Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mroku jaki typ ma bana na CW to robi CW w temacie o Uncharted 4 xd

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widzę, że klapy biorą przykład z Yetiego, zero honoru zero godności, od rana internet zaorał ich jak bure suki, a oni jakimś cudem z pełnymi ustami krzycząc nic się nie stało kochane SONY nic się nie stało, żal mega żal.

Opublikowano
A dopiero co beka byla ze QB ma byc przeniesione xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Obie firmy sa siebie warte :Coolface:

w tym przypadku to tylko Sony ssie kule bo nie ma nic do zaprezentowania pod koniec roku, natomiast Microsoft + Xbox poraz kolejny zniszczą plejstejszon

3 lata nowej generacji i 3 razy xbox góra

Beka, beczka, beczunia z klapeuszów xD

name="Artesal" post="3373223" timestamp="1426083227"]MS przesuwa QB do 2016 - bardzo dobrze, więcej czasu dla teamu na dopracowanie, ja się tam cieszę.

Sony przesuwa U4 do 2016 - HAHAHA, DIZIZWEJTING, beka z klapichów nieskończoną, ale mam bekę.

A prawda jest taka, że w 2015 oboje jesteście przegrancami. Wygrywa tylko Nintendo.

Ale widzisz i rozumiesz ze na plejce U4 to jedyna duża gra która miała wyjsć pod koniec roku ? Natomiast QB musieliby gdzieś wcisnąć na siłę pomiędzy Halo 5, Forza 6 i nowy TR?

Wydaje mi sie ze ND obes,ralo sie TR xDDDDDDDDD

Opublikowano

Boty powaznie myślą ze nie wyjdzie żaden duży ex pod koniec roku na PS4.

Boże jaka beka

XD

Opublikowano

Expert no to słucham jaki duży ex szykuje się na ps4 pod koniec roku? Zaginiencie chmielarza czy może amplitude z kickstartera?

Opublikowano

Napisalem mu ze "wszyscy moga wojowac w cw, no moze nie wszyscy" i mocno go zapieklo xD

Opublikowano

Moze przesuneli premiere bo chca zapowiedziec na E3 Uncharted 1-3 Remastered ktore wjdzie pod koniec roku. ;) 

Opublikowano

Expert no to słucham jaki duży ex szykuje się na ps4 pod koniec roku? Zaginiencie chmielarza czy może amplitude z kickstartera?

Sony pie.rdolnie petardę na E3

#believe

Opublikowano

Jaki szpagat z podpier.dolki xD

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

Boty na kolanach, serial Powers dostępny dla Plusowiczow także w Polsce, ssijcie po same kule.

Ale kogo obchodzi jakiś serialik będący 10tą wodą po kisielu zwanym Heroes?

Wiesz ile od tamtej pory było takich rzeczy?

Opublikowano

Masorz właśnie straciłeś 30 sekund swojego cennego czasu bezpowrotnie. 

Opublikowano

Jaki szpagat z podpier.dolki xD

:shotgun:

Opublikowano

Masorz właśnie straciłeś 30 sekund swojego cennego czasu bezpowrotnie. 

Wiem, ale this was my choice :usmiech:

Opublikowano

Boty powaznie myślą ze nie wyjdzie żaden duży ex pod koniec roku na PS4.

Boże jaka beka

XD

Co może wyjść w tym roku? :D Powiedz mi (jako posiadaczowi ps4) na co mogę liczyć? Myślisz, że nagle powiedzą na E3 że mają jakąś 3xAAA gierkę, która wychodzi w tym roku? A gdzie kampania promocyjna, gdzie marketing... - na to potrzeba czasu, a nie 5 miechów. 

Serio jeżeli Persona 5 nie wyjdzie w tym roku na zachodzie... to będzie to chyba najgorszy rok od lat jeżeli chodzi o EXY.

M$ na święta wyda Halo + TR'a (walić, że czasowy ex - ważne że wyjdzie w najgorętszym momencie sprzedażowego popytu) i zaora sony jak Piłsudski  bolszewików nad Wisłą... (swoją drogą chyba właśnie w tym okresie zastanowię się nad zakupem łana)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

CW off

Przesuniecie U4 to spory problem dla Sony. Gra miała trafić w okres świąteczny i mocno pociągnąć sprzedaż PS4 oraz być konkurencją dla Microsoftu, który będzie miał H5 czy TR. Mogę się założyć, że mają jakiś niezapowiedziany tytuł na ten rok. MM, GG, Bend i QD od dłuższego czasu pracują nad grami na PS4 i zapewne, któraś z tych firm wyda swój tytuł w tym roku. Oczywiście nie będzie to gra kalibru U4, bo z nim może tylko równać się nowy GoW i GT, które w tym roku nie wyjdą. Jedyny plus jest taki, że gra będzie dopieszczona w każdym elemencie i kolejny raz dostaniemy świetny tytuł na miarę gier od ND. W dniu dzisiejszym wykupienie TR przez microsoft zyskuje podwójnie, był to genialny ruch z ich strony, nawet gdy gra będzie tylko czasowym eksem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CW off

Przesuniecie U4 to spory problem dla Sony. Gra miała trafić w okres świąteczny i mocno pociągnąć sprzedaż PS4 oraz być konkurencją dla Microsoftu, który będzie miał H5 czy TR. Mogę się założyć, że mają jakiś niezapowiedziany tytuł na ten rok. MM, GG, Bend i QD od dłuższego czasu pracują nad grami na PS4 i zapewne, któraś z tych firm wyda swój tytuł w tym roku. Oczywiście nie będzie to gra kalibru U4, bo z nim może tylko równać się nowy GoW i GT, które w tym roku nie wyjdą. Jedyny plus jest taki, że gra będzie dopieszczona w każdym elemencie i kolejny raz dostaniemy świetny tytuł na miarę gier od ND. W dniu dzisiejszym wykupienie TR przez microsoft zyskuje podwójnie, był to genialny ruch z ich strony, nawet gdy gra będzie tylko czasowym eksem.

:pawel:

Opublikowano

Podejrzewam ze na E3 pokaza te gre co ja GG pichci od dluzszego czasu, ale watpie na premiere w 2015. Poczatek roku nalezy do Sony, ale jesli z niczym nie wyskocza, to koncowka spokojnie idzie do Microsoftu (pod warunkiem ze nic juz nie przesuna), czyli takie trochje 50/50 :reggie:

Opublikowano

Boty na kolanach, serial Powers dostępny dla Plusowiczow także w Polsce, ssijcie po same kule.

Ale kogo obchodzi jakiś serialik będący 10tą wodą po kisielu zwanym Heroes?

Wiesz ile od tamtej pory było takich rzeczy?

O Jezu, nie pomyślałbym ze takie grube sztuki złapie na taka padlinę XD

kogo ku.rwa obchodzi serial na konsoli

Opublikowano

Szumią knieje, lamus bez honoru coś znowu się produkował? 

:pawel:

Opublikowano

A dopiero co beka byla ze QB ma byc przeniesione xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Obie firmy sa siebie warte :Coolface:

w tym przypadku to tylko Sony ssie kule bo nie ma nic do zaprezentowania pod koniec roku, natomiast Microsoft + Xbox poraz kolejny zniszczą plejstejszon

3 lata nowej generacji i 3 razy xbox góra

Beka, beczka, beczunia z klapeuszów xD

Spoko, Yeti za 2 miechy zacznie kampanię marketingową jaki to 2016 rok nie będzie super dla PS4 - szkoda tylko, że dla Xone będzie to najliczniejszy rok pod względem AAA i prawdopodobnie PS4 zostanie zaorane nie 3, a 4 lata z rzędu :reggie:  

Nawet Król Spencer nie wymyśliłby takiego pięknego scenariusza dla swojej firmy, gdzie idzie na układ ze SE, by wydać TR w opozycji do U4, a U4 nie wychodzi.

Opublikowano

A Zeldunia i Xeno elegancko wyjdą w tym roku :cool: Nintendo wywiązuje się ze swoich zobowiązań i to lubię.

Opublikowano

nowego metroida mogliby zapowiedzieć, żeby zaorać oba szroty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.