Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy jest na swiecie cos bardziej zalosnego od klapow? :(

Fanatycy apple.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Różnica jest taka, że na mojej liście 90% było już zapowiedzianych, a na Twojej 90% nie  :yao:

ZAORANE

To pokaż nam teraz zapowiedzi Gearsków, Horizona albo Banjo Kazooie.

Z matematyki jesteś równie cienki jak... w sumie ze wszystkiego :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Yeti na pożegnanie  :lapka:

ul5VFKe.jpg

Opublikowano

Zaorane :obama:

Opublikowano

Czy zawsze takie piekne uppercuty w klaperskie podbródy muszą isc wtedy kiedy jestem odciety od internetu, bo wlasnie robie jakies sprawunki?Juz po raz kolejny tak sie dzieje :frog:

Potem przychodze, wlaczam taboret,czytam co sie stalo (Uncharted 4 poszlo w pisdu w prawo) a po fali powodziowej beki z niebieskiego plebejstwa zostalo juz tylko pobojowisko.

Tak czy inaczej...

35i7kb9.gif

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Czy U4 nie mialo byc czasem tą ostoją, tym bożkiem, tą arką dla kubotów pod koniec roku, kiedy przyjdzie rywalizowac z goliatami pokroju Halo 5? :yao:

Czyli co...w temacie graficzki klapkom zostal tylko The Smroder 1886 w tym roku? :Coolface:

Opublikowano

ul5VFKe.jpg

Soul jak chce to potrafi :dynia:

Opublikowano

ul5VFKe.jpg

Piękny ty mój dresiarzu, ale przykro mi, ja jestem hetero, więc nie zarwiesz mnie takimi prezentami. Wracaj do jaczesa.

Opublikowano

Spoko, słoik z radomia niedlugo kupuje nadkonsole.

Opublikowano

Wiesiek, MGS i Batman w jakimś 900 czy innym 841, z wyciętą trawą już czekają na x-złomie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Konsolowcy się kłócą a Pany grają na PC.

Typowe.

Tak.

http://youtu.be/n9l7JiQWMy4

Opublikowano

pysznie sie czyta jak ktos lurkuje moja liste na psn i wyciaga w co gralem...phhh co odpalalem w ciagu ostatniego miesiaca majac na uwadze przez co przechodzilem :) ale rozgrzeszam was bo forumek dla niektorych to w sumie tylko CW i niech tak pozostanie :) a wiekszosc z tych gierek z ostatniego miesiaca na pewno skoncze...no moze poza injuctice bo mi nie podszedl

Opublikowano

Wy tam czekajcie na to U4/Gearsy czy inne giereczki (które prędzej czy później wyjdą)... ja sobie zrobię 100h w nowym xeno w tym czasie  :sorcerer:

A potem nadejdzie zelda....

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A ja kolejne 100h z Lambo packiem w DriveCluba

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie wiem czy pęknie 100h, ale bardzo możliwe.

11061333_10202718153034275_6172299866574

:fsg:

Plus kolejne zerwane nocki w TLoU i DC. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A ja kolejne 100h z Lambo packiem w DriveCluba

piona, tyle czasu co ja spedzilem przy driveclubie to bym w tym czasie skonczyl w singlu kazdego exa jaki dotychczas wyszedl na xone

Opublikowano

[dmg ctrl]werdykt będzie wstępny, bo nie oceniają rozgrywki online[/dmg ctrl]

Opublikowano

[dmg ctrl]werdykt będzie wstępny, bo nie oceniają rozgrywki online[/dmg ctrl]

Wiem, embargo mija jakoś w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Podsumujmy tą marną egzystencję PS4 dotychczas pod względem gierek AAA

Killzone Shadow Fall - najgorsza część serii

Infamous Second Son - najgorsza część serii

Driveclub - zdatny do ogrania dopiero po patchach i apdejcie z deszczem

The Order - kupa śmierdząca bardziej od Ryse

Bloodborne - dopiero za rogiem

Uncharted 4 - 2016

:dynia: :dynia: Sony swoim fanom zrobili z dupy wielką schizmę a ci się cieszą że na otarcie łez dostają gierki, które na PS3 w ogóle by nie wzbudzały zainteresowania xDDDDDDDDDDD

Microsoft tak przemieli Sony w tym roku gierkami: Halo 5, Forza 6, Tomb Raider, Quantum FUCKING Break (nie wiem czy wiecie klapy ale przesunięcie gierki na 2016 to póki co plotka) + to co w zwyczaju ma robić MS czyli zapowiedź nowego tytułu na E3 i wydanie gry jeszcze do końca roku.

To jest masakracja. Po dzisiejszym dniu tylko utwierdzam się w przekonaniu że wybrałem słusznego next gena.

Opublikowano

Persona 5 was zayebje. Persona 5 was za(pipi).

chyba że też przesuną...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.