Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Persona 5 was zayebje. Persona 5 was za(pipi).

chyba że też przesuną...

:good2:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tonący brzytwy się chwyta. Niech sony dalej wciska kity to i oddział playstation o pójdzie na sprzedaż jak laptopki i powoli telewizorki

Opublikowano

Podaję prościutki rebus odzwierciedlający to, co się dzieje:

zksS9cz.jpg

QzesiSA.jpg

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

Ciekawe ile trzeba bedzie czekac zeby gra miala lepsza grafe niz w Battlefieldzie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

wstydze sie coraz bardziej wspoldzielic te hobby z takimi osobnikami 

Opublikowano

nie mam siły dziś nic napisać :frog:

za mocno zaorane

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

BB+P5 > H5+FM6+TR

Xeno+Zelda > H5+FM6+TR

Nippon górą nad gównem rozmazanym :i_am_so_happy:

Opublikowano

prawda Karas ale mimo wszystko oddanie koncowki roku to tragizm, a nie wierze ze maja asa w rekawie na zastepstwo (teoria z remasterami trylogii uncharted juz bardziej pradopodobna), persona5 na gwiazdke poza kkw to tez wg mnie dosc duzy znak zapytania

dzis kazdy klap powinien chodzic smutny jak rayos na co dzien

Opublikowano

Ja chodziłbym smutny jakby BB nie wypalił, albo przeniesiono MGS'a. smutni to są ludzie, którzy na poważnie smucą się że przegrają walki na statystyki exów, z których 80% i tak trzeba później paczować.

A mówiłem już że w tej generacji liczą się przede wszystkim lepsze multiplatformy? :ogor:

Opublikowano

Każdy się śmieje jakie to Nintendo jest ułomne, a prawda jest taka, że swoimi grami miażdży kule konkurencji. Wii U ma więcej dobrych exów niż PS4 i XO razem wzięte, a rok jeszcze długi.

Opublikowano

Smutne to sa boty ktorych seria Uncharted nikogo, a maja podjarke jakby im podali datę pierwszego exa w tym roku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Każdy się śmieje jakie to Nintendo jest ułomne, a prawda jest taka, że swoimi grami miażdży kule konkurencji. Wii U ma więcej dobrych exów niż PS4 i XO razem wzięte, a rok jeszcze długi.

Większość tych gier to jakieś tytuły dla dzieci. 

Opublikowano

Lista dotychczas wydanych gier które chciałby ograć po zakupie Wii U w 2016:

- Bayonetta 2

Opublikowano

dla dzieci i pedałów ;//

Opublikowano

Przypominam premierę w 2013

"140 PS4 Games in Development, 100 in First Year, 40 Have ‘Exclusive Experiences"

www.playstationlifestyle.net/2013/06/10/cdrive/

To są ściemniacze pierwszej klasy.

No a jak wygląda stan na dziś?

Exclusive = 43

Sony Exclusive = 46

Playable = 178 available to purchase

Dobra górka.

Tymczasem na Xonie: Microsoft exclusive = 15

xD

Opublikowano

Ja sie pocieszam dzis Ori ;). Polecam kupowac bo pojdzie na kazdym laptopie a gra jest po prostu cudowna.

Opublikowano

BB+P5 > H5+FM6+TR

Xeno+Zelda > H5+FM6+TR

Nippon górą nad gównem rozmazanym :i_am_so_happy:

Sen na jawie, dzień jak co dzień w klaperskiej rzeczywistości. 

Opublikowano

prawda Karas ale mimo wszystko oddanie koncowki roku to tragizm, a nie wierze ze maja asa w rekawie na zastepstwo (teoria z remasterami trylogii uncharted juz bardziej pradopodobna), persona5 na gwiazdke poza kkw to tez wg mnie dosc duzy znak zapytania

dzis kazdy klap powinien chodzic smutny jak rayos na co dzien

No nie zdziwię się, jak na koniec roku otrzymamy remastery Uncharted, one z pewnością wyjdą, a muszę przecież przed Uncharted 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.