Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I w TLOU i tak nie zagrają.

Bo? Kto im zabroni kupić chociażby PS3? Nie każdy jest takim jednoplatformowcem jak ty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Komputery sa do grania po sieci. Masa gier przyciagajacych miliony graczy. Na konsolach do wszystkiego wciskaja teraz multi ktore sie wyludnia po miesiacu od premiery.

Opublikowano

No to jest ogólnie zaje.bisty argument. Nie zagrają w cośtam na czymśtam bo są pecetowcami/xbotami/klapkami. Ja całą poprzednią generację przegrałem praktycznie na X360. Nie szkodziło mi to mieć wszystkie inne konsole, na których grałem w exclusive'y, albo po prostu multiplatformy, które były akurat tańsze na dany sprzęt.

Nie wiem jak na forum dla kąsolomaniaków, gdzie posiadanie wszystkich maszynek jest chyba czymś normalnym, można wyjechać z takim argumentem/

Opublikowano

Raven to rycerz blachy a w TLoU zagral szybciej niz nie jedno klapiszcze na forumku, ciekawe jak to sie stalo?

Opublikowano

Jakie żałosne te pojazdy, wysilcie się. Jeden pisze o tym, że najpopularniejsze są gry które pójdą na tabletach a drugi o tym że rynek PCtowych bebechów bije na głowe konsolowy bo każdy kupuje karty droższe od konsol i je wymienia co roku.

Nowe konsole mają przed sobą okres bycia w doopie ciemnej jak piwnica Mendrka jeśli chodzi o dobry ekskluzywny content więc tymi postami rzucacie się z motyką na słońce.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Wygląda tak samo jak rok temu. Gta hajdefiniszyn zmiażdży to coś.

Opublikowano

Trzeba też pamiętać o ustawieniu blokady FPS na 30, żeby zapewnić sobie prawdziwy console cinematic experience.

fixed

Opublikowano

Kto by przypuszczał, blacharskie kurtyzany tak naprawdę dalej siedzą na core 2 duo i grają w CS'a i Diablo 3 które odpali dobry tablet?

Ty chyba nie doczytałeś ile jest wart sprzęt PC dla graczy. Tak dużo core 2 duo?

Opublikowano

czasy swietnosci polygamii daaaawno minely (kiedys uwazalem ich za najlepszy serwis polski o grach w necie) ale nawet teraz o wiele mniejsza siara jest czerpac info z polygamii niz z ps3site czy ppe

Żeby porównywać te ścieki ppe i pss do poly to trzeba dostać udary od ekranu ledowego. Od kiedy wbił koso od razu poprawił się poziom strony, a artykuły na prawdę ciekawe i nie ciągle "gry jako sztuka tralalala".

Szanować trochę mniej co psa, ale bardziej niż kota

Opublikowano

Właśnie sobie czytam o atrakcyjnych cenach gier na premiere xbona w Polsce. Jedyne 199zl za takie bedace rok na rynku ryse czy dead rising bez lokalizacji. Micro takie dobre.

Opublikowano

250zl za tlou hd jest o wiele lepsza opcja #sonytakiedobre

Opublikowano

O jednak Sony jest dobre, mój błąd

Opublikowano

Właśnie sobie czytam o atrakcyjnych cenach gier na premiere xbona w Polsce. Jedyne 199zl za takie bedace rok na rynku ryse czy dead rising bez lokalizacji. Micro takie dobre.

To są atrakcyjne ceny patrz na xbox marketplace:)
Opublikowano

czy jutro niewierni zostana ukarani?

17 lipca Nintendo ma pokazac swiatu Fatal Frame WiiU

Opublikowano

Polska premiera i nawet lokalizowac gier im sie nie chce, takie maja podejscie do klientow. Tylko zaslepione xboty kupia ten sprzet, niedzielny gracz nie ma czego szukac.

Opublikowano

na allegro pudełko TLOU 170, a cyfrowa ang 99pln

Opublikowano

bla bla bla. jakos ceny multiplatform nadal wiszą po 249zł w sklepach jak battlefieldy czy inne assasyny, jak na edycje z dodatkami przystępna cena.jak sie utrzyma tendencja 199zł za nowość od ms vs 249zł za ex na ps4 to bedzie zbyt smiesznie,

cieszy mnie ze ten plankton z ppe.pl nie zagląda tutaj, jak widze wpisy pod kazdym tematem, to mam dosyć internetu na cały dzień

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

zawsze tak bylo na start nowych generacji nówki kosztowaly po prawie 300zl, trzeba czekac z 2lata by wrocilo wszystko do normy - naturalna kolej rzeczy

Opublikowano

niedzielny gracz nie ma czego szukac.

Jak nie ma? Kinect Sports Rivals ma pełną lokalizacje :teehee:

Opublikowano

I w TLOU i tak nie zagrają.

Bo? Kto im zabroni kupić chociażby PS3? Nie każdy jest takim jednoplatformowcem jak ty.

Niektórym godność zabroni kupić konsolę, ale masz rację. O ile trzeba mieć konsolę, a PC co najwyżej jako fanaberię, tak raczej nie wypada mieć PC i nie mieć konsoli która by była priorytetową platformą do grania. I o tym cały czas tu piszemy, tłuczemy, by nikt nie nabrał się że jak kupi PC-ta to będzie miał tak fajnie jak na konsolach. To jest cel nadrzędny tego tematu. To jaką konsolę wybrać, to cel drugorzędny, choć warty dyskusji.

UberAdi, daj ze siana z manipulacjami. Jaki niby ty masz ciekawy content na PC? Tam nic poza klikadłami o grafie jak w Icewind Dale 2, jakimiś p2w MMO i kickstarterowymi jajkami-niespodziankami specjalnie to nie ma. Nic z tego roku z ex'ópw na PC raczej nawet się nie otrze o SVGX , o Bafta nawet nie wspominając. Z czym do ludzi, panie? ;)

Opublikowano

Mendrek ty mała, ukryta , zakamuflowana blaszko, co to już latami szykuje się na coming out i nieśmiało wpycha w obiektyw gtxa czy inny czipek licząc na zachętę i ulgę z wyznania win. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Bez obaw, nic mi takiego nie grozi. Moment w którym wkładam kolejnego gdzieforsa by grać w jakieś klikadła od których tylko garb rośnie, byłby równoczesny z nagłym, nerwowym wybudzeniem się zlany potem, i nie zaśniecięm do rana (pewnie musiałbym coś odpalić na konsoli, by się uspokoić) ;)

Tylko konsola (wiadomo jaka)!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.