Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Z braku gier Xbox polska urządza gierki na profilu fejsbukowym :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ping, czytalem twoja recke Ordera w CDA :banderas:

PIEKNE!

Opublikowano

Nie pisałem recki The Order: 1886 do czasopisma CD-Action, ale również zgadzam się z opinią redaktora.

Opublikowano

Order miazga, kozak grafa ku,rwa człeniu, udźwiękowienie aż kuboty spadają sąsiadowi z góry i mega klimat. Mocny kandydat to tytułu GOML czyli mianowicie game of my live

Opublikowano

Myslalem ze Guwno of my life :frog:

Opublikowano

BB+P5 > H5+FM6+TR

Xeno+Zelda > H5+FM6+TR

Nippon górą nad gównem rozmazanym :i_am_so_happy:

Sen na jawie, dzień jak co dzień w klaperskiej rzeczywistości. 

A niby to klapersi majo choojowy gust co do gier.  :sleep:

Opublikowano

Udźwiękowienie to jest kosa w The Order, przynajmniej na Sonowskich 7.1

Opublikowano

Macie, podniecacie się gramy 6 w porywach na 7, dymają was każdego dnia a wy im za to dziękujecie.

Opublikowano

mnie nikt nie dyma bo ps4 kupuje dopiero w kwietniu, z myślą o BB i Metalu w rozdzielczości godnej człowieka. :lapka:

Opublikowano

dymają was każdego dnia a wy im za to dziękujecie.

Ty kupujesz warte góra 10 zł koszulki z bangladeszu płacąc 150 złotych za sztukę, bo mają logo Prosto - i jeszcze tak cię ten gwałt cieszy, że ich promujesz w sygnaturze. To dopiero cwelinada.

Opublikowano

Uuu Obsiemu puściły nerwy. :lapka:

Poszedł prawilny szpagacik. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O wyszedł karaluch z pod kamienia, tak dla twojej informacji, za koszulki prosto nie płace 150 zł nawet 100 nie płacę no ale skąd ty możesz to wiedzieć?

Sygnaturę wstawił na złość wam, żeby pokazać, że w (pipi)e mam te wasze pojazdy na PROSTO, żal dupę widzę ściska, że słoik z radomia może sobie pozwolić, no cóż to już nie mój problem tylko twój. 

Uuu Obsiemu puściły nerwy.  :lapka:

po takim dniu dziwisz się ?!  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A u Was co tam klapki? Orderek już przeszliście czwarty raz? Maści na bóle dupek naszykowane, jeżeli BB okaże się kolejnym fuckupem Sony? Po dzisiejszym info o U4 nasmarowane odbyty przed kolejną penetracją japońskich krawaciarzy?

92.jpg

Opublikowano

Observer dno totalne. Internet sirjus biznes. Zero dystansu.

Ale takie są skutki jak robi się za niewolnika Sony i trzeba przyjmować pancz za panczem, a przecież dopiero marzec  :reggie:

Opublikowano

A u Was co tam klapki? Orderek już przeszliście czwarty raz? Maści na bóle dupek naszykowane, jeżeli BB okaże się kolejnym fuckupem Sony? Po dzisiejszym info o U4 nasmarowane odbyty przed kolejną penetracją japońskich krawaciarzy?

92.jpg

Jaka podnieta grą z peceta. 

Opublikowano

yebane sony, nie chce wydawać gier o jakości DC, Unity czy MCC. Faktycznie woli dopracować jakość gry niż wywalić niedopracowane gunwo na święta.

Opublikowano

Albo woli wcisnac wam Drejk  Collection pod choinke :reggie:

Opublikowano

yebane sony, nie chce wydawać gier o jakości DC, Unity czy MCC. Faktycznie woli dopracować jakość gry niż wywalić niedopracowane gunwo na święta.

:dynia:

Opublikowano

Zreszta z listy Observera wyraznie wynika, ze Sony opoznilo premiere Uncharted 4 aby dac wam szanse ogrania wszystkich 176 gier na PS4. Zamiast marudzenia radze zabrac sie do roboty!

Opublikowano

Ten moment, gdy czytasz takie coś, a przed sekundą myślałeś, że już nic się dziś nie wydarzy... :dynia:

Opublikowano

Uuu Obsiemu puściły nerwy. :lapka:

Poszedł prawilny szpagacik.

Miejmy nadzieje ze zostaniesz ukarany.
Opublikowano

Albo woli wcisnac wam Drejk  Collection pod choinke :reggie:

Nie zdziwiłbym się. To samo z Gears Collection w 2015 roku. 

Tak czy inaczej, przy QB ten Mazzeo gada, że spoko, cieszę się, jest dobrze. Dzień później jest delay U4 (i to krótszy, bo z jesieni na wiosnę) i nagle jego posty są pełne beki.

Czasem mam wrażenie, że wy wszyscy jesteście siebie warci i inteligentni ludzie skupią się na PC + Wii U.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.