Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

yebane sony, nie chce wydawać gier o jakości DC, Unity czy MCC. Faktycznie woli dopracować jakość gry niż wywalić niedopracowane gunwo na święta.

czasami robi wyjątki od tej reguły, na przykład The Order i Knack.

Opublikowano

A co z Knack było nie tak? Gra jest dosyć długa i bez bugów. Nie mówiąc o grywalności (sprawa subiektywna), gra była dopracowana. A to był w dodatku launch game.

Order to samo. Gra nie byłaby krótsza gdyby pierwotnie wyszła w tym październiku 14, ale byłaby mniej dopracowana, pełna bugów itd.

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

Sprawa jest poważna?

Tak jak piszesz.

Opublikowano

A u Was co tam klapki? Orderek już przeszliście czwarty raz? Maści na bóle dupek naszykowane, jeżeli BB okaże się kolejnym fuckupem Sony? Po dzisiejszym info o U4 nasmarowane odbyty przed kolejną penetracją japońskich krawaciarzy?

92.jpg

10863806_923741514332390_733237989585150

Opublikowano

Ryse też był dopracowany. Serio nie broń crapów.

Opublikowano
Tak czy inaczej, przy QB ten Mazzeo gada, że spoko, cieszę się, jest dobrze. Dzień później jest delay U4 (i to krótszy, bo z jesieni na wiosnę) i nagle jego posty są pełne beki.

Gdzie ku.rwa tak napisałem? Poza tym opóźnienie Quantum Break to tylko plotka a nie oficjalne info.

Ogarnij się randomie.

Opublikowano

A co z Knack było nie tak? Gra jest dosyć długa i bez bugów. Nie mówiąc o grywalności (sprawa subiektywna), gra była dopracowana. A to był w dodatku launch game.

Order to samo. Gra nie byłaby krótsza gdyby pierwotnie wyszła w tym październiku 14, ale byłaby mniej dopracowana, pełna bugów itd.

Pomijając dodupny gameplay, to pływające framerate potrafiące spaść do 15 klapek nie bardzo o tym dopracowaniu świadczy. Zwłaszcza, że to tytuł 1st party, czyli devowie powinni znać swój sprzęt. Do tego oprawa na poziomie PS3.

Najgorzej wydane 10 dolców w tym roku.

A wracając do zamówienia, mam bekę że porównują ten syf do Ryse, które nie dość, że wygląda zaje.biście, ma ciekawszy setting i więcej do pokazania (zróżnicowane miejscówki), to jeszcze można do gry wrócić bo jest całkiem klawe multi.

Gra, która powstawała jako mało ambitna kinectówka rozkłada na łopatki triple A, przy którym twórcy prężyli muskuły że co to za hit nie będzie redefiniujący świat gier komputerowych.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Artesal czyli kolejny nieogarniety klapek :dynia:

Chcialem sie jakosc odniesc do tych slow o Knacku czy czy stawianiu znaku rownosci pomiedzy jesiennym lineup Sony (xD) i MS ale nie mam sily

Opublikowano
Gdzie ku.rwa tak napisałem? Poza tym opóźnienie Quantum Break to tylko plotka a nie oficjalne info.

Ogarnij się randomie.

Bardzo mądre posunięcie MSu, nie ma co szarżować z grami na jesieni i rozjeżdżać walcem klapy skoro jedyne co mają jeszcze na ten rok to Bloodborne za rogiem, kapiszony 4 i tona śmiecia do zaaplikowania w plusie.

Opublikowano

Śmieją się z Knacka, a i tak o niebo lepszy od Ordera xD

Opublikowano

Macio najznakomitszy trolling. Nie do końca oczywisty, ale ludzie wspominają do dziś. Świetny impact, chylę fedorę.

giphy.gif

Opublikowano

A od Ryse? 

Opublikowano

Ale wiecie ze info o opoznieniu QB jest z dupy wyjete? Jakis koles z Danii sam sie cytowal na swojej stronie, ze ma powazne powody aby myslec ze QB bedzie w 2016r XDDD.

Zreszta teraz sie nie zdziwie jak MS cos przesunie na 2016 jak na Swieta Sony nie ma zadnego killera.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ogarnij się randomie.

Bardzo mądre posunięcie MSu, nie ma co szarżować z grami na jesieni i rozjeżdżać walcem klapy skoro jedyne co mają jeszcze na ten rok to Bloodborne za rogiem, kapiszony 4 i tona śmiecia do zaaplikowania w plusie.

co za nieogar

buVxjYz.gif

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Poszedł prawilny szpagacik.

Ale za co? "Ruchają was w dupy" i "ciągle was dymają" jest ok, a "cwelinada" już nie na nerwy bota? Zero dystansu w tym waszym pospinanym obozie. :wujaszek:

Opublikowano

yebane sony, nie chce wydawać gier w jakości DC, KZ:SF, Knack, Order, GT,  itd. Faktycznie woli dopracować jakość gry niż wywalić niedopracowane gunwo na święta.

fix

sony i dopracowane dobre gry xDDDD

ale sonybociarni puszczają nerwy, dziś nadkonsola dostała kolejnego wspaniałego exa w postaci Ori, sonyboty zostały wydymane na dwa baty kolejnym rokiem bez gier. Cała nadzieja w BB.

Opublikowano

A u Was co tam klapki? Orderek już przeszliście czwarty raz? Maści na bóle dupek naszykowane, jeżeli BB okaże się kolejnym fuckupem Sony? Po dzisiejszym info o U4 nasmarowane odbyty przed kolejną penetracją japońskich krawaciarzy?

92.jpg

O co chodzi z tym pędzlowaniem sie dzis w CW (świetnym) Ori, skoro to nie jest ex? Ja nie mam xboxa, ale też chętnie zagram. :)

Opublikowano

Street Fighter V to ultra ex wieć Ori to chociaż zwyczajny ex.

Opublikowano

Wedlug nomenklatury branzowego pisma klapkow Ori jest ultra exem i tego sie trzymamy w CW

Edytowane przez asax

Opublikowano

A od Ryse? 

Knack > Ryse >>>>>>>>> (pipi) > Superman 64 > The Order 1886

Opublikowano

@asax

W takim razie proszę uznać Transistor, Oddworld i Velocity x2 za ultra exy ps4 ubiegłego roku. 

@Ins

Szanuję.

nawet śmiechłem z tym S64

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Uznaje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.