Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W Transistora to bym sobie pogral :banderas:

Jedna z pierwszych gier jakie odpale na moim Surface Pro 3 z padem od XO I paczka Doritosow zeby dobitni pokazac jak kuzwa gardzie Sony :kaz:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

DmC:

qmewOwf.png

Sonyyy!!!!!!

Opublikowano

już uploaduje mi sie filmik na youtube, wrzuce za 30min

Opublikowano

Lkq2tcp.png

To teraz porównaj PS4 z PS3.

Opublikowano

Można to ując zdaniem: przeszli samych siebie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Uznaje

Dziękuje.

W Transistora to bym sobie pogral :banderas:

Jedna z pierwszych gier jakie odpale na moim Surface Pro 3 z padem od XO I paczka Doritosow zeby dobitni pokazac jak kuzwa gardzie Sony :kaz:

pjona. mam podobny plan z Ori i padem od ps4. :newell:
Opublikowano

Cała nadzieja w...

If you thought From Software was going soft, Hidetaka Miyazaki is about to put you brutally back in your place. And if you've been watching this generation from the sidelines, unmoved by the remasters and rush jobs while you wait for the first true essential to arrive, now's the time. As if there was ever any doubt, Miyazaki and his team have done it all over again.

EDGE.

25 marca, so close.

Opublikowano

A u Was co tam klapki? Orderek już przeszliście czwarty raz? Maści na bóle dupek naszykowane, jeżeli BB okaże się kolejnym fuckupem Sony? Po dzisiejszym info o U4 nasmarowane odbyty przed kolejną penetracją japońskich krawaciarzy?

92.jpg

tak grubo pojechałeś, że nie wiedziałem co napisać

jakość niestety jest jaka jest, nie mam kamery, nagrywane cyfrówką

110 cali, DS4 i gramy z 5 metrów

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Kurcze Fanek jak juz robisz filmik to moglbys cos powiedziec ;(

Opublikowano

no przecież powiedziałem gdzieś pod koniec - bardzo miła gierka

Opublikowano

Nie pokazałeś jak odpalasz ze STEMA, mam nadzieję że nie jest to wersja z zatoki. Jeżeli jednak tak jest to to wstyd i hańba, kupić Ordera, a kraść Ori =/

Opublikowano

Fakt, przepraszam wyłączyłem film po 15 sekundach jak zobaczyłem jak latasz obiektywem po całym pokoju 

Opublikowano

Fajne to ori, taki kolorowy order w 2d.

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Uncharted 4 przesunięte, aby klapy miały czas przemyśleć swoje życie

Opublikowano

Nie piszę o Vicie. :C

I jeszcze pisać że PSN działa, choć nie działa. (pipi)ać logikę, zostań fanbojem.

Opublikowano

Działa. Tobie padł, bo widocznie Sony już robi przymiarki do wyłączenia PSN dla Vity :dog:

Cale sony, pierwszy raz od czasow ps2 zrobili cos dobrze to sie tego wypieraja.

Opublikowano
Really? Is this where we are at? A game that looks like it was designed and built in the 80's gets rated highly? This game is crap, I played it for all of about 10 minutes. I blame myself for thinking that a bunch of good reviews might mean it was ok. More fool me. The gaming industry including reviewers is circling the drain, they haven't had a new idea in ages and the stuff getting good reviews are remastered old games like homeworld, or retro indie (meaning cheap and crappy) pieces of garbage like this

recka HM 2 na metacritic.

Dalej się jarajcie tą stronką.

Opublikowano

zdunek zaplac lepiej rachunek za neta, wszystko dziala, wlasnie gram w multi z fankiem i lemonka w ordera

Opublikowano

Podobno część serwerów padła Sony, gdyby ktoś się zastanawiał czemu nie może grać online :frog:

Powoli PSN wraca do życia ale Sony traci w moich oczach, na Xbox Live miałem może taką sytuację raz na 8 lat ;/ 

Edytowane przez Zdunek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.