Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To co...odpowie ktoś z klapków na moje pytanie odnosnie eksow AAA na PS4 w 2015 roku?

No będzie... oh wait.

Z listy YETI'ego tylko No Man's Sky, ale to lepiej będzie ograć na PC, bo na PS4 pop-up zje każdego :/ Nic nie ma, wieje zgniłym chu*em.

(Bloodborne nie liczę, bo to jedyna gra w tym roku, dla której ktos może kupić PS4 - przykre, ale prawdziwe :()

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sutek no pokaż tego kompa.

Po takim czasie jest to mało istotne poniewaz sami blacharze w temacie, kazdy mogl napisać karteczkę zrobic fotkę i wysłać mu PM.
Opublikowano

Bedzie pewnie jeszcze wiecej remasterów bo sie sprzedaja dobrze. Taka generacja. Nie imalbym nic przeciwko jakby zremasterowali cala biblioteke gier na PS2 to nie musialbym sie użerać z widescreenem, kablami, regionami itp, ale raczej beda remasterowac mainstreamowe gierki zeby kabza leciala.

IN BEFORE GOD OF WAR 1 I 2 REMASTER COLLECTION PS4, SHADOW OF COLOSSUS I ICO  xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

hav3n  pięknie masakruje Fajusia, tak jak ja wczoraj pokrytegospermączeza  :obama: 

Co tam ciekawego na PS4 po BB ?! czekajcie niech pomyślę, eeeeeee nic ?  :kaz: 

Boty teraz ogrywają ORI  :sir: 

Opublikowano

Velius, podesle ci niedlugo fote gierek na nintendo, moze bedziesz cos chcial.

Opublikowano

czezky masz gta5 an xbona?

Opublikowano

Orzeszek ma.

Opublikowano

ale on nie sprzedaje xbona (jeszcze) (chyba)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

ale nie gra w to.

Opublikowano

Velius, podesle ci niedlugo fote gierek na nintendo, moze bedziesz cos chcial.

Ok czekam!

Opublikowano

wszyscy, a niektórzy na DS4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Czezky to kiedy chcesz wpier.dol Heleną dostać?

Opublikowano

To jak z exowymi indykami na PS4, które boty ogrywają na padzie od X360. Incepcja.

Opublikowano

klapy wiece ze ten ratchet to bedzie remaster gierki z 2002 z nowymi broniami?

szkoda insomaniaca, po sunset widac ze maja mega duzo ciekawych, zakreconych pomyslow a musza sie babrać w remasterach przez sony

Kurde, co ja widzę? Serio nowy Ratchet na PS4 to ma być remaster??? Tylko dla tej gry i GT7 trzymam plebs4...

Czy naprawdę wszystkie boty to niedouczeni analfabeci?

So it’s with great pride I get to announce that Insomniac will continue our involvement with the Ratchet & Clank movie while developing a game that re-imagines the original Ratchet & Clank for PS4. As was mentioned during Sony’s press conference , the game will share the film’s vision of Ratchet’s origin story, and features updated gameplay along with completely new visuals that rival the best PS4 games on the market.

Ile razy jeszcze będziemy do tego wracać?

Opublikowano

Jak gra wychodzi na więcej niż jedną platformę to nie ex, ale klapy oczywiście mają jeszcze  swoje wyimaginowane exy w "rodzinie playstation"  :teehee:

ok, czyli FH2 i TR2 to wyimaginowany ex rodziny x-boxa. got it.

Opublikowano

Czezky to kiedy chcesz wpier.dol Heleną dostać?

Na kompie?;/

Opublikowano

Zostaw sobie xbox one i sprzedaj wszystko inne, chyba ze calkiem zrywasz z konsolingiem :frog:

Opublikowano

To jak z exowymi indykami na PS4, które boty ogrywają na padzie od X360. Incepcja.

ale ktoś tu jara sie indykami na PS4, które już wyszły?

no przynajmniej nie ja

Opublikowano

Zostaw sobie xbox one i sprzedaj wszystko inne, chyba ze calkiem zrywasz z konsolingiem :frog:

No ale po co mi XB1?

Wszystko bedzie na PC, zwlaszcza w obliczu Win10.

Nasteona generacja konsoli MS to bedzie cos ala steambox.

Podlacze to pod plazme, padzik i kurfa granie bez kompromisow.

Do tego gry za grosze.

+ gry tylko z PC, ktore od dawna chcialem ograc.

Do tego kupie wygrzana myche, klawe i nowy UT bedzie grany  :banderas:

Opublikowano

no dobra lem, dostaniesz nowa grafe i pare broni ale to dalej bedzie ten sam scenariusz co na ps2

yebany remaster zamiast nowych przygód

Opublikowano

Z tym Tomb Raiderem to się Square Enix trochę wpjerdolił w maliny przez to przesunięcie U4 na wiosnę. Wzięli od MS kasę za czasową ekskluzywność, a następnie planowali na spokojnie wypuścić wersję PS4 ponoć 4-6 miesięcy później, gdzie by już nie musieli rywalizować o sprzedaż z U4 (bo by sromotnie polegli). A tu psikus :dog:

Opublikowano

Suteq, kermit zaorany

Kto nastepny?

ty chyba masz problem z zrozumieniem sensu słowa zaorany, zaorany to byłeś ty jak widziałeś 60 fps na YT albo akcja z wiedzminem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.