Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kurde, co ja widzę? Serio nowy Ratchet na PS4 to ma być remaster??? Tylko dla tej gry i GT7 trzymam plebs4...

yyy to pewnikiem trolling ale trylogia Ratcheta wyszła już zremasterowana na ps3 w 720/60. Ta odsłona ma być rebootem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Suteq, kermit zaorany

Kto nastepny?

ty chyba masz problem z zrozumieniem sensu słowa zaorany, zaorany to byłeś ty jak widziałeś 60 fps na YT albo akcja z wiedzminem.
Bulduper mysli ze wartości odżywcze płynące z mięsa zastąpi warzywami, lol

Zaorany

Kto następny?

Opublikowano

w fable legends zagra, ale o f6, halo, qb moze raczej zapomniec

http://www.pcgamer.com/phil-spencer-interview-we-ignored-what-was-going-on-with-windows-to-launch-xbox/

PCG:  MCC Once it's all fixed up, any chance we'll see on PC?

It's a good question. I want—well, through the streaming, obviously people will be able to play on their PCs in their home. And bringing more and more of the right genres to PC, I think is clearly in our future. But we don't have anything with Master Chief...I think it's sacrilege to talk about doing anything with Master Chief now other than making the experience better on Xbox One.

Opublikowano

Kurde, co ja widzę? Serio nowy Ratchet na PS4 to ma być remaster??? Tylko dla tej gry i GT7 trzymam plebs4...

yyy to pewnikiem trolling ale trylogia Ratcheta wyszła już zremasterowana na ps3 w 720/60. Ta odsłona ma być rebootem.

Nie rebootem a remakiem. Na gdc wypowiedzial sie koles z insomniac, scenariusz jest z ratcheta 1 tylko gra od nowa zrobiona.

Reboot to byl z DmC, to jest remake jak pokemonow.

Opublikowano

BOTY GRAJĄ W PLATFORMÓWKI DLA FABUŁY :dynia: :dynia: :dynia:

Nie rebootem a remakiem. Na gdc wypowiedzial sie koles z insomniac, scenariusz jest z ratcheta 1 tylko gra od nowa zrobiona.

Reboot to byl z DmC, to jest remake jak pokemonow.

Nie z jedynki tylko z filmu opartego na jedynce.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Suteq, kermit zaorany

Kto nastepny?

ty chyba masz problem z zrozumieniem sensu słowa zaorany, zaorany to byłeś ty jak widziałeś 60 fps na YT albo akcja z wiedzminem.

Zaorany

Kto następny?

na zmywaku nie masz czasu poczytać książek co?

Opublikowano

Cooper twórcy sami pisali że restart serii będzie zbliżony do wersji kinowej. Nie będzie to więc taki myk jak np z DmC, ale o wierności w stylu REmake nie być mowy. Swoją drogą ciekawe czy Insomaniac też pójdzie w wizualia kosztem 60fps, bo w pierwszych odsłonach na ps3 jakoś potrafili ogarnąć 720/60.

Opublikowano

Suteq, kermit zaorany

Kto nastepny?

Zaorany

Kto następny?

na zmywaku nie masz czasu poczytać książek co?

Próbuj dalej, na Twoje nieszczęście obalając internetowy mit pracuje na pozycji Fresh Food Manager, moge sie tylko domyślac ze wiem na ten temat wiecej niz ty....
Opublikowano

Próbuj dalej, na Twoje nieszczęście obalając internetowy mit pracuje na pozycji Fresh Food Manager, moge sie tylko domyślac ze wiem na ten temat wiecej niz ty....

:facepalmz: ale co mnie obchodzi twój zmywak?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Z tym Tomb Raiderem to się Square Enix trochę wpjerdolił w maliny przez to przesunięcie U4 na wiosnę. Wzięli od MS kasę za czasową ekskluzywność, a następnie planowali na spokojnie wypuścić wersję PS4 ponoć 4-6 miesięcy później, gdzie by już nie musieli rywalizować o sprzedaż z U4 (bo by sromotnie polegli). A tu psikus :dog:

Wmawianie sobie dziwny rzeczy do głowy to typowa domena kobiet, lecz widzę, że i co nie którzy faceci biorą  z nich przykład, gratulacje!  :kaz:

Opublikowano

:facepalmz: ale co mnie obchodzi twój zmywak?

Przydomek tak bardzo na serio.

#bulduper

Opublikowano

Swoją drogą ciekawe czy Insomaniac też pójdzie w wizualia kosztem 60fps, bo w pierwszych odsłonach na ps3 jakoś potrafili ogarnąć 720/60.

Nie potrafili. Ratchety na PS3 chodziły w śmiesznym 960x704. Jeśli pójdą w 60 fpsów, to 720p pewnie zobaczymy tym razem.

Opublikowano

Expert serio ogarnij dauna, nie masz argumentów to wylatujesz z jakimiś rzeczami z du.py i mówisz coś o fresh food manager jakby mnie to w ogóle obchodziło. Dziecko ci nasikało na twarzy czy co znowu?

Opublikowano

Jeśli ktoś sobie coś wmawia, to botki które myślą, że TR nie wyjdzie na PS4.

Botki piszą, że wyjdzie po roku, także ten tego ogarnij się człeniu z tymi 4-6 miesiącami, teraz jak przerzucili U4 na wiosnę to wątpię aby w tym samym okresie dali wam TR, pomyśl trochę  :cool:  :lapka:

Blubi dzieciak go nie akceptuje, w sumie jak bym miał takiego ojca uczynił bym podobnie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czezky to kiedy chcesz wpier.dol Heleną dostać?

Na kompie?;/

Sprzedałeś już Xboxa, czy tylko chwilowo Ci odbija i ciągnie w lewiznę?
Opublikowano

Expert serio ogarnij dauna, nie masz argumentów to wylatujesz z jakimiś rzeczami z du.py i mówisz coś o fresh food manager jakby mnie to w ogóle obchodziło. Dziecko ci nasikało na twarzy czy co znowu?

Beka z Ciebie, to wszystko.

Napisałem na zaczepkę ze warzywo nie zastąpi mięsa to myślałeś ze błyśniesz przywołując jakaś książkę napisana przez wegana XD, gdy Ci napisałem ze z racji zawodu ktory wykonuje wiem o żywności prawdopodobnie wiecej niz Ty to wyskakujesz mi ze Cie to nie obchodzi, z dupy temat i o co mi chodzi.

Jestes śmieszny wiec beka z Ciebie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

czezky jak bansai, tak dobry xbot, ze xbona kupuje 2 razy w roku

dziś sprzeda, we wrzesniu kupi

Opublikowano

Beka z Ciebie, to wszystko.

Napisałem na zaczepkę ze warzywo nie zastąpi mięsa to myślałeś ze błyśniesz przywołując jakaś książkę napisana przez wegana XD, gdy Ci napisałem ze z racji zawodu ktory wykonuje wiem o żywności prawdopodobnie wiecej niz Ty to wyskakujesz mi ze Cie to nie obchodzi, z dupy temat i o co mi chodzi.

Jestes śmieszny wiec beka z Ciebie.

BŁYSNE

BŁYSNE

BŁYSNE

czemu jesteś takim kasztanem expert?

Opublikowano

Co takiego dobrego wychodzi we wrześniu zamiast QB???

Opublikowano

tez bys tak mial szuja jakbys spodzewal sie na 20th anniversary info o gt7

@niktnielubicie

dowiesz się w swoim czasie

Edytowane przez kermit

Opublikowano

czezky jak bansai, tak dobry xbot, ze xbona kupuje 2 razy w roku

dziś sprzeda, we wrzesniu kupi

Ja obstawiam, że kupi PC będzie jaranko 4k 60fps, a potem "pc nie ma duszy ;/ czuje się jak robot ;/ wracam do ps4, gramy w guilty gear?", ale przynajmniej sprawdzi se chłop wszystkie sprzęty i jakąś tam opinie o każdym wyrobi. Mi akurat PC wrócił chęć do grania bo na nowych konsolach zawiodłem się strasznie

Opublikowano

mi wczoraj po instalacji Ori przypomniało sie wszystko na nowo: 

pobieranie sterowników i ustawiania pada, jeszcze jakiś update do bibloteki visuala musiałem szukać, pozniej szukanie rozdziałki i formatu 16:10 do monitora wide, a to tylko przy prostej platformówce

podobne rzeczy to ja musze w pracy robić

nigdy więcej granie na PC, tylko konsola

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

tez bys tak mial szuja jakbys spodzewal sie na 20th anniversary info o gt7

PADAM NA KOLANA PRZED WIEDZĄ FRESH FOOD MANAGERA XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.