Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

mi wczoraj po instalacji Ori przypomniało sie wszystko na nowo: 

pobieranie sterowników i ustawiania pada, jeszcze jakiś update do bibloteki visuala musiałem szukać, pozniej szukanie rozdziałki i formatu 16:10 do monitora wide, a to tylko przy prostej platformówce

nigdy więcej grania na PC, tylko konsola

Ja mam czasem wrażenie, że Ci co tak ciągle zachwalają granie na kompie i wykrzykują pc master race, to w rzeczywistości praktycznie w ogóle nie grają. Tylko oczywiście powiększają listę gierek na Steamie albo sprawdzają Goat Simulator. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A ja mam wrażenie, że duża część konsolomaniaków jest upośledzona manualnie skoro zainstalowanie sterownika jest dla nich problematyczne

Opublikowano

A ja mam wrażenie, że duża część konsolomaniaków jest upośledzona manualnie skoro zainstalowanie sterownika jest dla nich problematyczne

To tylko Fanek

Opublikowano

nie no na pc, jak na legalu gierke kupimy ze stema to wszystko robi sie magicznie

graficzka lepsza jak na ps4 w multiplatformach na moim pc ale mimo to wole je ogrywać na xbonie, jakos tak wygodniej, komjunity, acziki, party... pc nie ma duszy, wracam do xbona, czuje sie jak robot

Edytowane przez kermit

Opublikowano

kermit - dobrze powiedziane - pc nie ma duszy

wiesz jak robisz podobne rzeczy 5 razy w tygodniu po 8h, to w domu już na prawde nie masz patrzenia na to

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

pobieranie sterowników i ustawiania pada, jeszcze jakiś update do bibloteki visuala musiałem szukać, pozniej szukanie rozdziałki i formatu 16:10 do monitora wide, a to tylko przy prostej platformówce

podobne rzeczy to ja musze w pracy robić

nigdy więcej granie na PC, tylko konsola

Dokladnie. Nie poruszajmy juz wiecej wątków medycznych tj onkologicznych...

Opublikowano

co jest gorsze klap czy pedal?

klapopedal

Opublikowano

podobne rzeczy to ja musze w pracy robić

nigdy więcej granie na PC, tylko konsola

Dokladnie. Nie poruszajmy juz wiecej wątków medycznych tj onkologicznych...

Powiedział osobnik grający w : Mordor, Ryse, CoDa i BF. xD

Opublikowano

Jak sie kupuje gierke oryginalna na PC to sie sciaga i wszystko sie samo robi, jak ktos gra z torrentów to ma problemy i psioczy i dobrze mu tak.

Opublikowano

bb05fxuzh.jpgbb042vups.jpg

bb068pu5i.jpg

bb07d9u9p.jpg

:fsg:

Ale będzie masakracja bociarni.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jak sie kupuje gierke oryginalna na PC to sie sciaga i wszystko sie samo robi, jak ktos gra z torrentów to ma problemy i psioczy i dobrze mu tak.

No nawet jesli torrenty to tez trzeba miec 2 lewe rece albo nie miec internetu zeby sobie nie poradzic.

I nie oszukujcie sie konsolorze, ostatnimi konsolami na jakich graliscie to byly PS2 i GC. :yao:

Opublikowano

no właśnie nie

Opublikowano

Dow(nene): ulubiony bohater z gier komputerowych klapów?

29qb9zs.jpg

Opublikowano

bb029xozn.jpg

Wkrótce, YETI bracie. Wkrótce.

Opublikowano

YETI bracie

rodziny sie nie wybiera :reggie:

Opublikowano

qrva Yeti bracie, czy można upaść niżej ?! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wolę być bratem niepopularnego użytkownika niż połykaczem spermy popularnego.

Opublikowano

Ale wiesz, że yeti to właśnie ten popularny? xD

Tylko, że on też połyka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak sobie to tłumacz xD

Opublikowano

Próbuj dalej, na Twoje nieszczęście obalając internetowy mit pracuje na pozycji Fresh Food Manager, moge sie tylko domyślac ze wiem na ten temat wiecej niz ty....

Fresh Food Manager? Czyli dbasz o świeżość jedzenia myjąc je dokładniej niż inni? Dobrze się teraz nazywają zmywaki w Irlandii. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Próbuj dalej, na Twoje nieszczęście obalając internetowy mit pracuje na pozycji Fresh Food Manager, moge sie tylko domyślac ze wiem na ten temat wiecej niz ty....

Fresh Food Manager? Czyli dbasz o świeżość jedzenia myjąc je dokładniej niż inni? Dobrze się teraz nazywają zmywaki w Irlandii.

ZAORANY

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Całkiem całkiem prowo, mysle ze Bulduper Ci na kolanach siądzie.

Edyta: wiedziałem XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

velius pw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.