Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

eX4cT nowy patch do driveclub'a ma na nowo przywrocic hamowanie, juz boty nie beda sie z tego smiac, przypominam aktualnie 9+/10 i obok bloodborne najlepszy ex od sony 2015 roku gdyz season pass trwa do sierpnia!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ZAORANE 

Jak zaczynałem nie wiedziałem ile włożę w to
Pracy, serca, potu, dni na forumku
Mija czas ciągle w głowie słyszę głos

Jedziesz z tym nigdy dość
(pipi)ony nektar szczęścia 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ostatni ex, zapomniałeś dodać.

Opublikowano

bez hamowania 9+/10 czyli jak wroci hamowanie to bedzie 10+/10, najwyzej oceniana gra w historii gamingu

Opublikowano

Prawdziwy mesjasz sebastianów gamingu.

Opublikowano

najwyzej oceniana w historii gamingu jest kolekcja halo - bulduper kiedys podliczyl - prawie 400% temu nic podskoczy

Opublikowano

To juz The Smroder 1886 nie jest najlepszym exem Sory w 2015 roku?? :oh_you:

Opublikowano

Co??? Dobrze (pipi)a czytam? Gra wyscigowa dostaje najpierw w patchu pogode, a potem nastepny patch i daja HAMOWANIE? A jezdzic mozna czy trzeba czekac na DLC az dodadza pedał gazu?

Dobra generacje gier wideo

tumblr_inline_mkqibaQmAZ1qz4rgp.gif

Opublikowano

nie rozumisz, bylo ale zabrali, zeby klapy sie cieszyly ze znow cos im dają i to za darmo

Opublikowano

To juz The Smroder 1886 nie jest najlepszym exem Sory w 2015 roku?? :oh_you:

:dynia:

Opublikowano

eX4cT nowy patch do driveclub'a ma na nowo przywrocic hamowanie, juz boty nie beda sie z tego smiac, przypominam aktualnie 9+/10 i obok bloodborne najlepszy ex od sony 2015 roku gdyz season pass trwa do sierpnia!!!!!!!!!!

To świetna wiadomość, nie ma gry na next genach z większym replayability.
Opublikowano

no minimalnie zdetronizowalo the order w tej kwestii

Opublikowano

O. Tych dwóch powyżej cieszy się najbardziej.

To tak gwoli ścisłości, by wszyscy dobrze wiedzieli z kogo się śmiać.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Potrafi tak wszystko spier.dolić.

Opublikowano

Cży ja wiem. Wpadka za wpadką, a sprzedają trzy razy więcej niż Xboxów. Jato nazywam urokiem osobistym.

Opublikowano

A ja głupotą ludzi. 

Opublikowano

Lub po prostu lamerstwem. Ani na to, ani na głupotę nie ma lekarstwa.

Opublikowano

A ja głupotą ludzi. 

tez mam takie zdanie o tych co kupuja xone, ciesze sie ze sie zgadzamy

Opublikowano

:ohboy:

Opublikowano

mi wczoraj po instalacji Ori przypomniało sie wszystko na nowo: 

pobieranie sterowników i ustawiania pada, jeszcze jakiś update do bibloteki visuala musiałem szukać, pozniej szukanie rozdziałki i formatu 16:10 do monitora wide, a to tylko przy prostej platformówce

podobne rzeczy to ja musze w pracy robić

nigdy więcej granie na PC, tylko konsola

a to dobre, bo ja nawet połowy tych słów nie rozumiem a jestem zakutym PC-towym łbem, więc powinienem codziennie się spotykać z takimi problemami

byś nie grał w pirata to może nie byłoby problemu, na STEM gierki wszystko z automatu robią, a jakoś od dziesięciu lat (czy ile tam jest pad od X360 na rynku) nie trzeba konfigurować pada w grach

Opublikowano

@Raven ale on grał na ds4, a zabawa w ustawienia rozdziałki to chyba nie jest dodatkowy ficzer z torrentów.

Opublikowano

Cży ja wiem. Wpadka za wpadką, a sprzedają trzy razy więcej niż Xboxów.

To troche przerazajace jest, ludzie daja sobie wciskac fail za failem i nic sobie z tego nie robia, Sory to widzi i potem nawet Shu sie zastanawia czemu konsole im sie tak dobrze sprzedaja :reggie:

Sa liderem i nic robic nie musza a konsole im z polki wylatuja masowo, ich ex moze byc porazka, a ludzie w necie i tak beda bronic jak wlasne dziecko [order], w ogole sie starac nie musza wiec te wpadki im raczej nie szkodza, taki maly fenomen to ps4 jest. No ale z drugiej strony wystartowali z tansza i mocniejsza konsola, wiec fame szybko zebrali i uformowala sie opinia posrod wszystkich ze PS4 > XO, niektorzy "swiadomi konsumenci" pewnie dalej mysla ze na XO nie mozna odpalac uzywek lub nimi handlowac.

MS mocno pomogl w sukcesie Sony, wiec sami sa sobie winni ze teraz konkuruja z Wii U lub PS3 a nie Playstation 4 pod wzgledem sprzedazy.

W moich oczach Sony zlapie kilka plusow jak premiera BB przejdzie bez zgrzytow, ale jak nawet z tym sobie nie poradza ich serwery to nie wiem co z ta konsola zrobie :facepalmz:

Opublikowano

a to na xone mozna odpalac te uzywki? od niby niby kuva?! powaznie sie pytam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.