Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a to na xone mozna odpalac te uzywki? od niby niby kuva?! powaznie sie pytam

Sprawa zaczęła być poważna...
Opublikowano

używki? mama mi zabroniła

Opublikowano

Exact, menedzerze od swiezego jedzenia, a ty kupujesz BB? :>

Opublikowano

Jak pięknie uświadamia się januszy, że nie pograją w tym roku w Uncharted  :banderas:

Opublikowano

Tak
Opublikowano

@Raven ale on grał na ds4, a zabawa w ustawienia rozdziałki to chyba nie jest dodatkowy ficzer z torrentów.

Czyli co, problemem jest ustawianie rozdzielczości w grze?

OK

Opublikowano

Jak pięknie uświadamia się januszy, że nie pograją w tym roku w Uncharted :banderas:

Ostatnio pewnego janusza chcącego kupić PS4 uświadamiałem, że będzie musiał pada ładować co 5h, to wyskoczył z tekstem, że w PS3 też ciągle grał na kablu usb. :yao::dynia:
Opublikowano

Tak

No to propsy.

@kermit

A ty kupilbys gta na ps4 i jak czlowiek pohajstowalbys ze mna (jak naucze sie na przyre ofc) i pawciem a nie siedzisz na XO i czekasz na gej party z hejwenem :kaz:

Opublikowano

bansai, dobrze wiemy, że przygoda rozgarnietych graczy z ps4 konczy sie na BB, pozniej OLX.pl

a jak ktos nie przepada za dark souls jak ja czy ficus, to nie ma czego na ps4 szukac

Opublikowano

Próbuj dalej, na Twoje nieszczęście obalając internetowy mit pracuje na pozycji Fresh Food Manager, moge sie tylko domyślac ze wiem na ten temat wiecej niz ty....

Fresh Food Manager? Czyli dbasz o świeżość jedzenia myjąc je dokładniej niż inni? Dobrze się teraz nazywają zmywaki w Irlandii.

Całkiem całkiem prowo, mysle ze Bulduper Ci na kolanach siądzie.

Edyta: wiedziałem XD

XD

napisz więcej, że trolujesz albo prowokujesz bo nie uwierze NORMALNIE NIE UWIERZE

Opublikowano

@Raven ale on grał na ds4, a zabawa w ustawienia rozdziałki to chyba nie jest dodatkowy ficzer z torrentów.

OK

To tylko Fanek - w czasach, kiedy na PC praktycznie wszystko jest zautomatyzowane, sterowniki pobierają i instalują się same, a rozdzielczość ekranu wystarczy kliknąć w opcjach (i zazwyczaj, za pomocą Geforce Experience, ustawia się sama), Fanek musi dostosować proporcje ekranu i ściągać sterowniki, grzebać w ustawieniach i robić z tego wielki szum xD

Sorry panowie, PC to nie jest już ten sam rynek co 10 lat temu, Steam tutaj robi kapitalną robotę, a kupując przez niego gry wszystko leci z automatu, nawet potrzebne sterowniki instaluja się z automatu, nie wymaga to od nas żadnej dodatkowej pracy. 

Opublikowano

OK

chodziło o to że nie wskazał szeregu stuffu torrent exclusive.

to bardzo poważny problem przy graniu w klasyki. :>

Opublikowano

Czemu propsy Bansai, to dobra gra, czemu miałbym jej nie kupić, w szczególności ze DS II u kolegi mi sie podobało.

PS.ja moge pograć w gtav

Opublikowano

bansai, dobrze wiemy, że przygoda rozgarnietych graczy z ps4 konczy sie na BB, pozniej OLX.pl

a jak ktos nie przepada za dark souls jak ja czy ficus, to nie ma czego na ps4 szukac

<---- i Wiedzmin w 1080p. Wiec przygoda jeszcze bedzie trwala chyba.

Mamy tez takie exclusive'y takie jak Fanek aka Rodzyniarz, a wy co? Jakis mroku co to mu nawet wstep do CW zabrali bo taki beton. :yao:

Oboz klapow jest klawy, no chodz.

Czemu propsy Bansai, to dobra gra, czemu miałbym jej nie kupić, w szczególności ze DS II u kolegi mi sie podobało.

No wlasnie dlatego ze u kolegi Ci sie podobalo, stad te obawy :kaz:

Opublikowano

To w co grać na XOne ja sie pytam? Powiedz mi rozgarnięty graczu trzymający XOne.
Opublikowano

W gry. Wy gracie w graficzkę i lupę 2 cm od TV.

Opublikowano

Śmiałeś sie z modelu jazdy w gta, nie będziemy z tobą grać.  :shotgun:

Opublikowano

To w co grać na XOne ja sie pytam? Powiedz mi rozgarnięty graczu trzymający XOne.

nie wiem w co grać, znowu mnie zaorałeś

Edytowane przez kermit

Opublikowano

bansai, dobrze wiemy, że przygoda rozgarnietych graczy z ps4 konczy sie na BB, pozniej Amplitude, Rime, MGS V in 1080/60 i Persona V

tak jak piszesz

Opublikowano

W to samo co wy będziecie grać po premierze BB.

Opublikowano

no ale bez beki botu kochane, nie liczac sunseta i horizon2 jakie sa niby te mityczne exy, ktore sprawiaja, ze olewacie multiplatformy i gracie tylko w nie nazywac ps4 konsola bez gier? jakis ogarniety botu odpisze?

Opublikowano

Śmiałeś sie z modelu jazdy w gta, nie będziemy z tobą grać. :shotgun:

Jest ch.ujowy, bądźmy poważni, ale po 15 bede w domu i możemy pyknąć.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Śmiałeś sie z modelu jazdy w gta, nie będziemy z tobą grać. :shotgun:

Jest ch.ujowy, bądźmy poważni, ale po 15 bede w domu i możemy puknąć.

Ja sie na zadne pukanie z wami nie umawiam. :niedobrze:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.