Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klapopedały.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W to samo co wy będziecie grać po premierze BB.

A nawet jeszcze przed, Lambo pack wychodzi przed premiera BB
Opublikowano

Śmiałeś sie z modelu jazdy w gta, nie będziemy z tobą grać. :shotgun:

Jest ch.ujowy, bądźmy poważni, ale po 15 bede w domu i możemy pyknąć.

Ty jesteś ch.ujowy. :lapka:

Opublikowano

GTA 2 miało wiecej fizyki w samochodach niz GTA V, takie sa fakty, gorsze jest tylko sleeping dogs, na pocieszenie dodam ze jest pare fur bardzo ok, jak Porsche np. ale bez ekstazy.
Opublikowano

Fajuś jak zwykle hipokryzja na kilometr od września czy tam października gra w DC i śmie innych pytać co u nich słychać, SO ograne, FH2 ograne, Halo MMC grane, Ori grane i D3 w na gruboście ile fabryka da.  Niebawem Fable a później to już w ogóle masakra, nie wiem co lepsze czy teraz po sucha czy jeden tytuł na cały rok  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

zaczalem pisać posta dla ravena z szybkim wyjaśnieniem, że musiałem bibloteki visuala pobrać do driverów pada aby sparować DS4 i reszt co brakowało, szef mnie zawołał, wracam po 15min a tu 3 strony w CW :D   skasowałem posta

Opublikowano

GTA 2 miało wiecej fizyki w samochodach niz GTA V, takie sa fakty, gorsze jest tylko sleeping dogs, na pocieszenie dodam ze jest pare fur bardzo ok, jak Porsche np. ale bez ekstazy.

Co za stek bzdur. Model jazdy w GTA V jest świetny biorąc pod uwagę świat gry. Czysty arcade, który sprawdza się idealnie zarówno w mieście jak i na terenach pozamiejskich. Zrobili najlepszy model jazdy jaki mogli. Ten z 4 kompletnie nie pasowałby do V. 

Kremówkuj z tym. 

@Fanek

Jak używasz ch.ujowych padów to potem nie płacz, że coś Ci nie działa. :cool::lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie ma lepszego modelu jazdy w free roamowych gierkach niż GTA IV potem jest GTA V potem gó.wno> sr.aczka > :doom: > mądrosci experta > model jazdy w sleeping dogs, saint's row itp

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Expert pamiętamy twój zayebisty post przed premierą piątki "Ja nigdy sie nie myle co do modelu jazdy ogladajac nawet filmiki" xDD

Opublikowano

mam nadzieje ze przy produkcji gta6 rockstar wezmie ostre korepetycje u ubisoftu i stworza wreszcie porzadny gunplay i model jazdy

xboty kur.wa konczcie meczyc gta5 i piszcie na pw kto mi sprzedaje!!111

Edytowane przez kermit

Opublikowano

mam nadzieje ze przy produkcji gta6 rockstar wezmie ostre korepetycje u ubisoftu i stworza wreszcie porzadny gunplay i model jazdy

ubi <3

Opublikowano

Fajuś jak zwykle hipokryzja na kilometr od września gra w DC i śmie innych pytać co u nich słychać, SO ograne, FH2 ograne, Halo MMC grane, Ori grane i D3 w na gruboście ile fabryka da.

Poza remasterami gier z dwóch poprzednich generacji, które łatali chyba z 4 miechy i cross genowych ultra exach, z których większość faktycznie "ultra" była, ale na pc, to co takiego poza Sunsetem miało was skłonić do zakupu bonera zamiast kompa z nasa? Dobry rok czekania, które umila jeden indyk do ogrania na pc?

Przecież ostatnie pół roku wygląda jak smianie się z inwalidy bez nogi samemu nie mając obydwu i prawego oka.

Opublikowano

:shotgun:

Opublikowano

GTA zawsze było z nastawieniem na realizm ale z domieszka śmiechu i luźnego podejścia, GTA V tez takie jest, ale dzieki mega Arcadowemu podejściu w mojej opinii jest niesmaczne, czemu latania nie spierd.olili a tak ważna jazdę samochodami zje.ebali, wystarczyło model jazdy z 4ki wybalansowac i byłoby cuda, a oni doszli do wniosku ze wypi.erdola go do góry nogami. Nie wybaczę im tego, i tylko to jest dla mnie ogromnym minusem, inaczej grałbym w ta gre jak głupi.

Opublikowano

GTAIV To Wanny na kolkach ;d

nooby, które nie opanowały modelu jazdy wystarczająco tak często mówią

Opublikowano

no ale bez beki botu kochane, nie liczac sunseta i horizon2 jakie sa niby te mityczne exy, ktore sprawiaja, ze olewacie multiplatformy i gracie tylko w nie nazywac ps4 konsola bez gier? jakis ogarniety botu odpisze?

W skrócie: exy mają znaczenie ale to nie wszystko: cicha konsola której na serio w ogóle nie słychać, bdb pad nie rozpierdalający się co chwilę i działający kilkanaście do kilkudziesięciu godzin, gwarancja od MS ponad 2 lata, bardzo dobrze działający chat, stabilny XBL na którym też MS zaczyna dawać jakieś fajne gierki, DVR który automatycznie wgrywa filmiki na serwer, menu które jest hejtowane że zamula ale jak podepnie się zewnętrzny dysk chodzi płynnie cały czas plus gierki się szybciej ładują, wszystkie około growe pierdoły jak statystyki, czas gry, rankingi itp i pewnie wymienił bym jeszcze kilka rzeczy ale za chwilę zawijam się z pracy do domu xD

Ja tam gram na XO w multiplatformy i nie liczę pixeli - kiedyś tam kupię sobie PS4 koło maja do Wieśka i przy okazji ogram BB (edit: PS4 miałem na premierę ale po 2 dniach sprzedałem xD) - XO miałem się pozbyć w lutym/marcu właśnie ale widząc co Sony odpierdala odkładam tą chwilę jak tylko mogę... Ta firma w tej chwili zniechęca mnie na każdym kroku.

Opublikowano

Fajuś jak zwykle hipokryzja na kilometr od września gra w DC i śmie innych pytać co u nich słychać, SO ograne, FH2 ograne, Halo MMC grane, Ori grane i D3 w na gruboście ile fabryka da.

Poza remasterami gier z dwóch poprzednich generacji, które łatali chyba z 4 miechy i cross genowych ultra exach, z których większość faktycznie "ultra" była, ale na pc, to co takiego poza Sunsetem miało was skłonić do zakupu bonera zamiast kompa z nasa? Dobry rok czekania, które umila jeden indyk do ogrania na pc?

Przecież ostatnie pół roku wygląda jak smianie się z inwalidy bez nogi samemu nie mając obydwu i prawego oka.

ale co cie to w ogole po co kupił xbąka? a dlaczego ty ps4 nie kupiłeś skoro takie super?

Opublikowano

Expert pamiętamy twój zayebisty post przed premierą piątki "Ja nigdy sie nie myle co do modelu jazdy ogladajac nawet filmiki" xDD

Dobrze ze przypomniałeś, jak widać nie myliłem sie.
Opublikowano

no ale bez beki botu kochane, nie liczac sunseta i horizon2 jakie sa niby te mityczne exy, ktore sprawiaja, ze olewacie multiplatformy i gracie tylko w nie nazywac ps4 konsola bez gier? jakis ogarniety botu odpisze?

W skrócie: exy mają znaczenie ale to nie wszystko: cicha konsola której na serio w ogóle nie słychać, bdb pad nie rozpierdalający się co chwilę i działający kilkanaście do kilkudziesięciu godzin, gwarancja od MS ponad 2 lata, bardzo dobrze działający chat, stabilny XBL na którym też MS zaczyna dawać jakieś fajne gierki, DVR który automatycznie wgrywa filmiki na serwer, menu które jest hejtowane że zamula ale jak podepnie się zewnętrzny dysk chodzi płynnie cały czas plus gierki się szybciej ładują, wszystkie około growe pierdoły jak statystyki, czas gry, rankingi itp i pewnie wymienił bym jeszcze kilka rzeczy ale za chwilę zawijam się z pracy do domu xD

Ja tam gram na XO w multiplatformy i nie liczę pixeli - kiedyś tam kupię sobie PS4 koło maja do Wieśka i przy okazji ogram BB (edit: PS4 miałem na premierę ale po 2 dniach sprzedałem xD) - XO miałem się pozbyć w lutym/marcu właśnie ale widząc co Sony odpierdala odkładam tą chwilę jak tylko mogę... Ta firma w tej chwili zniechęca mnie na każdym kroku.

:shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

Opublikowano

Fajuś jak zwykle hipokryzja na kilometr od września czy tam października gra w DC i śmie innych pytać co u nich słychać, SO ograne, FH2 ograne, Halo MMC grane, Ori grane i D3 w na gruboście ile fabryka da.  Niebawem Fable a później to już w ogóle masakra, nie wiem co lepsze czy teraz po sucha czy jeden tytuł na cały rok  :yao:

pisalem ze poza SO i FH2 bo to faktycznie dobre szpile....wiec dziekuje za odpowiedz, za wyjatkiem tych dwoch szpili wymieniasz remastera i indyka z pc - no urodzaj w ch.uuuuj, ino xbox

i oczywiscie znowu jaranko tym co bedzie a to niby kalpy graja w zapowiedzi

Opublikowano

pisalem ze poza SO i FH2 bo to faktycznie dobre szpile....wiec dziekuje za odpowiedz, za wyjatkiem tych dwoch szpili wymieniasz remastera i indyka z pc - no urodzaj w ch.uuuuj, ino xbox

i oczywiscie znowu jaranko tym co bedzie a to niby kalpy graja w zapowiedzi

Fajuś ty skończyłeś na siłe The Order bo taka bieda na tej ps4 czy jak to jest?

Opublikowano

W leb sie (pipi)nij 

Opublikowano

W leb sie (pipi)nij

:rotfl:

ktoś tutaj nie umi jezdzić

Opublikowano

ja sie wyraznie pytam o exy, a ci mi o padzie, gwarancji i cichej konsoli :dynia: :dynia: :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.