Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

HALO 1 w 60 fps NA XBLU  :cool:  :lapka:

Jeżeli ludzi którzy kupili xbąka są inwalidami, to nawet nie chce wiedzieć kim są te plugawe pomioty którzy kupili PS4, przecież człowiek jeszcze takiego słowa nie wymyślił  :pawel:

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja sie wyraznie pytam o exy, a ci mi o padzie, gwarancji i cichej konsoli :dynia: :dynia: :dynia:

a ty mi odpowiedz po co ci ps4? Żeby grać w remaster Tomb Raidera?

Opublikowano

ficus jak na kogos kto ogral ordera a olewa BB i fapuje do tomb ridera to siedzialbym cicho w obliczu "czekam do wiosny 2016, byle dc nie wylaczyli serwerow"

Opublikowano

[CW tryb aktywnej pauzy]

Wiadomo kiedy i dzięki komu pojawiło się po raz pierwszy określenie 'Klapek'?

I czy w innych miejsch polskiej społeczności graczy też jest ono używane?

Opublikowano

HALO 1 w 60 fps NA XBLU  :cool:  :lapka:

Jeżeli ludzi którzy kupili xbąka są inwalidami, to nawet nie chce wiedzieć kim są te plugawe pomioty którzy kupili PS4, przecież człowiek jeszcze takiego słowa nie wymyślił  :pawel:

odpowiadam - tymi samymi co kupili xone bo obie konsole sa siebie warte i z tych naszych sporow ktore tandetne pudelko z chin jest lepsze beke maja tylko blacharze bo jeszcze nigdy tak sensownym nie byl zakup pc patrzac na to co serwuje nam sony i microsoft

Opublikowano

ja sie wyraznie pytam o exy, a ci mi o padzie, gwarancji i cichej konsoli :dynia: :dynia: :dynia:

Toż to napisałem że mają znaczenie ale to nie wszystko - kupić konsole i się w(pipi)iać przy grze że Ci chodzi jak odkurzacz, pad się rozpierdala i rozładowuje co kilka h i modlić się żeby nie padła po roku bo potem tylko się przepychać ze sklepem zostaje? Nawet nie wspominam o PSN...

To już bym wolał zapierdalać na taborecie :D

Bitch, please. I jeszcze to że na PS4 są 2 eksy które mnie w tej chwili interesują + to powyżej = siedzę w chwili obecnej na XO.

Opublikowano

kur.va szuja ty co dwa dni w CW sie mnie pytasz o to samo, po co mi ps4, czemu go kupilem, ostatnio czemu ordera kupilem - juz mi sie dawno znudzilo odpisywanie za kazdym razem, moze z inna dieta mialbym lepsza pamiec

Opublikowano

Toż to napisałem że mają znaczenie ale to nie wszystko - kupić konsole i się w(pipi)iać przy grze że Ci chodzi jak odkurzacz, pad się rozpierdala i rozładowuje co kilka h i modlić się żeby nie padła po roku bo potem tylko się przepychać ze sklepem zostaje? Nawet nie wspominam o PSN...

To już bym wolał zapierdalać na taborecie :D

Bitch, please. I jeszcze to że na PS4 są 2 eksy które mnie w tej chwili interesują + to powyżej = siedzę w chili obecnej na XO.

no to kazdy z nas od lat powinien napier.dzielac na sprzecie nintendo bo tam pady porzadne, sprzet porzadny, siec stabilna i nic sie nie psuje

Opublikowano

M$ serwuje nam dużo lepiej, to, że wy dostajecie (pipi) to nie wina bota, owszem szału póki co nie ma, ale stawianie obu firm na równo jest z dupy wyjęte, (pipi) mnie obchodzi PC. Koniec roku dużo lepszy w obozie zielonym, początek nie co lepszy u was (no ale 1886 to nawet nie liczę) my mamy ORI wy macie BB, my dostaniemy Fable i piękną końcówkę roku, a wy (pipi) w papierku. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

kur.va szuja ty co dwa dni w CW sie mnie pytasz o to samo, po co mi ps4, czemu go kupilem, ostatnio czemu ordera kupilem - juz mi sie dawno znudzilo odpisywanie za kazdym razem, moze z inna dieta mialbym lepsza pamiec

:rotfl: ficek ale nie denerwuj się, masz bubla bez gier a bronisz go jak lew i starasz się racjonalizować zakup XO u forumowych botków, sprzedaj to ps4 w peezdu kup sobie te wiiu i przestań szału macicy dostawać

Opublikowano

M$ serwuje nam dużo lepiej, to, że wy dostajecie (pipi) to nie wina bota, owszem szału póki co nie ma, ale stawianie obu firm na równo jest z dupy wyjęte, (pipi) mnie obchodzi PC. Koniec roku dużo lepszy w obozie zielonym my mamy ORI wy macie BB, my dostaniemy Fable i piękną końcówkę roku, a wy (pipi) w papierku. 

czyli znowu grasz w zapowiedzi bo to duzo lepiej co serwuje M$ obecnie wymieniles - remaster szefa kuchni i indyk ori z pc, procz tego jedynie dwie dobre gry - dwie gry (z czego jedna crossgen) na podstawie, ktorych boty zrobily sobie laurke z xone

jeszcze fable wymieniac jako cos ciekawego - co czesc to gorsza :D

:rotfl: ficek ale nie denerwuj się, masz bubla bez gier a bronisz go jak lew i starasz się racjonalizować zakup XO u forumowych botków, sprzedaj to ps4 w peezdu kup sobie te wiiu i przestań szału macicy dostawać

chcialbys zebym sprzedawal bo wtedy ty bys tego bubla kupic by grac przez cale zycie w bloodborne :D szuja szuja najwiekszy hipokryta tego forum

Opublikowano

Fable 2>Fable 1

Reszty nie warto wspominać.

:usmiech:

Opublikowano

przecież Soul to jeden z mieszkańców Arkham Asylum

Opublikowano

Rozumiem czyli zapowiedzi FM6, TR2 i Halo 5 nie liczymy  :pawel: bo są to zapowiedzi  :reggie:

2 dobry gry kontra 0  to i tak wyczyn.

Opublikowano

no ale bez beki botu kochane, nie liczac sunseta i horizon2 jakie sa niby te mityczne exy, ktore sprawiaja, ze olewacie multiplatformy i gracie tylko w nie nazywac ps4 konsola bez gier? jakis ogarniety botu odpisze?

W skrócie: exy mają znaczenie ale to nie wszystko: cicha konsola której na serio w ogóle nie słychać, bdb pad nie rozpierdalający się co chwilę i działający kilkanaście do kilkudziesięciu godzin, gwarancja od MS ponad 2 lata, bardzo dobrze działający chat, stabilny XBL na którym też MS zaczyna dawać jakieś fajne gierki, DVR który automatycznie wgrywa filmiki na serwer, menu które jest hejtowane że zamula ale jak podepnie się zewnętrzny dysk chodzi płynnie cały czas plus gierki się szybciej ładują, wszystkie około growe pierdoły jak statystyki, czas gry, rankingi itp i pewnie wymienił bym jeszcze kilka rzeczy ale za chwilę zawijam się z pracy do domu xD

Ja tam gram na XO w multiplatformy i nie liczę pixeli - kiedyś tam kupię sobie PS4 koło maja do Wieśka i przy okazji ogram BB (edit: PS4 miałem na premierę ale po 2 dniach sprzedałem xD) - XO miałem się pozbyć w lutym/marcu właśnie ale widząc co Sony odpierdala odkładam tą chwilę jak tylko mogę... Ta firma w tej chwili zniechęca mnie na każdym kroku.

Te ficzery okołogrowe to mistrzostwo świata. 

Cieszyłem się, że na WiiU mi zlicza czas gry, ale to co zaserwował mi Xone z centrum gier rozłożyło mnie na łopaty. Na PS4 nie można nawet swojego czasu gry sprawdzić, a na Xone mam nawet wgląd w statystyki wszystkich znajomych z listy. Wiem kto ile w co grał, ilu przeciwników natłukł, ile razy zginął itp.

To samo snap z osiągnięciami, wszystko w locie można sprawdzić nie wychodząc z gry.

Opublikowano

It's official

Dave Czezky :master:

Opublikowano

jako czlowiek z xboxem i z pc do multiplatform 1080 (i tak wole je 900p na xbonie) stwierdzam czezki ze na samym pc nie dasz rady

no chyba ze lubisz payday2 i bf hardline

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Czezky blachara, nie uwierze dopoki nie zobacze :yao:

Szybko wrocisz, przepraszajac na kolanach z penymi ustami.

Opublikowano

It's official

Widzimy się na premierze Gears of War 4  :cool:  :lapka:

A tak na marginesie, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

It's official

To bedzie za pare lat.

Opublikowano

jestem zmuszony zejść z kolan czezkiego  :frog:

Opublikowano

Wróci. Każdy wraca.

Opublikowano

It's official

To bedzie za pare lat.

Góra dwa :)

Opublikowano

czezky juz nie wróci, bo ciężko nazwać będzie powrótem przesiadkę z win10 device na win10 device..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.