Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny szczur ucieka z tonącego zielonego statku :morning1: Nie pierwszy taki przykład w tym temacie, każdego bota to czeka. Konsola = Playstation i Nintendo, natomiast xbox to taki szpagat na płocie między konsolami a blachami, prędzej czy później nie wytrzymasz ucisku sztachety w (pipi)e i przebujasz się na konkretną stronę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zrobie fotorelacje wraz ze specyfikacja jak bede mial juz graty u siebie :)

Opublikowano

Kolejny szczur ucieka z tonącego zielonego statku :morning1: Nie pierwszy taki przykład w tym temacie, każdego bota to czeka. Konsola = Playstation i Nintendo, natomiast xbox to taki szpagat na płocie między konsolami a blachami, prędzej czy później nie wytrzymasz ucisku sztachety w (pipi)e i przebujasz się na konkretną stronę.

Nie spinaj się tak. :dynia:

Czezky sprzedał xboxa, bo dostał ostatnio wpier.dol parę walk w DoA5 ode mnie leszcza w fighterach, który ostatnio w bijatyki grał za czasów DC. Załamał się. Co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Opublikowano

jaczesowi po prostu nikt nie powiedział, że w ori też pogra na xbonie

Opublikowano

W tym roku Star Citizen z pierwszym epizodem singla na 20h, Pillarsy, Torment, Unreal Tournament, na święta VR od Lorda Gabena który swoją mocą sprawił, że nikt po sesji z jego goglami nie rzyga, najlepsze wersje Wieśka, MGSa, Batmana i innych multiplatform a to tylko czubek góry składającej się ze świetnych mniejszych tytułów jak Darkest Dungeon, Cities Skylines itp, Steam Link który gnoi argument konsolomaniaków o kablach i budzie w salonie, SteamOS, Windows 10, porozumienie z zielonymi i integracja urządzeń Windows 10  :fsg:

A konsole jak się rozwijają? Dalej aktualizacje poprawiające stabilność systemu, konserwacje, obietnice i czekanie na dobre gry które spadną Gabenowi pod stół?

Nic dziwnego, że Czezki przesiada się na nadplatforme  :master:

Opublikowano

Koniec roku dużo lepszy w obozie zielonym, początek nie co lepszy u was (no ale 1886 to nawet nie liczę) my mamy ORI wy macie BB, my dostaniemy Fable i piękną końcówkę roku, a wy (pipi) w papierku. 

Ori to ty sobie synek nie wiem... co najwyżej do Hotline Miami 2 porównuj! W ogóle jaką trzeba mieć fantazję, żeby naprzeciw pudełkowego exa od mistrzów gatunku stawiać cyfrową popierdółkę z peceta, którą ludzie na laptopach z biedry ogrywają :kaz:  Początek roku wygląda tak: The Order i Bloodborne vs nic. Przy dobrych wiatrach, zanim dostaniecie jakiegokolwiek exa, na PS4 wyjdą jeszcze Ratchet i Until Dawn. 4:0 dzieciaku.

Opublikowano

Wymieniać Order koło Bloodborne. :obama:

Opublikowano

Ok, porownujemy do hm2.

Ori 89%

Hm2 78%

No i znow beka z klapow :dynia:

No i porownujac sytuacje na ten moment jest

Screamride 71%

The order 65%

:dynia:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ale Ori to ty szanuj Lemur.

Opublikowano

Trelemorele jakie bóle w odbycie i tryhardy.

Opublikowano

Ok, porownujemy do hm2.

Ori 89%

Hm2 78%

No i znow beka z klapow :dynia:

No i porownujac sytuacje na ten moment jest

Screamride 71%

The order 65%

:dynia:

ZAORANE 

Opublikowano

Screamride - kolejny wyimaginowany ex wg botów :facepalmz:

Opublikowano

Lemonka <(pipi)amacja(pipi)eprowoalboprawdziwydebilbozewidzisziniegrzmisz>

Opublikowano

Chryste panie jaki ten order to kupsztajn aż na rzygi zbiera ,,grając,, w to. Dziś gra ląduje na allegro razem z tym guwnem obesranym zwanym ps4, zakup w ostatnim czasie xone i playstation utwierdził mnie tylko w przekonaniu jakim obesraństwem jest dzisiejsza branża i że jedynym bastionem normalnych gier jest nintendo i pc.

TYLKO NINTENDO

TYLKO PC MASTER RACE

TYLKO 4K I 120FPS

TYLKO HARDKOROWE I WYMAGAJACE GRY

YEBAC ZYDBOKSA I POLYSTEJSZYN ELO Z FARTEM WARIATY

Opublikowano

Mokry_WIlly <ożeszjapierdzieleszwidzisziniebanujesz>

Opublikowano

Jeżeli ludzi którzy kupili xbąka są inwalidami, to nawet nie chce wiedzieć kim są te plugawe pomioty którzy kupili PS4, przecież człowiek jeszcze takiego słowa nie wymyślił  :pawel:

Śmiechłem. Może ludźmi, którzy nie akceptują odpjerdalanja maniany w postaci braku oprawy, która przy stabilnych 30 fps winna być pjeprzoną normą tej generacji? 

Epic fight ps4 vs x1 u.r., gdzie w pierwszej połowie do wyboru jest cross genowy TF, działający o 2 klasy lepiej na pc oraz gierka na 7-8, którą po kilkunastu h opchnie się do żyda? 

- ta sama sytuacja z FH2, którą każdy kto posiada 360-tkę ogra z takim samym funem z jazdy oraz lockiem na 30 na past genie? 

- jeden świeży ex od Insomaniac, dla którego na pewno kupiłbyś ps4, gdyby był jego exem. nod.gif

- 3 mies. cyrków z matchmakingiem remasterów gier z VII gen., przez które niektórzy pogonili ten sprzęt do żyda i grają znów na kompie? 

Spoko, fajne gry, ale czy deal breakery przemawiające za braniem tego szrota w 2014?

Ja tam preferując konsole wolałbym jednak lepiej wykonane multiplatformy, szpile w rodzaju Oddworld i Transistora/ online w spaczowanym DC, gdzie zarzuty o poziom gry, ze względu na słabe AI to wyższy poziom dopjerdalanja dla dopjerdalanja. Czy będąc freakiem od mordoklepek - GG w najlepszej oprawie. Druga połowa roku była dobrym czasem dla mainstreamu, by brać ten rupieć.

Podkreślmy again: Te śmieszkowe dissy wyglądają jak przepychanki dwóch grubasów o to który ma więcej szpetnych łałd tłuszczu. Czas current genów wyznaczają BB i H5. 

Pozdrawiam Sardonicznie.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Chlopcy, jak ktos chce kupic xb1, x360, vite lub 3DS xl to prosze o PW.

pzdr

Opublikowano

Lemonka <(pipi)macja(pipi)eprowoalboprawdziwydebilbozewidzisziniegrzmisz>

1. Wyrażaj się.

2. Nie znamy się, więc dla Ciebie Pan Lem.

3. Jakiś problem?

Opublikowano

:obama:

Ale Cie Lemonka zaorał. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

NO HE HE UKYO JA NIE WIEM NO HE HE wiesz co robić? :oh_you:

Opublikowano

pzdr

Tylko poważne oferty. Biorę VITA na zapas, tylko najlepiej z porysowanym ekranem i wyrobionymi gałkami.

Opublikowano

pzdr

Ten teraz wszystko sprzedaje a za miesiąc będzie pisał, kto chcę sprzedać 3ds xDD 

Opublikowano

Czezky, ale po prawdzie, to ja Cie z PC nie widze, za bardzo się będziesz w(pipi)iał, że gier na to nie ma, albo że sterowniki trzeba instalować :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.