Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tylko pamiętaj Czezki, jak już po 2 miechach się opamiętasz, to ciężko będzie odsprzedać PC ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czezky bierze udział w nowym reality show," jak wy.(pipi)alem pieniadze do smietnika"

Opublikowano

Czezky, ale po prawdzie, to ja Cie z PC nie widze, za bardzo się będziesz w(pipi)iał, że gier na to nie ma, albo że sterowniki trzeba instalować :P

W sensie exy z ps4, exy z xb1, exy z PC + multiplatformy = nie ma gier?

Aha.

Opublikowano

Czezky, ale po prawdzie, to ja Cie z PC nie widze, za bardzo się będziesz w(pipi)iał, że gier na to nie ma, albo że sterowniki trzeba instalować :P

Aha.

I backlog z lat wstecz + emulacja innych platform  :newell:

Opublikowano

tylko upgrade łącza sobie zrób do ściągniecia 100gb Star Citizena

Opublikowano

Czezky bedzie ogrywal hity z PS2 w 1080p i 60fpsach.

Opublikowano

Podobno gry na PC sie nie sprzedaja:

Colossal Order and Paradox Interactive have announced its city-building sim Cities: Skylines has wracked up sales of 250,000 in its first 24 hours.

The number includes pre-orders and breaks the record for every other title in Paradox's stables over the same period of time. Considering the development team began life with just nine people on board, it's a remarkable achievement.

http://ie.ign.com/articles/2015/03/12/cities-skylines-sells-250000-in-first-24-hours:newell::master:

Opublikowano

Sprzedają się. Tylko 80% w bundlach po 5 obniżkach.

Opublikowano

Aha.

Które exy z X1 i z PS4? Killzone, Forza, inFamous, Order, Bloodborne, Quantum Break, Halo, Sunset i szereg innych gier nie ukazuje się na PC (w tym Rockstar ze swoimi grami tez jest niepewny, a z GTA V są jakieś jaja). O to mi właśnie chodzi ;)

Na PC są dobre gierki, ale to inny temat ;)

Opublikowano

jaki masowy ścisk w doopie konsolowców bo Czezki kupuje komputra  :dynia:

Opublikowano

Przeciez to nawet grafika nie jest.

screenshot_4_3.jpg

Z grafiką by się nie sprzedało, bo mało który by to odpalił.

Opublikowano

It's official

Dave Czezky :master:

To kiedy w hospicjum Cie mozna odwiedzic?

Opublikowano

jaki masowy ścisk w doopie konsolowców bo Czezki kupuje komputra  :dynia:

Ja tam jego decyzję popieram, raz poczuje co to jest 4K i nie wróci do 720p ;)

Opublikowano

ale sie chlopak swoja publike wytresowal, jak czezky robi kupsko to tez was ciekawi i zadajecie mu pytania czy stolec byl miekki czy twardy?

przeciez chlopak od lat swobodnie plywa pomiedzy platformowami szukajac takiej gdzie na nowo odzyje w nim pasja i radosc z grania jaka mial w latach mlodosci - pewnie jeszcze do niego to nie dotarlo, ze to juz nigdy nie wroci i powoli pewnie stanie sie bardziej gawedziarzem niz graczem ale i tak propsy, ze chlopak nie jest sztywno przywiazany do jednego systemu choc oczywiscie za kazdym razem gloryfikuje ten jakims aktualnie sie jara

Opublikowano

BTW, dobra gra ten The Order, piszę tu na forum a w grze ze 3 czaptery już mi przegadali chyba, gra sie sama, Sony wiedziało że siedze w CW

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Aha.

Które exy z X1 i z PS4? Killzone, Forza, inFamous, Order, Bloodborne, Quantum Break, Halo, Sunset i szereg innych gier nie ukazuje się na PC (w tym Rockstar ze swoimi grami tez jest niepewny, a z GTA V są jakieś jaja). O to mi właśnie chodzi ;)

Na PC są dobre gierki, ale to inny temat ;)

Te gierki niedostępne na PC to wymieniłeś tak dla zgrywy czy jak? Jedynie Bloodborne to kosa, no i Sunset w sumie, resztę zaorać. 

Opublikowano

BTW, dobra gra ten The Order, piszę tu na forum a w grze ze 3 czaptery już mi przegadali chyba, gra sie sama, Sony wiedziało że siedze w CW

Ba, gierka stworzona zeby oszczedzac gumki w DS4, im mniej grasz tym lepiej.

Opublikowano

W grze trzeba pomyśleć i jaki hejt klapów. Beka z tego klaperskiego plebsu. 

Opublikowano

Na Pc to bym w WoW'a znowu pograł co najwyżej... ale najpierw musiałbym się wyprowadzić od żony, wziąć rozwód, rzucić robotę i wygrać w totka, by starczyło na prepaidy(89 zł/2 miesiące :dog: ) do końca świata... także tego :klapek:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Te gierki niedostępne na PC to wymieniłeś tak dla zgrywy czy jak? Jedynie Bloodborne to kosa, no i Sunset w sumie, resztę zaorać.

No na PC nie ma też takich filmowych blockbusterów jak The Order, gry się same nie przechodzą :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Na Pc to bym w WoW'a znowu pograł co najwyżej... ale najpierw musiałbym się wyprowadzić od żony, wziąć rozwód, rzucić robotę i wygrać w totka, by starczyło na prepaidy(89 zł/2 miesiące :dog: ) do końca świata... także tego :klapek:

WoW to teraz glownie facebook i twitter. Nie warto. FF XIV za to daje czadu.

Opublikowano

WoW to teraz glownie facebook i twitter. Nie warto. FF XIV za to daje czadu.

Nawet mając ekipę do raidowania?

Czy to teraz też się robi przez twarzoksiążkę? Lub po to, by wrzucać tam selfie swojego e-ja?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No teraz zintegrowali twittera do WoW'a, a nastepny w kolejce facebook, zebys nie musial z gry wychodzic, tylko placic abonament za siedzenie w miescie i lajkowanie xD

Nie wiem ja nie mam ekipy do raidowania, odkad wzialem slub ciezko bylo dostosowac czas zeby moc grac w MMO z duza grupa innych ludzi, zawsze cos wypadalo :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.