Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie ta gra moglaby chodzic nawet na kuchence gazowej.

Opublikowano

Wiadomo, w końcu trzeba być chorym umysłowo, żeby kupować gry na pc jak wystarczą 2 kliknięcia w torrent i owy proceder nie niesie za sobą żadnych negatywnych reperkusji jak znane z kąsol bany itp.

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

pK1fMeq.jpg

PS4 "Definitive Edition" vs PC oryginał z 2013 roku  :dynia: No ale remaster 1080p/60 

Więcej tutaj

Opublikowano

Syfienie sobie dysku trojanami i keyloggerami z piratów

photo.jpg

Opublikowano

pK1fMeq.jpg

PS4 "Definitive Edition" vs PC oryginał z 2013 roku  :dynia: No ale remaster 1080p/60 

Więcej tutaj

Ładny ból dupy konsolowego robactwa w komentarzach.

Opublikowano

Uwaga, drastyczne sceny dla klapków

caslhh8.jpg

xDynia

Opublikowano

QLOC zrypał port. I co w związku z tym Adasiu?

Opublikowano

Tyż prowda. Ograłem i sama gra nie powala poza klimacikiem. Z takiej grafy to nic więcej nie szło zrobić. 

Opublikowano

QLOC zrypał port. 

Jasne.

:kaz:

Opublikowano

ponoć znowu wycieli trawe na Xboxie

hzaJ4Hn.png

Opublikowano

ostatnio same zrypane porty na (pipi) obesrane, tak jak w zeszłej generacji

Opublikowano

ostatni będzie mgs v w 720p xD ehh xbox ty śmieciu.

Opublikowano

jeśli MGS V bedzie miał lepszy framerate, to sam uwierzę botom że DF jest w tej generacji przekupiony

Opublikowano

DmC na PS4 wygląda gorzej niż na PS3 i chodzi gorzej niż na gównie rozmazanym, ale to na pewno nie jest wina developera. Boty, co wy ćpacie?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ciekawe czy tym razem nie będzie na odwrót, że najpierw PS4 dostanie lepsze multi aby potem szala przesunęła się na stronę M$.

BTW, nie sądziłem że nowy TR jest jeszcze szykowany dla X360.

Opublikowano

Teraz to wina developera, ale jak było coś gorzej na XO to wina konsoli nie?

BEKA

PS4 to guwno obesrane, pogódź się z tym. :kaz:

Opublikowano

DmC na PS4 wygląda gorzej niż na PS3 i chodzi gorzej niż na gównie rozmazanym, ale to na pewno nie jest wina developera. Boty, co wy ćpacie?

co ty ćpiesz że na każdego posta szkalującego konsolę której nie posiadasz reagujesz jakbyś miał ruję :dynia: wyjmij pytonga z napędu blurej bo jesteś komiczny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.