Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

expert gó.wno syna przewija a nie filmy :pawel:

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie ma tego syna jak kidnappa xbone i lem ps4.

Czy to jest serio prowokacja mająca na celu wklejenie fotki jego bobasa na tle forumka z fakiem skierowanym na twój post? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Po takich rewelacjach jakie prezentuje na forum to nie wiem czy on w ogóle właśne zmajstrował tego syna, a jak już to boję się o jego przyszłość z takimi genami. :dafuq: 

Opublikowano

Po takich rewelacjach jakie prezentuje na forum to nie wiem czy on w ogóle właśne zmajstrował tego syna, a jak już to boję się o jego przyszłość z takimi genami. :dafuq:

A czy pisanie że bedziesz mial lepsze multiplatformy na kompie z komunii to nie beczenia z Ciebie?

prosiłem o specyfikacje rano, to ładnie uciekłeś :D

Opublikowano

Nie uciekłem tylko nie widzę sensu udowadniać czegokolwiek takiemu tępemu typowi jak Ty, kapisz? 

To jak walka z wiatrakami, zwłaszcza w cw. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja po postach BIubera nie wierze, czy ona naprawdę ma dziewczynę - ale czy to coś zmienia? 

w sensie implikujesz, że jestem lesbijką?

Opublikowano

Nobodylikeyou, ale Ty wiesz, że to Yoshida, szef studiów Sony, a nie Miyazaki....?

Nielubnemu gatunki gier sie pierdaczą, ważni ludzie z branży tez sie się pierdaczą. Innymi słowy...

2wfuwpf.jpg

Opublikowano

Nie uciekłem tylko nie widzę sensu udowadniać czegokolwiek takiemu tępemu typowi jak Ty, kapisz? 

ale Ty tego nie rozumiesz, skoro prosze Cie a dla Ciebie jest to szansa by zrobić znów ze mnie pośmiewisko a Ty uciekasz to jaki z tego morał?

tak, Ty jesteś tępakiem :dynia:

Opublikowano

vQDqg7.gif

AKSZON ADWENCZYR DURNY KLAPIE BO NIE MA RANGI ZA STYL  :cw:

Opublikowano

ale Ty tego nie rozumiesz, skoro prosze Cie a dla Ciebie jest to szansa by zrobić znów ze mnie pośmiewisko a Ty uciekasz to jaki z tego morał?

Myślisz, że ja nie wiem jakby było? XD

Zaraz znowu coś byś wymyślił, pewnie pobiegł po tego zyeba z bloga się poradzić, przylazł, wklejał tabelki, że kłamię, że nieprawda, że zła faza księżyca, że deszcz jest GOTY, że yeti ma jaja. XD

Tak jak to było wtedy. Zero argumentów z waszej strony. Grałem w 1080p, a wy w 900p? NIE MA ZNACZENIA. Miałem AA 10x lepsze niż na konsolach(te ząbki na "nextgenach" do dziś pamiętam :dynia: )? NIE MA ZNACZENIA

Tak wyglądała z wami wtedy dyskusja:

lalalala.gif

Sorry, nie dam się nabrać drugi raz na Twoje klaperskie gierki! :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

slasher w 30 fpsach lel

Opublikowano

jak tam klapy, gotowi na rozwalcowanie przez mesjasza na jesieni?

gG9wTJH.gif

Tak jak Józef Piłsudski w ofensywie znad Wieprza w 1920 roku przejechał sie po bolszewickich łbach, tak Halo 5 przejedzie sie pod koniec roku po łbach klaperskich. Jest tylko jedna roznica miedzy tymi dwoma wydarzeniami. Sowieci słaby bo słaby, ale jakiś opór wojskom polskim postawili, natomiast wobec braku jakiejkolwiek realnej przeciwwagowej konkurencji (wiadomo...Anczarted bye bye 2016),  klapki beda mogly postawic co najwyzej klocka w kiblu... :Coolface:

Opublikowano

Małpy w zoo się kłócą dalej czy gra z 2010 jest slasherem, bo nie mają w co grać to coś muszą robić xDD   :newell:

Opublikowano

Myślisz, że ja nie wiem jakby było? XD

Zaraz znowu coś byś wymyślił, pewnie pobiegł po tego zyeba z bloga się poradzić, przylazł, wklejał tabelki, że kłamię, że nieprawda, że zła faza księżyca, że deszcz jest GOTY, że yeti ma jaja. XD

Tak jak to było wtedy. Zero argumentów z waszej strony. Grałem w 1080p, a wy w 900p? NIE MA ZNACZENIA. Miałem AA 10x lepsze niż na konsolach(te ząbki na "nextgenach" do dziś pamiętam :dynia: )? NIE MA ZNACZENIA

Tak wyglądała z wami wtedy dyskusja:

lalalala.gif

Sorry, nie dam się nabrać drugi raz na Twoje klaperskie gierki! :lapka:

bierzesz internet zbyt serio, weź Ty se chłopie na luz troszke.

Opublikowano

slasher w 30 fpsach lel

http://kotaku.com/5184552/god-of-war-iii-frame-rate-revealed

God of War III has a max sustained frame rate of 60 frames per second – but some scenes in the game might have to run at as low as 30 per second. Czyli zupełnie jak Bayonetta 2. 

Bayonetta 2 wii u version framerate gate all over again.    

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Małpy w zoo się kłócą dalej czy gra z 2010 jest slasherem, bo nie mają w co grać to coś muszą robić xDD   :newell:

toć czarek i niktcienielubi ciągną sage czy god of war to slasher czy nie, niestety nikt im nie powiedział, że #nikogo

Opublikowano

toć czarek i niktcienielubi ciągną sage czy god of war to slasher czy nie, niestety nikt im nie powiedział, że #nikogo

do pelnej zenady brakuje postu niktcienielubi odnosnie zakonczenia tlou i jaki ta gra miala wplyw na jego dojrzewanie xD

Opublikowano

@exact

Nie biorę internetu serio, tylko mówię jak jest. 

z14059647Q,Mariusz-Max-Kolonko-i-jego-pr

PRZEBRZYDŁY KLAPIE

:dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

do pelnej zenady brakuje mojego postu

tak jak piszesz. 

Opublikowano

do pelnej zenady brakuje mojego postu

tak jak piszesz. 

ziew.jpg

Opublikowano

A CHCESZ SIĘ JUTRO NAPJERDALAĆ PO LEKCJACH?

Opublikowano

JA CHCE, WYSKOCZYSZ?

:dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.