Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Takiś Kozak i Fifarafa do każdego Lemoniadko. Pokaż Swoje PSN ID. Zobaczymy z jakiejś gliny jesteś ulepiony. Domyślam się, że wiedząc jakie tu są kryteria oceny pokazując Swoją bibliotekę gier/osiągnięć mógłbyś być jeszcze mniej wiarygodny niż jesteś teraz.

Nie ma Mendrka, Yeti przestał się liczyć. Ktoś miejsce teoretyka branży gierek zająć musi.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A Ty jak tam Dave? Pc zlozony? Teraz tam beda najlepsze exy i elitarna spolecznosc? ^^

Od dawna czulem sie gorszy od PCtowcow :(

Opublikowano

Brzmi jak Ao No Exorcist, potwierdzone ze w grze podczas walki bedzie vocal czy nie wiadomo nadal?

Anyway japonskie gierki nikogo tu nie interesuja, rozmiawamy na powazne tematy 4K, Battlefield hardline, The Order i inne top AAA tytuly, nie jakies skosne chinskie robociki w bajkowym swiecie. :newell:

Wczoraj na Titchu mignął mi ten Hardline. Jeden facet zapierniczał autem, a drugi wystawał z okna walił seriami do jakiegoś tira z cysterną. Myślałem, że jajo zniosę.

Artesal: Co niby jest takiego zabawnego w tej notce? Widać nie czytałeś notek prasowych Sony jak przez 7 lat PS3 ciągnęło się za X360 w USA.

Opublikowano

Czy zostawic XB1 zeby miec ultra Win10 combo?

Opublikowano

Proste, że tak. Wpi.erdol od Helenki gratis.

Opublikowano

Jak kupujesz pieca za 4 tys. to chyba Cię stać na zabawkę za 1 tys. zł  :Coolface:

Opublikowano

Czy zostawic XB1 zeby miec ultra Win10 combo?

streaming xb1 <-> pc

ten sam pad

cross play

cross buy

xbox app

f6, girsy, halo, qb

best combo ever

Opublikowano

A bedzie odbiornik bezprzewodowy do pada od XB1?;/

Nic w tym temacie sie nie dzieje.

Opublikowano

ahaha czeski będzie grał w gierki f2p dla gimbazy pokroju LOLa świat się kończy (pewnie będzie linia obrony, że TO SOM SKILLOWE GIERKI NIE TO CO NA KĄSOLACH), pogra chwile wejdzie do cw napisze, że wszystko odpala w 1080p/60fps odpali multiplatformy, które może ograć wszędzie i mu się znudzi.

Dejw nie masz PC w żyłach odpuść.

Opublikowano

A bedzie odbiornik bezprzewodowy do pada od XB1?;/

Nic w tym temacie sie nie dzieje.

zapowiedzieli ze bedzie na tej samej konfie co hololensy

Opublikowano

Dobra, to na razie sprzedam reszte guwien typu nintendo i vita z grami.

Opublikowano

Szuja dobrze mówi. Do Wowa i LoLa Dejw wystarczy i komp za 2 tysiaki.

Ale nie można w jednym zdaniu zestawiać słów 'gó.wno' i 'nintendo' :notsure:

Tylko puste i ignoranckie klapy i janusze tak robią.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale ja chce UT i najlepsza grafe w multiplatformach :sir:

Jak zapowiedza zaby i/lub gearsy na PC to od razu papa.

Echhh, xboty beze mnie sobie nie poradza :(

Opublikowano

ahaha czeski będzie grał w gierki f2p dla gimbazy pokroju LOLa świat się kończy (pewnie będzie linia obrony, że TO SOM SKILLOWE GIERKI NIE TO CO NA KĄSOLACH), pogra chwile wejdzie do cw napisze, że wszystko odpala w 1080p/60fps odpali multiplatformy, które może ograć wszędzie i mu się znudzi.

Dejw nie masz PC w żyłach odpuść.

Też obstawiam, że wróci do konsol, daje 6 miechów. Prawda jest niestety taka, że PC to najlepszy wybór obecnie, ale wypada mieć do tego chociaż jedną konsolę. Wtedy jest optymalnie

Opublikowano

Jak to nie poradzą. Przecież tu już nie ma z kim walczyć.

Lem? Podmuchy zgniłych jaj? Spinobserver? bitch please.... :sir:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

król spencer nawet na pytanie o halo mcc na pc odpowiedział "no przecież bedziecie sobie mogli streamowac" xDD

wiec flagowe exy przykro mi blaszko, only xbox one

Opublikowano

Krasnale to dla mnie taki sam deal breaker jak kazdy dotychczasowy ex na ps4 xD

Opublikowano

Po co wy wchodzicie w dyskusje z ta chorągiewka?

Tyle przynajmniej zabawnego ze konsole sprzeda za 3/4 wartości nowej, a PC bedzie mu szkoda za 1/4 pogonić i zostanie przybity gwoździami z ta sr.aczka, bo to nawet guwno nie jest, za dużo z tym problemów żołądkowych.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W gyrosy też na Pc nie zagrasz.

Opublikowano

ale pewnie po myszce i UT/CS nie bedzie mi sie chcialo wracac do pada, na ktorym nigdy i tak nie umialem celowac.

Opublikowano

Ale na PC nie zagrasz w japońskie arcydzieła.

RichShallowCollardlizard.gif

Opublikowano

Ja pier.dole.... :notsure: :facepalmz:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Liczba mnoga?

Opublikowano

Ja pier.dole.... :notsure: :facepalmz:

Co?

Cezky, BB to tylko przykład. Ale chyba umiesz docenić japońskie gry. A tych na PC nie ma.

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

No wymieniaj.

XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.