Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

przy okazji to jest miod na moje serce jaki bol du.py z mojego powodu maja tuzy gameonly :D

Ej ej. Uważam, że też mam w tym swój udział. :sir:

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a ja tylko chcialem by Lem wyszedl z twarza i chcialem go zmotywowac by ujawnil psn id by zamknal japy zawistnym botom :( :( :(

Opublikowano

Miałem podobnie szlachetne cele próbując od niego te ID wyciągnąć. Oczywiście nigdy nie zadziałałbym przeciwko zielonemu bractwu.

E: diagnoza lekarska - po długości palca oraz poziomu zdenerwowania, który wynika z rozmów internetowych wnioskuję nastoletni wiek. Max 14 lat.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

a ja tylko chcialem by Lem wyszedl z twarza i chcialem go zmotywowac by ujawnil psn id by zamknal japy zawistnym botom :( :( :(

No, ale on już wrzucał fotkę, że mu mama kupiła ps4 kilka dni temu, teraz przydałoby się pokazać gamercarda

Opublikowano

A co, na Fb widziałeś jego selfie z Tesco, gdy w kolejce do kasy stał z pudłem na taśmie? :ohboy:

Opublikowano

bardziej obstawialbym jakis niezlegalizowany zwiazek partnerski lemonki z irasem i jurasem finansowanym przez pieniadze z komunii

Opublikowano

ja pier.dole Lem :D ty wiesz ze za kazdym takim tekstem tym bardziej udowadniasz ze albo twoje ps4 jest urojone albo masz liste wstydliwego raka ograna :D jak ktos nie chce ujawnic psn id lub gamertaga to na bank ma jakies czarne tajemnice

Albo psn id to Mati98_PL

blisko

Lem92, ale niestety miętka faja zrobiła profil prywatny bo beka z tego, że wrzucał gify z drivecluba co chwile mimo, że niego nie grał stawała się zbyt duża.

Jeśli 92 to data urodzenia, to teraz wszystko jest dla mnie zrozumiałe :dynia:

Opublikowano

A co, na Fb widziałeś jego selfie z Tesco, gdy w kolejce do kasy stał z pudłem na taśmie? :ohboy:

nie no tutaj chwalił się sponsorowanym mieszkaniem (lemonek byłeś ostatnio może w dubaju?).

Opublikowano

Dwa posty, jedno zdjęcie i beczy połowa baranów w temacie :banderas:

Opublikowano

Beczy z kozła ofiarnego.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

PSXE - poważny foruming i lusttracja.

Opublikowano

Statystyki uzytkownika Lem92, pozdrawiam:

Level 14 - 1444 Trophies - 58 Games - World Rank: 198816 - Country Rank: 4635.

Wersja wyciagnieta z Cache wiec pewnie nie jest aktualna ale nie wyobrazam sobie zeby jakos mocno odskoczyl ;)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Chwalilem sie, ze nvidia dodaje Wiesia 3 do mojego GTXa 970? :banderas:

Masz na myśli tą kartę z ułomną pamięcią, do której nawet NVidia odmówiła naprawczych sterowników? Aha. No ale jakoś muszą wyprzedać tego szrota. Fajnie, że dostaniesz Wieśka 3, może dojedzie do tych 30 fps-ów. W menusach :kaz:
Opublikowano

Yaczes ale ty wiesz, ze jak kupisz kompa to musisz nadrobic najlepsze tytuly z lat 90 - Baldury, Tormenty, pierwszy Unreal, Duke Nukem 3D itd., fpiz.du przygodowek i RTSow. Inaczej bedzie beka jak z Mazzeo o odkryciu playstation w 2005 roku. Dlatego sie zastanow, ja ci dobrze radze.

Opublikowano

ciekawe jak go nowi koledzy przywitaja na forum pclab

Opublikowano

Stona sie ucieszy xD

Opublikowano

Dwa posty, jedno zdjęcie i beczy połowa baranów w temacie :banderas:

beka z ciebie gimbusie, fotki pożyczonego ps4 to i ja mogę zrobić, gamercarda z kontem psn nieprywatnym dawaj, albo okryj się hańbą jak reszta twoich klaperskich kolegów

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Statystyki uzytkownika Lem92, pozdrawiam:

Level 14 - 1444 Trophies - 58 Games - World Rank: 198816 - Country Rank: 4635.

Wersja wyciagnieta z Cache wiec pewnie nie jest aktualna ale nie wyobrazam sobie zeby jakos mocno odskoczyl ;)

Biedak z 58 grami będzie mi pisał w CW co jest dobre a co nie :frog:

Opublikowano

Chwalilem sie, ze nvidia dodaje Wiesia 3 do mojego GTXa 970? :banderas:

Masz na myśli tą kartę z ułomną pamięcią, do której nawet NVidia odmówiła naprawczych sterowników? Aha. No ale jakoś muszą wyprzedać tego szrota. Fajnie, że dostaniesz Wieśka 3, może dojedzie do tych 30 fps-ów. W menusach :kaz:

Nvidia,  mistrzowie  szczucia, niespełnionych obietnic, zakrzywiania czasu i przestrzeni w tabelkach oraz wątpliwych praktyk atakuje ponownie. W tym tygodniu zafundowali aż dwa LOLe. W kwesti kastracji w ostatnich latach widzimy dwa ciężkie grzeszki

1 Sprzedawanie średnich kart jako tych z najwyższej pólki

2 Oszczędzanie Vramie , które doprowadziło do absurdalnej sytuacji gdzie po roku od premiery właściwie nie ma kart grafiki które nawet dorównywałyby rozmiarom konsolowego :>. W tej kwesti peecee nigdy jeszcze tak nisko nie upadł.

Jakby tego było mało w ostatnim tygodniu wyszed kolejny soczysty przykład  prowizory/dymania   Pojawiły się donosy jakoby gtx970 posiadała niepełnosprytną konfiguracje pamięci i ostatnie 512 MB ma dużo niższa wydajność niż pozostałe banki pamięci. Spójrzmy na testy wszystkich kostek

78ab3216_4vciohfw.png

O Tak wyszła znowu słoma z butów.  W ostatnich 512MB zamiast gddr5 mamy ddr2 LOL.

Naturalnie PRowcy nvidi wydali "oświadczenie" w którym nie udowodnili absolutnie nic.  Portale pecetowe  nie chcą wychylać łba aby  nie dostać potem sprzętu do testu więc do sprawy podchodzą raczej ostrożnie, potulnie jak baranki powtarzając oficjalne stanowisko.

Oczywiście ten wyskok będzie pokutować, baa już pokutuje.

A CO BĘDZIE DALEJ?  Jeśli ktokolwiek uważa że ta nowiutka potężna karta będzie przyszłościowy rozwiązaniem , grubo się myli,  szczególnie ucierpią gry z otwartym światem które non stop przerzucają w pamięci ogromne ilości danych.  Jak na razie pewnie spróbują przyklepać trochę w sterownikach a jak tylko pojawi się nowa seria, pstryk MOC WYPAROWAŁA zupełnie jak w przypadku kart z rodziny kepler. Potulny pecetowiec , zapominając znowu  co siedzi pod maską i co POWINIEN otrzymać,  pójdzie grzecznie do sklepu kupić nową.   Co zrobić panie, sprzedaż kart grafiki spada od, 2008  mają swoją nisze którą będą doić do końca.

Drugi wyskok to premiera nowej "przystępnej" LOL karty.  Standardowa operacja kastrowania podsystemu pamięci. Za 1000zł otrzymujemy tylko 2 GB na szynie o 128 bitowej szerokości, podczas gdy na konsoli za 1500, otrzymujemy 8GB na 256-bitowej szynie( oraz procesor, dysk, pad) .... po roku....  da sie grac ale detale będą zmyte.

Widząc że społeczność pecetowa kręci nosem na taką "okazje" tym razem podzielili się obrazkiem prezentującym bardziej prawdziwą pecetową rzeczywistośc

SweetSpot_575px.jpg

Władziu już tłumaczy: " dajcie żyć, kasa musi sie zgadzać, większość i tak  gra w LOLa na starych szrotach"

Tymczasem konsolowcy czekają na kolejne podbicie poprzeczki w The Order ( BTW jest już 250 tys preorderów w dwóch sieciach sklepów w USA , obstawiam pierwszy miesiąc na 1-2mln. Po raz kolejny okaże się co decyduje o postępie)

Wracając do tej nieszczęsnej oferty, gdyby to był 2008. Geforce 960 (czyli mniej więcej1/3 dużej karty) byłby geforcem za 300zł , 970 byłby prawie średnim sprzętem za 600zł, 980 za 800-900, a plotkowany titan 2 czyli flagowiec wyszedłby we wrześniu zamiast 980/970 i kosztował 1200-1500, tymczasem wyjdzie kiedyś tam za 1500euro i żuczek pecetowy będzie czekać aż staniejer gier bak. Tak zmienił na sie piicii gejming:D  Nie dziwota że nie ma tam warunków do postępu.

Ciekawe jak wypadnie wiedźmin wśród tych niedogodności:>

http://restinpc.blogspot.com/2015/01/nvidia-wyznacza-nowe-rekordy-w.html

:obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No nie, wrzucanie do CW czegokolwiek związanego z PC i takimi rzeczami to już przegięcie, okrytyhańbą, wracaj do jaskinii bo zajechało zgniłymi jajami. 

Opublikowano

I zabierz Mądrka ze sobą.

ous8qc.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Tymczasem konsolowcy czekają na kolejne podbicie poprzeczki w The Order ( BTW jest już 250 tys preorderów

Potulny pecetowiec , zapominając znowu  co siedzi pod maską i co POWINIEN otrzymać,  pójdzie grzecznie do sklepu kupić nową.

Widzisz analogię? Co miał otrzymać konsolowiec a co dostał? Miała być gierka, jest grafika. Co powinien zrobić Yeti po przegranym zakładzie, a czego nie zrobił? :reggie:

Opublikowano

Yeti teoretycznie nie przegrał. Grafika jest nawet na więcej niż 8/10, a to przecież najważniejszy czynnik funu w grach na PS4.

Opublikowano

Bronić typa bez honoru i jaj, gratulacje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.