Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No nie, wrzucanie do CW czegokolwiek związanego z PC i takimi rzeczami to już przegięcie, okrytyhańbą, wracaj do jaskinii bo zajechało zgniłymi jajami. 

Pisze to osoba, która trzepie do dx12, 4k i całego tego guwna pecetowego. Widzę, że bomba prawdy zapiekła, aż poczułeś u siebie smród zgniłych jaj. Zaprzyjaźni się z wodą i mydłem, powinno pomóc.

:yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti teoretycznie nie przegrał. Grafika jest nawet na więcej niż 8/10, a to przecież najważniejszy czynnik funu w grach na PS4.

Figaro jak nic.

Opublikowano

Pisze to osoba, która trzepie do dx12, 4k i całego tego guwna pecetowego.

Lepsze to od jarania się The Order, takich wymagających gier nie chciałbym na PC (czy Xone). 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

A propo jaj, to cóż. Czasami trzeba kilka z nich zbić by dobry omlet zrobić. Nie zamierzam odwodzić czezky'ego od grania na komputrze. Jest szansa, że albo przestanie być chorągiewką i jak typowy rycerz blachy zabetonuje się i pozostanie wierny pc-towemu bizariuszowi, albo szybko zrozumie w że wymieniając xbąka na pc-ta, wpadł z deszczu pod rynnę (taką spod kibla w dodatku) ;)

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-03-13-phil-spencer-i-jego-nowa-wizja-dla-xbox-one

:reggie:

Menedżer dał firmie bardziej ludzką twarz i impet, którego wcześniej brakowało. Następne 12 miesięcy zapowiada się równie interesująco. Valve staje się coraz potężniejszym konkurentem, a Sony najwyraźniej odpuściło nieco zbliżający się okres świąteczny, który zdominować może właśnie Xbox One.
Opublikowano

mi sie ten cytat podoba

- Minęło jakieś 11 miesięcy odkąd zostałem szefem działu Xbox i zacząłem koncentrować wysiłki ponownie na grach. Pokazuję wewnątrz firmy i poza nią, co dzieje się w świecie PC, jakie ogromne tworzą się tu społeczności. Przekonywałem, jakie możliwości daje nam postawienie większego nacisku w tej sferze.

#udawanakonsola #kontrojanskiblacharzy

Opublikowano

mi sie ten cycat podoba

- Minęło jakieś 11 miesięcy odkąd zostałem szefem działu Xbox i zacząłem koncentrować wysiłki ponownie na grach. Pokazuję wewnątrz firmy i poza nią, co dzieje się w świecie PC, jakie ogromne tworzą się tu społeczności. Przekonywałem, jakie możliwości daje nam postawienie większego nacisku w tej sferze.

#udawanakonsola #kontrojanskiblacharzy

Sony jak zwykle sto lat za trendami, Spencer wie co robi. Kiedyś ciemnogród też twierdził, że technologia to narzędzie szatana. Dobrze być w tym lepszym, postępowym obozie.

Zresztą o czym ja tu dyskutuje, większość z Was to casule, którzy zagrają sobie w tygodniu może 5h i tyle. Nic dziwnego, że wolicie PS4. Dla prawdziwych hardkorów, którzy kochają świat gier, którzy wiedzą co w trawie piszczy i ogarniają temat, dla których gierki wideo to nie jest kolejna moda a prawdziwa pasja wybór jest prosty - tylko xboks. To mówię ja, baron gamingu.

Opublikowano

Pisze to osoba, która trzepie do dx12, 4k i całego tego guwna pecetowego.

Lepsze to od jarania się The Order, takich wymagających gier nie chciałbym na PC (czy Xone).

xDDD

Najpierw piszesz, ze to hańba, po czym wypominam ci się to samo, to wyskakujesz z Orderem. Człowieku, umyj się dobrze, bo rzeczywiście ten smrodzik przeszkadza ci w trzeźwy myśleniu.

Opublikowano

nigga plz, zrobienie tego juggle'a wymagało wciśnięcia trzech kombinacji klawiszy. to że napier,dalasz w kwadrat i Kratos wywija we wszystkie strony 50 hitów to jeszcze nie znaczy, że slasher

i te 30 fps xD

Raven rozumiem że w ostatnim rezerwacie x-botów jakim jest CW opinia klapersów nie jest dla żadnego z was wiarygodna, więc przynajmniej staram się uzupełniać własne zdanie argumentami osób, które znają się tym gatunku od X lat jak np. Yap, czy XM (którego btw trudno uznać za fanboya, czy fana Godów z ps3). Sry ale jednak opinia maniaków gatunku jest dla mnie bardziej wiarygodna niż takich nołnejmów jak Czezare, który jedyne co potrafi to trash taling, oraz spijanie spermy mądrośći z tak ignoranckich postów jak twój. ;/

Co dalej? Odbieranie miana mordobicia Tk6 na tle skillowego VF5? :problem:

Wyborny trolling Milordzie, wyborny. Raven's eye can't see past 30fps? Czy po prostu nadal nie nadrobiłeś tej serii? Minusik od XM w pełni zasłużony.  :reggie:

Opublikowano

Sony jak zwykle sto lat za trendami, Spencer wie co robi. Kiedyś ciemnogród też twierdził, że technologia to narzędzie szatana. Dobrze być w tym lepszym, postępowym obozie.

Mówisz o tej konsoli, która w 2015 roku dostaje gry w 720p?
Opublikowano

caslhh8.jpg

>2015

>gddr5 8gb vs 32mb esramu

Opublikowano

no wiem ale yeti fika to dostał za swoje

Edytowane przez kermit

Opublikowano

a to sorry, nie czytam jego postów

Opublikowano

Nielubiany, ale wyjmij penis XM. z ust kiedy mówisz ok?

:doom:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mówisz o tej konsoli, która w 2015 roku dostaje gry w 720p?

Serio chcesz odbijać piłeczkę? 2015 rok, a Ty nie grasz w 4k?

Konsole to sprzęty budżetowe, powiedziałbym brzydko, że dla biedaków. Trzeba się liczyć z ustępstwami. Mimo wszystko Micro bardziej idzie w stronę gracza, Sony w młodych dynamicznych czytających magazyny lifestylowe.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nielubiany, ale wyjmij penis XM. z ust kiedy mówisz ok?

:doom:

Żyj i pozwól żyć innym wegański homofobie. :wujaszek:
Opublikowano

wczoraj oglądałem porównanie graficzne DMC PS4 vs Xbox, na PS4 gdzieniegdzie textury na ziemi są całkowicie rozmazane, jedna wielka plama, gdy w tym samym miejscu na Xbox posadzka, ten remaster po całości jest zwalony

choćby 5.39

Opublikowano

polaczki go robili wiec co sie dziwisz

Opublikowano

To nie wina remastera, a po prostu tego, że PS4 z niektórymi rzeczami (jak tekstury HQ) sobie nie radzi. Gó.wno rozmazane.

Opublikowano

no bo ten remaster nie byl robiony na zasadzie np tomb raidera gdzie dali nowy model lary i ostro przemodelowali chociazby oswietlenie wzgledem ps3

tu przy grafie nic nie ruszali - jedynie full hd i 60fps, przez zwalony AF w porcie na ps4 nawet wersja na ps3 na obrazkach moze wygladac lepiej bo te podlogi ma wyrazne :P

Opublikowano

To nie wina remastera, a po prostu tego, że PS4 z niektórymi rzeczami (jak tekstury HQ) sobie nie radzi. Gó.wno rozmazane.

mKLzdrD.jpg?1

:yao: :yao: :yao:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dobra fanek tylko skup się bo nie będę dwa razy powtarzać - tu ci wszystko narysowałem

QwT9hMt.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.