Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bez kitu, jeszcze godzinka dwie i miałem ci plusa w pchlim wystawiać xD

Opublikowano

ku.rwa, a można było akcję doić miesiącami. już nawet wind wakera odpaliłem na delfinie.

łatwo byłoby zauważyć, że to nie wersja WW HD ;P

Opublikowano

Ragus, odchodząc kompletnie od tematu - jak ten TV się sprawuje? Miałem brać ten model, ale dalej mam dylemat :/

Bierz,tez mam ten sam model Bravii.

Za(pipi)ista jakoś obrazu,zadnego imput laga,ale wiadomo Sony klasa sama w sobie.

Polecam ci tez Toshiba i seria RW7 cos takiego chyba.

Tylko cenowo te Ledy to koszt chyba 2k za 32 cale.

Nie ma co się oszukiwać za jakoś trzeba płacić.

(W tamtym roku po tyle stały)

Opublikowano

Co to w ogóle za bieda-telewizor? 19 cali? Nic poza łiju nie wypada podłączać do tak małego gówna.

Opublikowano

To teraz się zastanawiam, może Czezky też trollował? Jest nadzieja... prawda? :<

Opublikowano

32 lamusie. Wiem, że każdy w temacie ma minmum 60, no ale mi 32 styknie.

Opublikowano

To teraz sam juz nie wiem czy brac WiiU ;/

Opublikowano

jutro nintendo dowali z grubej rury fatal frame i zmiekniesz :D

Opublikowano

ja nie biorę. bez Czezkiego to już nie to samo community

Opublikowano

No, plus ragus marny trolling. Zostane przy ps4. Słabe jednostki z obozu juz odeszły.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDD KU,RWA SPRZEDAĆ WIIU I BRAĆ PS4 PRZED PREMIERĄ MGS5. W CO JA BYM NA TYM SZAJSIE GRAŁ, WD W 900p i INFAMOUS XDDD

No ja bym na twoim miejscu pogodził się z Vitą, starł ten ketczup i ograł wpierw Peace Walkera przed "piątką", zwłaszcza że występują w niej wątki i postacie, które rozwinięte zostały w MGSV (Miller, Chico, Paz, ekonomiczny rozwój pierwszego Outer Heaven). Fajna gierka w co-opie swoją drogą.

Opublikowano

Boje się trochę tego PW, bo Portable Ops strasznie mi się nie podobało. Na forach raz czytam, że Peace Walker to pełnoprawny MGS, którego trzeba ograć, a raz, że to pierdoła w stylu PO.

Opublikowano

Boje się trochę tego PW, bo Portable Ops strasznie mi się nie podobało. Na forach raz czytam, że Peace Walker to pełnoprawny MGS, którego trzeba ograć, a raz, że to pierdoła w stylu PO.

O (pipi)a, osobie ktora pisze ze PW to pierdoła w stylu PO powinni odciac internet zeby nie pisal juz nigdy takich bzdur. Jesli lubisz MGSa to w PW musisz zagrac koniecznie, jesli sie wkrecisz spedzisz z ta gra powyzej 50h luzem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Pyerdolenie, PO to normalny mgs i nie zagrać w niego przed piątką to taki sam grzech jak wybrać xboxa zamiast plejstejszyn.

Opublikowano

graj śmiało, jest super. sam cioram obecnie, ale zaciąłem się na peace walkerze xD.

Opublikowano

wytarles keczup dla persony4golden to atakuj teraz PW, wprawdzie nie ma go na vicie w edycji hd, a jedynie w wersji z psp ale jak mnie pamiec nie myli to da sie przypisac pod sterowania kamera prawa galke wiec rga robi sie normalna (poprawcie mnie jesli sie myle bo ja PW konczylem na psp i ile (pipi) poszlo z uwagi na brak analoga to glowa peka)

super gra, na prawde godna odslona serii

Opublikowano

graj śmiało, jest super. sam cioram obecnie, ale zaciąłem się na peace walkerze xD.

xD to już chyba z miesiąc.

Opublikowano

@Ragus

Wątek fabularny PW to bardziej spin off i kopanie martwego konia (wątek The Boss), ale pokazuje jak po wydarzeniach w MGS3 Big Boss zaczął realizację swojego marzenia o Outer Heaven. No i po dodaniu obsługi prawej gałki wzorem MGS4, to całkiem grywalna pozycja. Paradoksalnie bardziej kanoniczny był już właśnie Portable Ops, ale zgubiła go kijowa realizacja i samo odcięcie się od niej Kojimy, który nie wiele miał z nim wspólnego.

Opublikowano

Dobra to ogram. Bardziej interesuje mnie to, co działo się po MGS3 niż to, co było w MGS3, także skoro mówicie, że to pełnoprawna odsłona, to wam zaufam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No raczej ...

@tk

Jesli grasz na PS3 to moge Ci w coopie pomoc XD

Opublikowano

jak masz wybor gdzie ogrywac to zdecydowanie ps3 - ta gra na jednej galce to meczarnia straszna, a glowy nie dam czy w wersji psp na vicie da sie przypisac druga galke

Opublikowano

Nie mam. Kupię 3 raz jak wyjdzie persona 5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.