Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ej ale serio, ludzie z mniejszą niż 500 ilością gier na tagach nie powinni zabierać tu głosu.

No to jak Czezky kupi w koncu tego kompa to nie zabierze w tym temacie zdania przez dekade xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pc + ps4 :dynia: kompletny zestaw janusza

Zgadza się! Dokładnie mój zestaw!  :banderas:

Opublikowano

orają sami siebie.

Opublikowano

Ej ale serio, ludzie z mniejszą niż 500 ilością gier na tagach nie powinni zabierać tu głosu.

Mam nadzieję, że wystarczy, że te 500 gierek po prostu kupiłem, a nie ograłem :obama:

OdXewBD.png

Opublikowano

ja yebie jaki zlot sebixów by oglądać tego najsłabszego csa w historii xDDD

2308is.jpg

Opublikowano

orają sami siebie.

No wlasnie nie wiem o co chodzi.

Przestajemy być potrzebni w tym temacie  :whyyy:

Opublikowano

Ori przepiękna gierka, po prostu CUDNA. W M$ pracują debile, jak można było z takiej perełki nie zrobić exa? Ori to pierwsza gra, którą dopisałbym do listy must have. Gdyby tak uzbierało się z 10 takich tytułów pomyślałbym o kupnie X0. Kochany M$ jak widać powolutku uśmierca xboxa i przechodzi na rynek PC. ICO, SOTC, Ori (w przyszłości Rime)- chce takich klimatycznych gier więcej! Soundtrack z Ori - orgazm dla uszu! To jest już fakt, combo w postaci PC oraz PS4 jest idealnym rozwiązaniem dla graczy.

Ten post jest tak głupi, że nie powinienem go nawet komentować.

Jeżeli MS jest głupi bo pozwolił Ci grać w Ori na PC, to jak określić Ciebie, który na to narzeka? :dynia:

Czy po stronie klaperii są już sami psychopaci z IQ 60?

Udajesz debila czy nim jesteś? Xbox to jest Caritas czy konsola, która ma dać zarobić firmie? Exy to bardzo ważny czynnik, który poprawia wynik sprzedażowy, M$ strzela sobie w łeb takimi ruchami.
Opublikowano

Neox, jak na razie to Ty zachowujesz się jak debil :)

Widać jak ważnym czynnikiem są ex'y po sprzedaży PS4  :reggie: Najgorsza oferta na rynku, a sprzedaż kosmiczna.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

noex kupiłeś ich gre na ich windowsa, xbona i tak bys nie kupil dla ori, wiec zarobili na kims na kim wydajac only on xbox by nie zarobili

i to niby oni sobie strzelaja w stope?

to nie sony ze albo sprzedadza ps4 albo zbankrutuja

Opublikowano

Ciebie te Exy nie podniecily ok, miliony ludkow na swiecie sa innego zdania. Ori to perelka, kilka takich gier i kupilbym X0. Skoro mam to na PC to nie widze sensu kupna drugiej konsoli. Jest wielu takich jak ja, wiec M$ w tym momencie podcina galaz na ktorej siedzi.

Opublikowano

Widocznie M$ nie widzi sensu przyciągać do siebie takich jak ty, bronią nas wiernych fanów przed kalafiorami a kasa i tak się zgadza  :reggie:

Tylko zielona czysta rasa  :banderas:

Opublikowano

Mam nadzieję, że wystarczy, że te 500 gierek po prostu kupiłem, a nie ograłem :obama:

OdXewBD.png

No jak widzę wynurzenia 20-latka co ma na tagu 60 gier czy tam ile w temacie CONSOLE WARS, który zakłada, że jednak prowadzone są tu starcia KONSOLOWCÓW a nie gości co w niedzielę lubią meczyk w FIFA pyknąć, to mi trochę niedobrze.

Pośmialiśmy się, ale serio, skończcie, to żałosne. Jak można zabierać głos w temacie, którego się nawet nie liznęło.

Opublikowano

Ciebie te Exy nie podniecily ok, miliony ludkow na swiecie sa innego zdania.

:dynia:

Jeśli te miliony ludków przy zakupie konsoli kierowało się najgorszym Niesławnym, Killzonem, kiepskim Knackiem i beznadziejnym Orderem, to niech zostaną przy PS4  :reggie:

Opublikowano

Twoje marzenia M$ ma w (pipi)e, woleliby żeby sprzedaż X-a byla na poziomie PS4 lub wieksza ale takimi ruchami pokazuja, ze chyba odpuszczaja konsole i wracaja ma rynek PC. PC+PS4, stare dobre czasy wracaja kiedys wszyscy mieli PC i PS2 :-) (chociaz PC w tamtych czasach to pewnie sluzyl tylko do smazenia plyt ;-)). Dzisiaj kolejna nocka z Ori, ahhhh nie moge sie doczekac! Wszyscy powinni zagrac w ten tytul i pokazac developerom, ze takich gier nam potrzeba! BTW jest ustalona data premiery Rime?

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Twoje marzenia M$ ma w (pipi)e, woleliby żeby sprzedaż X-a byla na poziomie PS4 lub wieksza ale takimi ruchami pokazuja, ze chyba odpuszczaja konsole i wracaja ma rynek PC. PC+PS4, stare dobre czasy wracaja kiedys wszyscy mieli PC i PS2 :-) (chociaz PC w tamtych czasach to pewnie sluzyl tylko do smazenia plyt ;-)). Dzisiaj kolejna nocka z Ori, ahhhh nie moge sie doczekac! Wszyscy powinni zagrac w ten tytul i pokazac developerom, ze takich gier nam potrzeba!

Hmm... Wiesz co, chyba jednak nie...

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

Ja pjerdole nie wytrzymam bo Ori jest na PC to MS uśmierca xboxa. Instant rak kur.wa

Idz do apteki po masc na bol dupy i uwazaj zeby Ci zylka na czole nie pekla.
Opublikowano

>PlayStation Now dostępne z poziomu komputera z Windows 10.

>Król Spencer wprowadza łatkę pozwalającą na XBONE odpalać appki z Windowsa 10.

klapki-meskie-duramo-slide-adidas-granat

z10784661Q,Zaorane-pole-w-Miasteczku-Wil

Opublikowano

Wyniki NPD za luty

PS4          342 tysiące

Xbox One 276 tysięcy

WiiU            96 tysięcy

Dominacja sony jak za czasów ps2. :reggie:

Opublikowano

Skoro robią na tablety, to jaki problem odpalić appke na PC?

Opublikowano

W PS Now pojawiają się gry w tym sam czasie co na PS4, pewnie Bloodborne też będzie w PS Now w dniu premiery.

Boty i ich logika, a raczej jej brak, ale nie oczekujemy logiki po kimś, kto kupuje sprzęt bez gier, a jak już coś wyjdzie to w 900p czy innym 720p.

Opublikowano

Skoro robią na tablety, to jaki problem odpalić appke na PC?

Niby tak ale oficjalnego wsparcia poki co nie ma.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.