Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Byla juz beka z filmiku ps4 best place to play?

Multiplatforma, baseball(lol), eks 5/10 i bloodborne. Sony na naprawde znakomita oferte na pierwsze polrocze :dynia:

A na drugie brak jakiejkolwiek duzej gry, jak tam klapki, #thisiswaiting?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wyniki NPD za luty

PS4 342 tysiące

Xbox One 276 tysięcy

WiiU 96 tysięcy

Dominacja sony jak za czasów ps2. :reggie:

Ciekawe jak to wygląda w Europie, gdzie xbon ostro walczy z ps3.

:kaz:

Opublikowano

Sprzęt bez gier to ma 9/10 mądralińskich z tego tematu, kupili kawałek plastiku i ograli na nim kilka gier, a potem zgrywają tutaj wielkich znawców :fsg:

Opublikowano

Nie to co Ty, ping, tysiąc gier po pięć minut.

Opublikowano

Multiplatforma, baseball(lol), eks 5/10 i bloodborne. Sony na naprawde znakomita oferte na pierwsze polrocze :dynia:

Za to micro ma świetną, ori do ogrania na laptopie.

Ps. Poza tym baseball to popularny sport w usa, a Batman w full hd i ekskluzywnymi levelami można traktować jako eks, bo kto będzie chciał grać w rozmazanego Batmana.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

:dynia:

Sprawdź fakty.

Opublikowano

Za to micro ma świetną, ori do ogrania na laptopie.

Ps. Poza tym baseball to popularny sport w usa, a Batman w full hd i ekskluzywnymi levelami można traktować jako eks, bo kto będzie chciał grać w rozmazanego Batmana.

Jest jakieś potwierdzenie, że Batman będzie rozmazany na Xone, czy wyssałeś to ze zgniłych jaj? 

Ostatnio to PS4 ma problem z rozmazanymi rzeczami.

Opublikowano

Wiecie co kochani? Wolę mieć ograne w gamertagu 58 gier, które przynajmniej wiem że kupiłem w większości jako nówki, w większości w pierwszych miesiącach, czy tygodniach od ich premiery, wspierając tym samym ciężką pracę ich twórców. :lapka:

Poza tym gamertag to przegląd dopiero VII i VIII generacji i jest równie #nikogo jak MC poza CW. 

Wszystkim o zbliżonej liczbie gier, lub platyn pozwalam użyć gotowca tego postu, w razie zajścia takiej potrzeby.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

:dynia:

Sprawdź fakty.

Po prostu pogódź się z tym, że Cię zaorałem.

Opublikowano

No właśnie co do tych faktów to lepiej co niektórzy niech spojrzą prawdzie w oczy. W tej chwili Sony oficjalnie olewa fall 2015 przesuwając Uncharted 4 na przyszły rok. Nie wiadomo co dalej z innymi exami. Microsoft integruje systemy, szykuje Halo 5 - Spencer ma jakiś konkretny plan a Sony wydaje się płynąć z falami. Tylko oby po drodze nie rozyebało się o skałę.

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Wiecie co kochani? Wolę mieć ograne w gamertagu 58 gier, które przynajmniej wiem że kupiłem w większości jako nówki, w większości w pierwszych miesiącach, czy tygodniach od ich premiery, wspierając tym samym ciężką pracę ich twórców. :lapka:

Poza tym gamertag to przegląd dopiero VII i VIII generacji i jest równie #nikogo jak MC poza CW. 

Wszystkim o zbliżonej liczbie gier, lub platyn pozwalam użyć gotowca tego postu, w razie zajścia takiej potrzeby.

58 gier z ps+ :cebula:

Opublikowano

Ja nigdy nie wykupiłem ps plus.  :problem:

Opublikowano

No właśnie co do tych faktów to lepiej co niektórzy niech spojrzą prawdzie w oczy. W tej chwili Sony oficjalnie olewa fall 2015 przesuwając Uncharted 4 na przyszły rok. Nie wiadomo co dalej z innymi exami. Microsoft integruje systemy, szykuje Halo 5 - Spencer ma jakiś konkretny plan a Sony wydaje się płynąć z falami. Tylko oby po drodze nie rozyebało się o skałę.

Jak dla mnie to już się roz(pipi)ało, a ludzie próbują to ratować kupując cegiełki w postaci kolejnych PS4. To tak, jak zbierać pieniądze na operacje dla ciężko chorego. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

PS4 jest na fali - to widać. I raczej będzie już do końca generacji. To takie drugie Wii - z tą różnicą, że gry Sony to nie gry Nintendo...

Opublikowano

Jak dla mnie to już się roz(pipi)ało, a ludzie próbują to ratować kupując cegiełki w postaci kolejnych PS4. To tak, jak zbierać pieniądze na operacje dla ciężko chorego. 

Czo? A ja myślałem że np. 4This:

small_1202578531.jpg

Sony upadnie, to Naughty Dog, From Software, Atlus, Vanillaware & others przejdą do MS i wszyscy będziemy jedną wielką rodziną dymaną jak nigdy dotąd przez hegemona branży z Redmond. <ok>

Opublikowano

Wszyscy się jaracie tym Bloodbornem a prawda jest taka, że tylko garstka z Was go zaliczy na godnym poziomie (mate5 i może ktoś jeszcze).

Opublikowano

kto chce grać w multiplatformy, kupuje pc

kto chcę grać w dobre exy, kupuje xboxa

kto lubi japończyznę, bierze nintendo

kto jest januszem bierze ps4

#mazzeotellsitlikeitis

Opublikowano

Jaraja sie, bo to jedyna gra, przy ktorej nie ma obciachu przed drugim obozem :reggie:

Nobody, a atlus to faktycznie niesamowicie zangazowany jest w robienie gier na ps4 :dynia:

Opublikowano

Wszyscy się jaracie tym Bloodbornem a prawda jest taka, że tylko garstka z Was go zaliczy na godnym poziomie (mate5 i może ktoś jeszcze).

A Flamelurkera na NG+ bez body form pokonałeś sam jeden w DeS???

kto chce grać w multiplatformy, kupuje pc kto chcę grać w dobre exy, kupuje xboxa kto lubi japończyznę, bierze nintendo kto jest januszem bierze ps4 #mazzeotellsitlikeitis

januszem ten kto nie szanuje Persony 5 #nobodylikesme

Opublikowano

Kto pierd0li farmazony, dostaje w ryj.

Słaba psycha jest słaba. 

Opublikowano

Jaraja sie, bo to jedyna gra, przy ktorej nie ma obciachu przed drugim obozem  :reggie:

Z MGS Ground Zeroes i TPP w 720p wstydziłbym się na waszym miejscu bardziej. :reggie:

Nobody, a atlus to faktycznie niesamowicie zangazowany jest w robienie gier na ps4  :dynia:

ty naprawdę myślisz że napiszę ci szczerze co o tym myślę? naprawdę? 

Opublikowano

Kto pierd0li farmazony, dostaje w ryj.

Słaba psycha jest słaba.
:żaba:

Edytowane przez KoBik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.