Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kto pierd0li farmazony, dostaje w ryj.

Słaba psycha jest słaba. 

kupił (pipi) i pomału to do niego dociera  :reggie:

Opublikowano

kurde nie moge nikogo zacytować bo kliknieciu nic sie nie dzieje, przy pisaniu posta nie mam emotów, adminie mieli mnie dość? bo u innych widze chyba jest ok

firefox user

a na chrome tak samo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja oficjalnie przyznaję,że wstyd mi z powodu zakupu xbąka/zielonego gówna/gówna rozmazanego na PL premierę. 200zł straciłem na odsprzedaży tego kalaka :/

Ty to zeratul się nie wypowiadaj,bo od tego raka destiny w zatrważającej ilości to masz już przerzuty na całym ciele.

Opublikowano

Mi wstyd, ze trzymam ciagle pod dachem to guwno obesrane 20th rocznica, chyba pora sprzedac z przebitka :/

Lel, przecież takie rzeczy się od razu sprzedaje zwłaszcza, że fani ps to w większości ameby i można na ich głupocie dobrze zarobić. 

Opublikowano

W sensie jeszcze dzis 100, a jutro 4900? :reggie:

Suteq, jako gracz wierzylem mocno, ze ps4 odbije od dna, jednak po lineupie sony na ten rok stracilem juz wszelkie nadzieje :(

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ponoc tylko niemcom zajumali :frog:

Jeszcze wp.ie.rdol powinni spuścić.
Opublikowano

Widze, ze nam tam dobra opinie wyrabiasz za granica.

Opublikowano

To kto juz oficjalnie przyznaje sie, ze spierd@lil kupujac PS4 zamiast Xbox One?

Niby czemu miałbym to robic?

Z uwagi na to ze dostałem najlepsze wyścigi na next genach w postaci DriveClub?

Chyba nie z powodu tej kolorowanki nie będacej exem.

Opublikowano

To kto juz oficjalnie przyznaje sie, ze spierd@lil kupujac PS4 zamiast Xbox One?

Te najlepsze wyscigi, ktore reklamowales u sony jako zyebane zeby odzyskac kase? Najs.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Widze, ze nam tam dobra opinie wyrabiasz za granica.

Spuściłbym atomówkę na Niemców, to wszystko.

Jak juz niektórzy znają moja historie to pochodzę z PC, w czasach gry w ligach, gry "zawodowej" Niemcy i niemieckie serwery były najgorszymi rzeczami jakie mogły Cie w grze spotkać.

O banach na wejście graczy z nickiem PL/POL/Polska nie wspomnę.

W sumie to ciekaw jestem czy dalej tak jest w sieci, mógłby jakiś blacharz sie wypowiedzieć ktory gra a nie zbiera gierki z steama.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

kurde nie moge nikogo zacytować bo kliknieciu nic sie nie dzieje, przy pisaniu posta nie mam emotów, adminie mieli mnie dość? bo u innych widze chyba jest ok firefox user a na chrome tak samo

To niesamowite jak jeszcze niedawno  postać uznawana za randoma i spamujaca temat o modelach i rewizjach PS4 stała się gwiazdą tego tematu :) Niesłychany , spektakularny awans, którego szczerze gratuluję gdyż Fanek jest jednym sympatyczniejszych umiarkowanych klapków.Pomyśleć że osiągnął poziom fejmu na który Yeti,Daddy,Zeratul itp. musieli pracować latami.Powodzenia stary i aby sława nie uderzyła Ci do głowy-bądż sobą ! :)

Edytowane przez adi

Opublikowano

@Exact

Teraz najgorszy naród w gierkach online to ruskie ścierwo. W CS-a jak trafiałem na niemców to byli bardzo spoko. Tak samo brytyjczycy, hiszpanie. Francuzi różnie. 

@Copper

Ale rozpakowałeś te PS4? Bo jak nie to  jeszcze więcej warte. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Copper

a czy Sony dało mu jakikolwiek powód aby rozpakować PS4? oczywiście, że leży w zapakowane fabrycznie w pudle 

Opublikowano

@Copper

a czy Sony dało mu jakikolwiek powód aby rozpakować PS4? oczywiście, że leży w zapakowane fabrycznie w pudle 

A jak się rozpakuje PS4 to czasem nie traci się gwarancji? :kaz:

Opublikowano

Traci sie honor i godnosc czlowieka.

Opublikowano

i coś z gracza też, wiem po sobie :(

Opublikowano

Te najlepsze wyscigi, ktore reklamowales u sony jako zyebane zeby odzyskac kase? Najs.

kupilbym ja teraz za 2x większą cene, jeśli ktoś ma w metalowym pudełku to proszę o PW.

o taką

driveclub-steelbook.JPG

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Piąteczek. Czas na podsumowanie tygodnia. Ostatnio w CW troche napieta atmosfera. Czas ją rozładować prostym rebusikiem. Oto on:

313ps2t.jpg

i6mirl.gif

11l6alw.gif

dgrww1.gif70hsae.gif

elvyv.jpg

289k2so.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.