Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jego ulubiona konsola od 49s

https://youtu.be/Y3vCHXPdWUM

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pierwsza wymiana zdań xmafiozax z maci3kxd pod filmikiem  :reggie:

Opublikowano

W sumie jest niepełnosprawny, więc się nie śmieję.

Opublikowano

no adi dzięki za ciepłe słowa, uznam to za komplement, chciałem Cie zacytować, ale sie nie da bo coś sie z(pipi)ało :D

jutro wkleje zdjęcia swojego nowego Xboxa720, tylko musze go złożyć, wiec myśle znajde tu nowych kolegów, siema chłopaki :lapka:

Czezare jak grubo pojechał xDDD

Opublikowano

Majoras Mask najlepiej sprzedającą się handheldową Zeldą w historii USA.

All good, bro.

Opublikowano

Fanek, a masz jakies gry do konsoli?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czezky szykuj sie na nowe blacharskie towarzystwo:

https://www.youtube.com/watch?v=tQyoy-INzTA&feature=youtu.be

RusskiePolen Emperor

+matek wojcik Gdy spotkam cię w realu to ci wy(pipi)ię kijem baseballowym w ten głupi ryj to może się ogarniesz

xDDDDDDDD

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Czezky szykuj sie na nowe blacharskie towarzystwo:

https://www.youtube.com/watch?v=tQyoy-INzTA&feature=youtu.be

RusskiePolen Emperor

+matek wojcik Gdy spotkam cię w realu to ci wy(pipi)ię kijem baseballowym w ten głupi ryj to może się ogarniesz

xDDDDDDDD

Czezky łapie z nimi kontakt.

BTW

Juz w przyszlym tygodniu replaye w DC

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Fanek kupił Xboxa? 

Spencer robi swoją robotę jak należy.

GPMubV9.png

Opublikowano

Fanek kupił Xboxa? 

Spencer robi swoją robotę jak należy.

GPMubV9.png

Może w końcu powieje trochę obiektywizmem  ^_^

Opublikowano

Wyczuwam troll z jego strony ale nadzieja umiera ostatnia :lapka:

Opublikowano

Jeżeli Fanek kupił xboxa to z PS4 musi być naprawdę źle

Opublikowano

No i nadszedl dzien kiedy nawet Fanek trolluje ludzi w CW.

Dark times indeed for our beloved console wars.

Opublikowano

A ja wierze że kupił, nie ujmując Fankowi, lubię go, ale to konsola dla Casuali i osób które cofają czas w wyścigówkach, będzie się tam czuł jak ryba w wodzie.

Opublikowano

To kto juz oficjalnie przyznaje sie, ze spierd@lil kupujac PS4 zamiast Xbox One?

Soban, Tommo, Jaczes, ragus, Kobik, Bansai, zapewne o kimś zapomniałem, oni oficjalnie przyznali, ze xbon to guwno rozmazane, które sprzedali, lub co gorsz przeskoczyli do tych od petycji o gry.

Dzięki ci microsoft za taki złom, mniejszość botowska z dnia na dzień jest coraz mniejsza.

Opublikowano

Za to ty jesteś hardcorowy jak gracze w wowa, pół roku w jednej grze i nic innego nie ruszone. Fanek przynajmniej skończył Aliena na hardzie i gra w inne gry.

Opublikowano

Za to ty jesteś hardcorowy jak gracze w wowa, pół roku w jednej grze i nic innego nie ruszone. Fanek przynajmniej skończył Aliena na hardzie i gra w inne gry.

Zapomniałeś, że dalej nie wyhodował sobie jaj. :cool:

Opublikowano

wciąż nie moge cytować, mam dziwne wrażenie, że Colin znowu mnie troluje, da fuck man :D

hav3n - tak ma być wszystko na dysku cyfrowo, miałem kilka tytułów do wyboru, wziąłem Forza Horizon 2, w końcu jakieś normalne wyścigi, a nie katowanie sie w DriveClub aby lepszy czas wykręcić, za trudna jest tamta :lapka:

no Halo obowiązkowo, w końcu jakaś odskocznia pifpaf

no FC4 do coopa obowiązkowa, tam takie comunity że nie ma z kim grać, :lapka:

Diablo3 na(pipi)ałem ponad 2k godzin na PC, wiec myśle że i tu pyknie drugie tyle

Syn Roma, FIFA wiesz troche januszowych tytułów aby z nowymi kolegami sie zapoznać

Opublikowano

Przecież nie chwalę się że jestem hardcorowym graczem.

I wypraszam sobie, ukończyłem wczoraj The Ordera, było lepiej niż w internetach pisali, pewnie przez poziom hard i wyłączoną asyste celowania.

Opublikowano

No to Fanek jednak trolluje :(

Opublikowano

Ja ostatnio lubię coraz bardziej klapków, po kolei sobie zdają sytuację na jakim tonącym guwnie płyną i już kręcą bekę z samych siebie, doceniam.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Diablo3 na(pipi)ałem ponad 2k godzin na PC, wiec myśle że i tu pyknie drugie tyle Syn Roma, 

w sensie że w 2K h w Ryse?

HAHAHAHA 

Wyrabiasz się. ;)

Opublikowano

Bansai - trollują to mnie admini patrze, nie mam listy emotów, cytowanie nie działa, nawet soft ENTER, doceniam żart anyway

jak jutro wypakuje wszystko i złoże obiecuje fotki Xboxa w CW, tymczasem siadam do plejki :lapka:

Opublikowano

Bansai - trollują to mnie admini patrze, nie mam listy emotów, cytowanie nie działa, nawet soft ENTER, doceniam żart anyway jak jutro wypakuje wszystko i złoże obiecuje fotki Xboxa w CW, tymczasem siadam do plejki :lapka:

zainwestuj w normalny komputer, czyli coś od Apple, a nie syf postawiony na szambie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.