Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Postawilem na combo PC NASA + XB1

:master:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nobody - 2k godzin w Diablo3 na PC, tutaj lepsze community mam nadzieje, to bedzie z kim może

bo gdzie do groma drugie 2k godzin samemu grać

w Syna Roma jeszcze nie grałem, wziąłem dla pieknej graficzki wiadomo :lapka:

Opublikowano

Czuję mimo wszystko zawód do Fanka, taki kompan do walki, tak orał dopiero co boty a teraz kupuje Xboxa 720p Poor Edition, po nim już tylko krok do bycia znów blacharzem.

Dave, jeśli napisałeś to by poznać opinie to wiedz że zły wybór.

Opublikowano

ex4ct, ale wiesz, że kupisz xboksa do forzy 6 jak będzie taka jak być powinna? Chcesz grać sam?

A kto ze mna bedzie gral? nikt mnie nie lubi, kazdy bierze internet zbyt powaznie.

Opublikowano

Jaraja sie, bo to jedyna gra, przy ktorej nie ma obciachu przed drugim obozem  :reggie:

Z MGS Ground Zeroes i TPP w 720p wstydziłbym się na waszym miejscu bardziej. :reggie:

Ej nikochany nie wiem jakby ci to powiedzieć, ale oni przynajmniej ograli tego MGS'a a ty nadal czekasz także ten

Majoras Mask najlepiej sprzedającą się handheldową Zeldą w historii USA.

All good, bro.

Figaro, ale przestań już.

Opublikowano

Czuję mimo wszystko zawód do Fanka, taki kompan do walki, tak orał dopiero co boty a teraz kupuje Xboxa 720p Poor Edition, po nim już tylko krok do bycia znów blacharzem.

Najlepsze exy z PC i konsol + najlepsze multiplatformy.

Wszystko na najlepszym padzie i plazmie 46.

pozdrawiam biede sony

Opublikowano

pozdrawiam biede sony

będziesz grał na TV za pomocą myszki?

Opublikowano

Problemy z czytaniem exact? 

Opublikowano

ex4ct, ale wiesz, że kupisz xboksa do forzy 6 jak będzie taka jak być powinna? Chcesz grać sam?

A kto ze mna bedzie gral? nikt mnie nie lubi, kazdy bierze internet zbyt powaznie.

ja cie lubie :reggie:

Opublikowano

Jaraja sie, bo to jedyna gra, przy ktorej nie ma obciachu przed drugim obozem  :reggie:

Z MGS Ground Zeroes i TPP w 720p wstydziłbym się na waszym miejscu bardziej. :reggie:

Ej nikochany nie wiem jakby ci to powiedzieć, ale oni przynajmniej ograli tego MGS'a a ty nadal czekasz także ten

Ej szujo nie wiem jakby ci to powiedzieć, ale ja przynajmniej nie zamierzam wspierać branży współfinansując rakowe pomysły na trochę dłuższe dema za 120-150 zł, by dostać ich zalew w przyszłości także ten. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

pozdrawiam biede sony

Tak, a co to za problem? Mam stoliczek na kanape :)

W gry typowo konsolowe bede gral na padzie od Xb1.

Opublikowano

Problemy z czytaniem exact? 

pozdrawiam biede sony

Tak, a co to za problem? Mam stoliczek na kanape :)

ja cie lubie :reggie:

i pograsz ze mna w Forze 6?

p.s

@Czezky, podziwiam

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jak nagrasz filmik ze sony to scierwo to jak najbardziej : :drinks:

Opublikowano

Ej szujo nie wiem jakby ci to powiedzieć, ale ja przynajmniej nie zamierzam wspierać branży współfinansując rakowe pomysły na trochę dłuższe dema za 120-150 zł, by dostać ich zalew w przyszłości także ten. 

No oczywiscie, co miesiąc wychodzi Gran Turismo Prologue a następny Resident jest sprzedawany w episodach.

oh wait tylko zamień GT na DriveClub

Opublikowano

jak nagrasz filmik ze sony to scierwo to jak najbardziej : :drinks:

Jeśli Polyphony Digital upadnie lub przejdzie do MS i Naughty Dog upadnie lub przejdzie do MS a multiplatformy bedą lepsze na XO to nie ma problemu, no i o Evolution zapomniałem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No oczywiscie, co miesiąc wychodzi Gran Turismo Prologue a następny Resident jest sprzedawany w episodach.

oh wait tylko zamień GT na DriveClub

Coooo? ale chooj mnie ten DC Prologue, czy RE w kawałkach  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

No nie wspieram takich gier dobre miesiące od premiery, lub wcale, więc zły adres buddy. 

Opublikowano

poszedł szpagat za altera Figaro :kaz:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Bo trzeba byc kompletnym frajerem by myslec ze na swieta nie bedzie zadnego duzego tytulu na PS4

poszedł szpagat za altera Figaro :kaz:

Ja myślę że to Bansai

Opublikowano

Bo trzeba byc kompletnym frajerem by myslec ze na swieta nie bedzie zadnego duzego tytulu na PS4

przypominam Ci, że rozmawiamy o Sony :reggie:

Opublikowano

Widzę że wszyscy o tym pomyśleli po combie daj już spokój Figaro + tweet. xD

@CW off Bartek no ja wiem że mój głos nie wiele zmienia, bo podobne akcje już są obecne od lat, ale cena do czasu pierwszego walktrough MGS GZ to było zdrowe przegięcie (25$ było by w sam raz). 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tylko Sory.

Cży ja wiem. Wpadka za wpadką, a sprzedają trzy razy więcej niż Xboxów.

To troche przerazajace jest, ludzie daja sobie wciskac fail za failem i nic sobie z tego nie robia, Sory to widzi i potem nawet Shu sie zastanawia czemu konsole im sie tak dobrze sprzedaja :reggie:

Sa liderem i nic robic nie musza a konsole im z polki wylatuja masowo, ich ex moze byc porazka, a ludzie w necie i tak beda bronic jak wlasne dziecko [order], w ogole sie starac nie musza wiec te wpadki im raczej nie szkodza, taki maly fenomen to ps4 jest. No ale z drugiej strony wystartowali z tansza i mocniejsza konsola, wiec fame szybko zebrali i uformowala sie opinia posrod wszystkich ze PS4 > XO, niektorzy "swiadomi konsumenci" pewnie dalej mysla ze na XO nie mozna odpalac uzywek lub nimi handlowac.

MS mocno pomogl w sukcesie Sony, wiec sami sa sobie winni ze teraz konkuruja z Wii U lub PS3 a nie Playstation 4 pod wzgledem sprzedazy.

W moich oczach Sony zlapie kilka plusow jak premiera BB przejdzie bez zgrzytow, ale jak nawet z tym sobie nie poradza ich serwery to nie wiem co z ta konsola zrobie :facepalmz:

Ja myślę

:pawel:

Ok, to inaczej

"Słownik stosowany podczas pisania postów przez jednego i drugiego użytkownika popełnia te same błedy w tych samych słowach, istnieje więc przypuszczenie że jest to jedna i ta sama osoba"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.