Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O (pipi)a jaki sherlock, a ja myslalem ze Sory to nowe okreslenie na Sony. :dog:

Skumaj moje kolejne altery:

Zapowiedziec 1080p w 2005 roku, po dekadzie nadal nie osiagnac celu - tylko SORY.

Wiesz...zwazywszy na to, ze Sory prawdopodobnie na tegorocznym E3 zapowie GT7 Prologue na 2016 rok to tak...byla to bomba...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:notsure:  będę Cie obserwował. :ogor:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

:notsure:  będę Cie obserwował. :ogor:

Możesz mnie obserwować ile chcesz, wali mnie to  :problem:

Opublikowano

Patrząc po datach rejestracji to Bansai jest alterem Figara, który jest w rzeczywistości alterem Artesala :obama:

Opublikowano

:obama:

SPRAWA JEST POWAŻNA

Wnioskuję o usunięcie stanowiska moderatora użytkownikowi Bansai w trybie natychmiastowym aż do wyjaśnienia sprawy.  :doom:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no właśnie ta ranga GSR w przypadku tego pierwszego.

tumblr_nftxbnTMcw1qc58cto2_250.gif

no ja bym się sam zbanował mając honor Bansai. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Teraz otwieram panel moderatora :shotgun:

UIZEqtE.gif

Opublikowano

Serio chcesz żeby następny załamany forumowicz nagrał ośmiu minutowe video o jego zbanowaniu przez Bansai vel XMafiozaX? :doom:

Opublikowano

To kto juz oficjalnie przyznaje sie, ze spierd@lil kupujac PS4 zamiast Xbox One?

Soban, Tommo, Jaczes, ragus, Kobik, Bansai, zapewne o kimś zapomniałem, oni oficjalnie przyznali, ze xbon to guwno rozmazane, które sprzedali, lub co gorsz przeskoczyli do tych od petycji o gry.

Dzięki ci microsoft za taki złom, mniejszość botowska z dnia na dzień jest coraz mniejsza.

Miales konto usunac...YETI posmiewisko forum.

Opublikowano

To moze ja wyjasnie etymologie slowa "Sory". Nie jestem rzecz ciemna autorem, ale jestem jego niewatpliwym popularyzatorem na tym forum. Slowo to zostalo wymyslone na innym forum (jego nazwe zmilcze)w odpowiedzi i jako komentarz do slawetnego zamkniecia serwerow Sory podczas pierwszego ataku hakierów. Ile wowczas PSN nie dzialal, ktos przypomni? Miesiac? Takze tego...mamy to omowione.

PS: Teraz zdradze niebywala tajemnice. To ja jestem alterem Nielubialskiego i sam ze soba prowadze dyspute o tym co jest, a co nie jest slasherem...wiecie...tak dla beki ;-)

PS2: Na koniec chcialem wstawic jakas fajna emotke, np Kaza lub Shotguna, ale nie moge, poniewaz silnik forum lezy i kwiczy. Mam nadzieje, ze szybko to naprawia...

Opublikowano

Bansai

:dynia:

Opublikowano

Musimy suteq uważać, wolność słowa zagrożona.

Bansai już przeszedł na złą stronę, trzeba opracować dobry plan. Może jest jeszcze szansa, aby go uratować.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To kto juz oficjalnie przyznaje sie, ze spierd@lil kupujac PS4 zamiast Xbox One?

Soban, Tommo, Jaczes, ragus, Kobik, Bansai, zapewne o kimś zapomniałem, oni oficjalnie przyznali, ze xbon to guwno rozmazane, które sprzedali, lub co gorsz przeskoczyli do tych od petycji o gry.

Dzięki ci microsoft za taki złom, mniejszość botowska z dnia na dzień jest coraz mniejsza.

Miales konto usunac...YETI posmiewisko forum.

Kolejny bot rozdeptany, brak kontrargumentu, to (pipi)i coś o honorze, najpierw to wróć do szkoły i nadrób zaległości w czytaniu ze zrozumieniem, bo widzę, że w tej ameryce pojawiły się poważne braki.

Opublikowano

Musimy suteq uważać, wolność słowa zagrożona.

Bansai już przeszedł na złą stronę, trzeba opracować dobry plan.
Wiesz gdzie mieszka?

Trzeba zrobic z tym porządek, w państwie prawa jest to zdecydowanie nadużycie siły.

Opublikowano

REWOLUCJA 

:shotgun:

Opublikowano

Teraz otwieram panel moderatora :shotgun:

UIZEqtE.gif

Znaczy się suteq następny w kolejce? 

:kaz::banderas: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No niestety, przez botów w tym temacie i ich złośliwą propagandę mającą złagodzić ból ich własnego frajerstwa, kilku użytkowników zawiodło się na Xboxie i skutkiem tego stracili wiarę w konsole. Teraz stają się blacharzami, czyli tak naprawdę wpadaja w jeszcze większe szambo. Następnym krokiem będzie utrata wiary w gry. Przez xbotów społeczność graczy się kurczy. Xbot to szkodnik gamingu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.