Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Twoja opinia jest nic nie warta, bo takich gier jak FH2 nie ma na rynku, nie sorry jest - FH. Ale skąd możesz wiedzieć.

Nie zapominaj ze FH jest kopia TDU.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficuś, skąd Wy bierzecie tych oszołomów  :reggie:  Dobrało się dwóch klapków i się smyrają, że Horizon jest nudne. Jesteście trochę osamotnieni w tych opiniach.

Opublikowano

BB ma nawet lepszy soundtrack od FH.

:fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ex4ct ma xboksa - cofanie czasu w forzach jest nieistotne, horizon1 zayebisty, forza 5 najlepszy model jazdy

Ex4ct ma plejstejszyn - cofanie czasu jest dla frajerow, drajwkrap 5 aut 5 tras i the order 5h najciekawszymi grami generacji

Choragiewka-treningowa-z-podstawka-gumow

Edytowane przez Copper

Opublikowano

alez rzut wolny z najblizszej odleglosci najwiekszym cyborgiem prosto w bramkarza!

ALEZZZZ!!!!! :banderas:

No co się dziwisz, też się pewnie podniecałeś pierwszym wolnym w szkole podstawowej.

Jakie to jest głębokie :banderas:

Opublikowano

Ficuś, skąd Wy bierzecie tych oszołomów :reggie: Dobrało się dwóch klapków i się smyrają, że Horizon jest nudne. Jesteście trochę osamotnieni w tych opiniach.

O części pierwszej nie powiem nic złego, była świetna ale FH2, to kopia, na sile przeciągana ilością festiwali ktore różnią sie tylko klasa samochodów na trasach ktore sie nie zmieniają.

W FH2 jest wszystko gorsze od jedynki.

Tylko grafika jest ładniejsza, ale nawet grafika robiła większe wrazenie na X360 niz na XOne.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ficuś, skąd Wy bierzecie tych oszołomów  :reggie:  Dobrało się dwóch klapków i się smyrają, że Horizon jest nudne. Jesteście trochę osamotnieni w tych opiniach.

No to dołączasz do nas, bo nazywanie Horizon 2 ambitną grą... Az nie wiem której emotki użyć. Tą?  :dynia:  Czy tą?  :wujaszek: Albo  :niedobrze: .

Sam nie wiem.

Opublikowano

No to dołączasz do nas, bo nazywanie Horizon 2 ambitną grą... Az nie wiem której emotki użyć. Tą?  :dynia:  Czy tą?  :wujaszek: Albo  :niedobrze: .

Sam nie wiem.

Randomie, ale Ty czytać potrafisz? Pisałeś, że BB jest ambitny bo ma dużo contentu, starczy na ponad 40h i ma rozbudowane online, to Ci podałem grę na Xone z zeszłego roku, która gniecie BB w tych aspektach.

Ja wiem, że BB jest ambitne bo wychodzi na PS4, nawet jeśli było poprzedzone 3 podobnymi produkcjami, ale ogarnij się.

Opublikowano

Sam nie wiem.

Randomie, ale Ty czytać potrafisz? Pisałeś, że BB jest ambitny bo ma dużo contentu, starczy na ponad 40h i ma rozbudowane online, to Ci podałem grę na Xone z zeszłego roku, która gniecie BB w tych aspektach.

Ja wiem, że BB jest ambitne bo wychodzi na PS4, nawet jeśli było poprzedzone 3 podobnymi produkcjami, ale ogarnij się.

BOŻE.

NIE.

"dużo contentu, starczy na 40h i ma rozbudowane online" dotyczyło WYSOKOBUDŻETOWOŚCI, którą Czezky wyśmiał. A ja prosiłem o tytuł na Xboxie, który jest również ambitny.

Co za xboszołom. 

Opublikowano

No to jakie jest kryterium "ambitności" poza tym, że jest na PS4? Trudne w marketingu? 4 podobna gra od tego samego deva, a wszystkie poprzednie odniosły raczej sukces na rynku. Że trudna? Prawie każda gra może być trudna, Horizon 2 nie jest tu żadnym wyjątkiem.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jest ambitna, bo sie ciacha mieczem, a malo jest gier o ciachaniu mieczem, co nie? :reggie:

Ewentualnie dlatego bo jest japonska.

Dla mnie ambitne gry to okami czy sotc, gry ktore stawiaja cos nowego, mimo swiadomosci porazki finansowej.

A nie 4ta czesc dobrze sprzedajacej sie serii, masakra. 15ta czesc jak zmienia tytul tez bedzie ambitna? To moze pora zadzwonic do EA zeby zmienili nazwe Fify i nagle bedzie ambitna gra.

Opublikowano

Ja bym chcial zobaczyc jak Artesal wygrywa wyscigi na 1 miejscu z AI ustawionym na najwyzszym poziomie :reggie:

Przecież w FH2 nie stanowi to problemu.
Opublikowano

Ambitne, nietuzinkowe i oryginalne gry znajdziemy tylko na xboxie :fsg:

A co znajdziemy na Playstation? Otóż Playstation wystarczy, że. JEST

Opublikowano

Fanek tak zagrał sie na xboxie ze juz oddaje podliczanie klubowe w DC komuś innemu.

:(

#stracickompana

Opublikowano

Granie kozami. Ok. No poziom rzadzi, tak samo jak obrazek ms na FB, jedzacego kota. Dobre odniesienie, boty jedza kocie zarcie = graja w gowniane gry.

Opublikowano

Obrazek ten symbolizuje rzecz nastepujaca:

Goat simulator > Xbox One

Opublikowano

Klapek jak modelka, każdy shit od sony łyknie. Nawet mu płacić nie trzeba. Wystarczy coś wspomnieć o sentymentach i dominacji jak za czasów ps2

Opublikowano

small_1795909045.jpg

KOLEJNY WIELKI EX POJAWI SIĘ NA XBONE. A PS4 CO?

Już wiemy kto zjadł trawę w GTAV na Xone.

Opublikowano

Dobra mnie juz ten alter figaro zaczął męczyć więc detektyw bartoszek na tropie

Najpierw patrzymy na profil naszego faga a tam psn id damianpsx, które jak sam mówił było stworzone przez jego brata, ale nasz wesoły koleżka pocina na nim

kCVJrkA.png

Jak wszyscy wiemy figaro ma rudą, lubił pic kawę i jarał się ostatnio bardzo doomem (sygnatura)

od3nGHz.png

na profilu psn ostatnio grane gry to doom i cod waw PRZYPADEK?

SIKWACe.png

czyżby przypadkowo artesal chciał grać akurat w te gry, które grał figaro? CZY MOZLIWY JEST TAK WIELKI ZBIEG OKOLICZNOSCI?

YiOhCG8.png

na dobitke kakałko i kapcioszki (w zmienionej wersji) oraz jaranko modem do dark souls i zeldunią, które jak wiadomo nasz figaro uskuteczniał

mgZG05U.png

j5ltAaB.png

Mazzeo nie dziękuj :sir:

Opublikowano

Xboxa pierwszego szanuję. Miał świetną grafikę, Conkera, kilka dobrych exów, xbmc no i co istotne - znał swoje miejsce w szeregu.

Opublikowano

:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.