Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

boje sie ze persona5 po angielsku moze wyjsc pozniej niz MGS5 :P :P

Media Create z zeszlego tygodnia:

3DS LL 55,531
Vita 38,907
Wii U 8,658
PS3 7,763
PS4 7,150
3DS 6,425
Vita TV 1,803
PSP 779
Xbox 360 140

Vite ciagnie niesamowicie dalej Freedom Wars + nowe bundle ze znizka dla przesiadkowiczy z psp, na 3ds premiera Youkai Watch 2 (jrpg od level5), ktore ponoc rozeszlo sie na dzien dobry w ponad 1mln kopii!!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sony ponoc nawet rozwaza by wszystkie wewnetrzne teamy w jpn natychmiastowo przesiadly sie z tworzenia gier na vite na ps4 byle tylko konsola dostala wreszcie gry uszyte pod gust japonczykow (np dalej nie znany platforma docelowa do gravity rush2)

Ogozzo czy to ironia? niechciana vita na zlosc sony sprzedaje sie super w ojczyznie, a nadkonsoli tak przez nia promowanej nikt nie chce

Opublikowano

Sprzedaje sie bo Panopticon (Freedom Wars) wyszedl, bez tego dalej by kurz na polkach zbierala.

Opublikowano

Nie no, ps4 przydała by się solidna japońszczyzna na miarę kontynuacji Valkyrii, Dragons Crown, czy Ni No Kuni, bo plany podbicia ich rodzimego rynku za pomocą remastera TLOU, to z deczka słaby plan. Chyba że dodadzą mundurek uczennicy dla Ellie...

Opublikowano

od roku co tydzien ma ok 20tys sprzedanych sztuk i zawsze jest albo pierwsza albo (to czesciej) druga w zestawieniu

od baaardzo dlugiego czasu konsole w Japoni to 3DS....Vita...........................reszta (z 3tyg chwilowym odrodzeniem WiiU po MK8)

Opublikowano

Ficuś tak jeszcze ze 4 kropki między 3DSem a Vitą.

Opublikowano

racja, btw Youkai Watch 2 ostatecznie 1,3mln kopii w piewszym tygodniu - MINDBLOWIND, jedynka w ogole wyszla w eu/us?

Vite i tak moze usmiercic zaraz samo sony jesli potwierdzi sie ze po orishika2(premiera jutro) juz zadne studio SCEJ nie bedzie robic gier na vite tylko przerzuci sie na ratowanie PS4, gravity rush2 tez moze wyladowac jako ex na ps4, tak jak swego czasu jedynka, ktora pierwotnie byla robiona jako ex na ps3

Opublikowano

sony ponoc nawet rozwaza by wszystkie wewnetrzne teamy w jpn natychmiastowo przesiadly sie z tworzenia gier na vite na ps4 byle tylko konsola dostala wreszcie gry uszyte pod gust japonczykow (np dalej nie znany platforma docelowa do gravity rush2)

link?

Opublikowano

Nieee, to jest przeciez Zelda

:teehee:

Opublikowano

Ha! Kto ma najlepszy podpis pod nickiem?

#tylkogardzeniecasulami

Opublikowano

ahaha, Mendrek, co się stało :D? Gdzie się podział twój dystans do minusików? Sam sobie wlepiłeś -9000 by pokazać jak bardzo cię to nie obchodzi i od razu taka ostra rekacja, minusik za minusik?

dzień zaczyna się wspaniale jak na razie ^_^

Człowiek dla beki dał minusa, a tu już dorabianie historii jak w Trudnych Sprawach. Lol, hejting mojej osoby potrafi naprawdę sugestywnie wpływać na stan umysłu XD

Na minusiki od dawna mam wy*bane, to taki odpowiednik user score na Metacritic, gdzie hejtuje się nawet dzieła sztuki takie jak TLOU dla jaj, albo z jakiś innych dziwnych powodów.

Wracając do tematu, to ktoś dobrze napisał że Portable Ops to przecież całkiem dobry MGS. Ma fajnych bossów (lepszych od PW), ma dużo znanych fabularnie postaci (którymi możemy grać), ma kompaktowość misji, i genialny utwór Calling to the Night. Jedynie motyw gameplay'u gdzie będąc w stroju strażnika nie alarmujemy innych był pechowy. PW to naprawił, jest bardziej rozbudowany, ma więcej głupotek i ma dopracowany bardziej gameplay. Ale ta fabuła jest jakby z jakiejś spin offowej powieści zagorzałego fana. W PO spotykaliśmy dużo postaci z MGS3, a te nowe też były wypas. Dlatego warto ograć ;)

Opublikowano

tak tak, bardzo masz wyje,bane

szacuneczek, że i tak wytrzymałeś do wieczora z tą odpowiedzią (bo odpowiedzieć musiałeś), jak ode mnie oczekiwałeś odpowiedzi to 15 minut wystarczyło, bo oskarżać o "wymowną ciszę"

"lol XD"

Opublikowano

ahaha, Mendrek, co się stało :D? Gdzie się podział twój dystans do minusików? Sam sobie wlepiłeś -9000 by pokazać jak bardzo cię to nie obchodzi i od razu taka ostra rekacja, minusik za minusik?

dzień zaczyna się wspaniale jak na razie ^_^

Człowiek dla beki dał minusa, a tu już dorabianie historii jak w Trudnych Sprawach. Lol, hejting mojej osoby potrafi naprawdę sugestywnie wpływać na stan umysłu XD

Na minusiki od dawna mam wy*bane, to taki odpowiednik user score na Metacritic, gdzie hejtuje się nawet dzieła sztuki takie jak TLOU dla jaj, albo z jakiś innych dziwnych powodów.

Wracając do tematu, to ktoś dobrze napisał że Portable Ops to przecież całkiem dobry MGS. Ma fajnych bossów (lepszych od PW), ma dużo znanych fabularnie postaci (którymi możemy grać), ma kompaktowość misji, i genialny utwór Calling to the Night. Jedynie motyw gameplay'u gdzie będąc w stroju strażnika nie alarmujemy innych był pechowy. PW to naprawił, jest bardziej rozbudowany, ma więcej głupotek i ma dopracowany bardziej gameplay. Ale ta fabuła jest jakby z jakiejś spin offowej powieści zagorzałego fana. W PO spotykaliśmy dużo postaci z MGS3, a te nowe też były wypas. Dlatego warto ograć ;)

tl;dr: Mendrek uważa się za dzieło sztuki

Opublikowano

tak tak, bardzo masz wyje,bane

szacuneczek, że i tak wytrzymałeś do wieczora z tą odpowiedzią (bo odpowiedzieć musiałeś), jak ode mnie oczekiwałeś odpowiedzi to 15 minut wystarczyło, bo oskarżać o "wymowną ciszę"

"lol XD"

No niektórzy już pracują, wiesz? Ale spoko, Ty oskarżałeś mnie o cebulactwo, samemu mając na sumieniu piracenie. I jeszcze się wykręcałeś i pisałeś ckliwe tłumaczenia w stylu: "A bo wszyscy tak robią/robili". Daj ze siana, nie dość że wybrałeś pc-ta, to jeszcze w tym temacie też ci źle idzie...

http://m.neogaf.com/showpost.php?p=121165342&postcount=774

Apologies, but at the time I made that post our DLC schedule hadn't been locked down and once it had I'd completely forgot I even made the comment (I do comment a lot across the Internet so losing track isn't totally unheard of).

I'm confident that the mini-expansions we've got are more along the lines of the sort of DLC people want / expect to see, and they are genuinely a good experience with lots of hours of content in there. The Classic Touring Car Pack is great and some of the cars we've got in there are great to see in our games again. However, I appreciate you don't want to hear that at this time.

Regarding the boost pack we did similar with GRID 2 as a car unlock, we got a bit of flak from that but in all honesty and without any PR bull shit...it sells. There is a silent subset of players that do like that sort of content but whether or not it's here to stay is something the industry is yet to work out. 

I can't really say anything else, the only response I have for you is the total truth. I don't want to spin it or anything like that. I'll probably regret this post in the morning, but hey-ho :)

Czyli gdy 2 core gamers narzeka na XP-DLC, 14 januszy je kupuje ;)

Opublikowano

o cholera dobre ;DDD

Opublikowano

Ale wy jesteście wredni. :/

Opublikowano

Zalecialo #tryhardem

tumbleweed-gif.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zaraz wpadnie pare botow poratowac plusami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.