Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

odnośnie esportu na konsolach, obejrzyjcie kiedy MLG, tam też są turnieje o hajsy w Halo, COD, czy BFA

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zamiast grać w grę wolą patrzeć jak inni grają, finałowa forma ewolucji janusza.

dobrze, że ktoś wreszcie podsumował tych wszystkich ludzi, którzy ogladają mistrzostwa świata w piłce nożnej

No tak, bo każdy może sobie zagrać w mistrzostwach świata w piłce nożnej, wystarczy dać dwie stówki za buty xDDD

Opublikowano

Zamiast grać w grę wolą patrzeć jak inni grają, finałowa forma ewolucji janusza.

dobrze, że ktoś wreszcie podsumował tych wszystkich ludzi, którzy ogladają mistrzostwa świata w piłce nożnej

No tak, bo każdy może sobie zagrać w mistrzostwach świata w piłce nożnej, wystarczy dać dwie stówki za buty xDDD

No takie samo porównanie jak Obsiego. Czy każdy może sobie zagrać w drużynie na turnieju na IEM? Nie więc wypad. xDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tu macie przykładowy wzór :sir:

FEZ > Okemi > Demon's Souls/ Mirror's Edge > Dishonored > RDR > GTA5 > Halo 3 > Uncharted 2 > COD 10

FEZ > Okemi > Demon's Souls/ Mirror's Edge > Dishonored > RDR > GTA5 > Halo 3 > Uncharted 2 > COD 10

FEZ > Okemi > Demon's Souls/ Mirror's Edge >

FEZ

kvSIJ3L.gif

to juz wiadomo czemu nikt nie szanuje Twoich opinii

Nie oceniam fajności wspomnianych produkcji, a zaangażowanie/ ryzyko finansowe ich twórcy/ów, czy stopień popularności danego rodzaju gier. Myślę że przyczyna tkwi w brakach w czytaniu ze zrozumieniem.

Pozdrawiam.

1372.gif

Opublikowano

FEZ to nawet nie jest grafika

Opublikowano

Nie oceniam fajności wspomnianych produkcji, a zaangażowanie/ ryzyko finansowe ich twórcy/ów, czy stopień popularności danego rodzaju gier.

FEZ był w całości sponsorowany przez MS, a gostek robiąc tę grę przeglądarkową nie namęczył się za bardzo ( studenci na zaliczenie lepsze rzeczy kroją).

Opublikowano
  • Autor

Przeciez Fish nawet nie zaprogramowal linijki w Fezie tylko wynaja jakiegos ziomeczka od tego xddd Zaangazowanie w (pipi).

Opublikowano

Dobra mnie juz ten alter figaro zaczął męczyć więc detektyw bartoszek na tropie

Najpierw patrzymy na profil naszego faga a tam psn id damianpsx, które jak sam mówił było stworzone przez jego brata, ale nasz wesoły koleżka pocina na nim

kCVJrkA.png

Jak wszyscy wiemy figaro ma rudą, lubił pic kawę i jarał się ostatnio bardzo doomem (sygnatura)

od3nGHz.png

na profilu psn ostatnio grane gry to doom i cod waw PRZYPADEK?

SIKWACe.png

czyżby przypadkowo artesal chciał grać akurat w te gry, które grał figaro? CZY MOZLIWY JEST TAK WIELKI ZBIEG OKOLICZNOSCI?

YiOhCG8.png

na dobitke kakałko i kapcioszki (w zmienionej wersji) oraz jaranko modem do dark souls i zeldunią, które jak wiadomo nasz figaro uskuteczniał

mgZG05U.png

j5ltAaB.png

Mazzeo nie dziękuj :sir:

Nice Job!

Nawet pisownia ta sama i zaczął pisać w CW jak gifaro trafił do pierdla a konto tylko 90 postów.

ktoś tam napisał że bloodborne to ambitna gra xDDD  sonyboty zmieńcie dilera.

Opublikowano

Przeciez Fish nawet nie zaprogramowal linijki w Fezie tylko wynaja jakiegos ziomeczka od tego xddd Zaangazowanie w (pipi).

Zwracam honor i Przepraszam.

Jestem zbyt mainstreamowy by wiedzieć takie rzeczy. Proszę uznać że zamiast FEZ widnieje tam np. To The Moon, albo jakiś niszowy rts pc only. Chociaż jeden dzień myślałem że będą uchodzić za autorytet w wojnie o plastik. :sleep:

Opublikowano

A w co oni tam w ogóle grają (to jest WCG? Bo nawet nie wiem)?

Polacy beda walczyli o final w CS GO :), btw MS chyba wykupil wszystkie reklamy na streamie, co chwila rozne reklamy xboxa
Esport to sztuka dla sztuki, bo jak inaczej można nazwać granie w fps-a który jest archaiczny jak strzealnki z PS2. Zresztą z grafą na tym poziomie. Pomijając że ostatni porządny fps na komputry wyszedł w roku gdy Mazzeo odkrył PSX-a , to CS jest ewidetnie produktem długiej tradycji. Granie w to w iinym celu niż hajs i turnieje, to jak growy masochizm - gra jest stara, a najlepsimw nią nie będziemy. Bo prędzej czy później albo nas zmasakruje jakiś szwedzki cyborg albo cheater.

Gry są od tego by dawać fun i to jest ich podstawa. Dorabianie ideologii to sprawa drugorzędna, lub zbędna...

Opublikowano

Chodza legendy ze nie mowili do niego maestro w studiu wiec sie wkurzyl i wtedy wynajal tego typa. :Coolface:

Opublikowano

Tyle głupoty w poście Mendrka to jeszcze nie było. Pyszny ból dupki konsolomaniaka. :banderas:

Zamiast się cieszyć, że polacy mogą coś osiągnąć to jeszcze hejtuje. Typowy zazdrosny polaczyna. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mały polaczek zawistniaczek. Nic nadzwyczajnego

Opublikowano

Nie mam nic do Virtusów i kibicuję im nawet teraz, ale czynienie z ich dokonań argumentu za tym by normalny gracz sfrajerzał się komputrami, to trochę naiwne. Przestańcie blaszki robić ludziom wodę z mózgu.

Utrzymajmy zdrowy status quo - konsole do gier, pcty do pracy (i imitowania konsol) ;)

Opublikowano

Zwracam honor i Przepraszam.

Jestem zbyt mainstreamowy by wiedzieć takie rzeczy. Proszę uznać że zamiast FEZ widnieje tam np. To The Moon, albo jakiś niszowy rts pc only. Chociaż jeden dzień myślałem że będą uchodzić za autorytet w wojnie o plastik. :sleep:

Gra z edytora ambitna fchui.

Opublikowano

Nie sprowokujesz mnie Soban. 

Opublikowano

11011615_964330580268585_387153471393502

Odpaliłem twitcha na Xone, zajrzałem na streama WCG i to niby 360 tys. osób online ogląda :P

Opublikowano

Na twitchu ponad 400tys na steamie bylo 730 tys jakiś czas temu

Opublikowano

teraz ponad 500k na streamie, jutro finały to beda rekordy, Polacy w CS GO beda bronić mistrza, finał o 100k $

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.