Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Polacy nie będą bronić mistrza, bo dzisiaj jeszcze przeyebią drugą mapę z fnaticiem, który wygra jutro finał. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek złożyłeś już makietę gówna rozmazanego?

Opublikowano

Blaharze to już bardziej nowe pokolenie telewidzów niż graczy. Dobitnie pokazuje to popularność let's playów i innych streamów, gdzie gimbusy wyznają swoich idiotycznych bogów.

Smutne,że dzieciarnia zamiast grać w gry to woli je oglądać :/ 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Blubeeeeer

Tyyyy

Chuuujuuuuu

Opublikowano

Ja sobie na Xone czasem oglądam jak ludzie w pokemony na 3DS grają  :reggie:

A później pół godziny przed stroną sklepu internetowego i kursorem nad "Dodaj do koszyka" na stronie z 2DS  :yao:

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

CS ma osobny turniej bo na stronce IEM jest tylko info o starcrafcie i lol

ja jeszcze raz podkresle ze dzis w katowicach caly dzien leje i jest 3stopnie, a tam ludzi, hejtujemy tak pc ale jestem ciekaw kiedy doczekamy sie czegos takiego w wydaniu konsolowym, pewnie nigdy

Opublikowano

Akurat takie Lan party sa bardzo fajne do ogladania, sam kiedys obserwowalem scene CSa i Enemy Territory.

Opublikowano

Blaharze to już bardziej nowe pokolenie telewidzów niż graczy. Dobitnie pokazuje to popularność let's playów i innych streamów, gdzie gimbusy wyznają swoich idiotycznych bogów.

Smutne,że dzieciarnia zamiast grać w gry to woli je oglądać :/

Lubilem kiedys obejrzec jak ktos w cos gra na twitchu jak bylem w robocie a specyfikacja kompa nie pozwalala nawet na odpalenie pacmana.

Opublikowano

Przeciez Fish nawet nie zaprogramowal linijki w Fezie tylko wynaja jakiegos ziomeczka od tego xddd Zaangazowanie w (pipi).

Zwracam honor i Przepraszam.

Jestem zbyt mainstreamowy by wiedzieć takie rzeczy. Proszę uznać że zamiast FEZ widnieje tam np. To The Moon, albo jakiś niszowy rts pc only. Chociaż jeden dzień myślałem że będą uchodzić za autorytet w wojnie o plastik. :sleep:

Gra z edytora ambitna fchui.

Beka z tej gry, moi koledzy robili lepsze  :reggie: 

To bardzo brutalne ale prawdziwe.

Opublikowano

ja jeszcze raz podkresle ze dzis w katowicach caly dzien leje i jest 3stopnie, a tam ludzi, hejtujemy tak pc ale jestem ciekaw kiedy doczekamy sie czegos takiego w wydaniu konsolowym, pewnie nigdy

Oczywiście, że nigdy. Tylko idiota chciałby sponsorować gierki z aimem. :kaz:

Opublikowano

W konsolowym wydaniu juz byly tak duze turnieje np w Halo 3 ( MLG National championship ) , bralo udzial ponad 250 druzyn 4v4, 1st prize 100k$, a ostatnio co roku mistrzostwa swiata w COD, ale wiadomo  nie ma co porownywac sceny pc vs konsole... 

Opublikowano

A Ty co? Taki pros ze sie spuszczasz nad tymi pifpafami?

Większy niż ty i Twoj bol dupki. :dafuq:

Opublikowano

Scena MLG powstała wraz z Halo i umarła wraz z wyrzuceniem Halo z rozgrywek. No bo kto normalny będzie traktował poważnie scenę esportową gdzie główną rolę odgrywa Call of Duty :frog:

Opublikowano

Beka z tej gry, moi koledzy robili lepsze  :reggie:

To bardzo brutalne ale prawdziwe.

Ale twoi znajomi nie dostali za nie szeregu nagród, oraz śr. 8.9/10 od graczy na MC.  :problem:  

Opublikowano

Scena MLG powstała wraz z Halo i umarła wraz z wyrzuceniem Halo z rozgrywek. No bo kto normalny będzie traktował poważnie scenę esportową gdzie główną rolę odgrywa Call of Duty :frog:

MLG jako organizacja ma sie calkiem dobrze, taki COD czy Starcraft 2 ma duzo wieksze zainteresowanie jak Halo:Reach, czy ostatnie Halo 4

Opublikowano

Nie oceniam fajności wspomnianych produkcji, a zaangażowanie/ ryzyko finansowe ich twórcy/ów, czy stopień popularności danego rodzaju gier.

FEZ był w całości sponsorowany przez MS, a gostek robiąc tę grę przeglądarkową nie namęczył się za bardzo ( studenci na zaliczenie lepsze rzeczy kroją).

Jakieś źródło na temat tego, że MS finansował FEZa? Reszty tego żenującego posta przemilcze.

Opublikowano

No, już Sebixy pora się rozejść. Szwedzi pokazali ;)

Opublikowano

rozumiem jarać się meczami w virtua fighter ale jakieś lole ? 

Opublikowano

Jarać się grą, w której wygrywają osoby napierdalające byle jakie przyciski. xD

Opublikowano

Nie oceniam fajności wspomnianych produkcji, a zaangażowanie/ ryzyko finansowe ich twórcy/ów, czy stopień popularności danego rodzaju gier.

FEZ był w całości sponsorowany przez MS, a gostek robiąc tę grę przeglądarkową nie namęczył się za bardzo ( studenci na zaliczenie lepsze rzeczy kroją).

Jakieś źródło na temat tego, że MS finansował FEZa? Reszty tego żenującego posta przemilcze.

Mózg przepaliło że nawet wydawcy gry sprawdzić nie potrafi?

Przypominam że ta "gra" była robiona 5 lat i z budżetem, a nawet startu niema do Cave Story( 0 budżetu, robiona przez 1 gościa po pracy i ukończona w 3 lata).

Opublikowano

rozumiem jarać się meczami w virtua fighter ale jakieś lole ? 

rozumiem jarać się mistrzostwami w szachy, ale w jakieś piłki nożne?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.