Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O, Gifaro, jak już jesteś to poopowiadaj nam coś jeszcze o gierkach, w które nie grałeś na konsole których nie masz :reggie:

Tytuła "prawie jak Mendrek v2" jest już zarezerwowany?

A o której tak opowiadam? Wypowiedzialem się tylko o Horizon, a w to grałem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro,Ty żyjesz!

Musiałem.

Musiałem wspomóc zranione niebieskie królestwo, przyjść z pomocą.

Opublikowano

Ee tam, potrzebni są tutaj tacy jak Figaro, Fanek czy Daddy - bez nich CW praktycznie nie istnieje.

Opublikowano

boty jakie zawistne :D 

Opublikowano

wygląda jak Nuts&Bolts, oby się nie okazało, że to następca właśnie tej gry :Coolface:

@figaro(celowo z małej litery)

jeszcze do niedawna Cię szanowałem, jednak tym numerem bezpowrotnie straciłeś w moich oczach.  

Opublikowano

pierwsze screeny i szczegoly na temat duchowego nastepny serii banjo-kazui od tworcow oryginalu, zbiorka na kickstarterze ruszy w maju

http://www.nintendolife.com/news/2015/03/first_screens_fromnbanjo-kazooie_spiritual_successor_are_revealed_kickstarter_coming_in_may

630x.jpg

Rozumiem, że wychodzi tylko na Nintendo?

Opublikowano

wygląda jak Nuts&Bolts, oby się nie okazało, że to następca właśnie tej gry :Coolface:

jeszcze do niedawna Cię szanowałem, jednak tym numerem bezpowrotnie straciłeś w moich oczach.  

A co ja takiego zrobiłem ;F

Użyłem po prostu swojego starszego konta. Początkowo tylko po to, by czytać forumek (bo mi nawet tego zabronili :( ), ale wystarczyło przeczytać parę głupot napisanych zieloną krwią, żebym musiał zainterweniować.

Opublikowano

A co ja takiego zrobiłem ;F

Użyłem po prostu swojego starszego konta. Początkowo tylko po to, by czytać forumek (bo mi nawet tego zabronili :( ), ale wystarczyło przeczytać parę głupot napisanych zieloną krwią, żebym musiał zainterweniować.

Jak to głosi regulamin forum: 

"17. Absolutnie zabronione jest zakładanie dodatkowych kont. Jeden użytkownik = jedno konto. W przypadku odkrycia, iż użytkownik korzysta na forum z dwóch (lub więcej) kont - wszystkie zostaną zbanowane."

Sam się wrobiłeś.

Opublikowano

Prawdziwy mężczyzna spędza okres na wygnaniu jak Iwan Groźny. 

Czyli na pustelni, medytując o tym jak zniszczy swoich wrogów. Cierpliwie czekając, aż jego ziomki uświadomią sobie jak wiele znaczy On dla sprawy i wrócą na kolanach błagając o jego powrót. Wtedy on siada na konia(lub w sanie) i tryumfalnie wraca. Zaraz po tym zabija najbliższych współpracowników

Ty natomiast po wygnaniu przebrałeś się w strój randoma i licząc że nikt Cię nie rozpozna wpadłeś na biesiadę wykrzykując jakieś bzdury (Bloodborne ambitną grą xD). Czym wywołałeś ogólny niesmak i zażenowanie

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jeżeli to będzie poziom N&B, to szykuje nam się platformówka 203X lepsza od LBP.

Opublikowano

Dobrze ze nigdy nie szanowalem Figaro bo tak to bym byl bardzo zniesmaczony.

Opublikowano

Trochę tęskniliście, przyznajcie  :kiss: 

Czuliście tę zimną, bolesną pustkę przeglądając CW bez tweetów...

Opublikowano

patrze cytowanie i emoty dalej nienaprawione, nie moge nic wkleić :frog: no nic siadam do Xboxa

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że multikonta są dozwolone. :)

Opublikowano

Czyli mogę już ujawnić, że YETI to tak naprawdę Mendrek? Męczy mnie to od dawna, ale obiecałem Perezowi, że nie powiem do momentu, aż multikonta będą legalne.

Opublikowano

Lepiej tego nie rób, jeśli nie chcesz być rozszarpany przez niedzwiedzia w zakopcu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.