Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Macio, jak Ty możesz mieć Premiuma a ja nie? <płacze>

3/4 moderacji to boty
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W ogole jak mozna jeszcze chciec miec to (pipi) i w dodatku jarac sie indykiem stworkiem co skacze po planszy. Ja rozumiem Super Frog ale ze to niby ten ex sprzeda magnetowid?

Opublikowano

Macio, jak Ty możesz mieć Premiuma a ja nie? <płacze>

3/4 moderacji to boty

W sensie Mendrek, Square, Bansai, wet willy, django to boty? Jedynym botem w moderacji jest Colin wiec cos ci sie yeblo jak zwykle.

Opublikowano

Square to nawet swoich banuje.

Opublikowano

wygląda jak Nuts&Bolts, oby się nie okazało, że to następca właśnie tej gry :Coolface:

Jeżeli to będzie poziom N&B, to szykuje nam się platformówka 203X lepsza od LBP.
Z tym że N&B miało tyle wspólnego z platformówką że wuj. Patrząc jednak na platformowe gry pudełkowe na x360 to rozumiem, że ktoś może tak klasyfikować tą gierkę.

Rozumiem także, że LBP dla dużo osób ma zrypany skok i jest słabą platformówką ale nią jest. N&B proszę porównywać do racerów niż platformówek.

Z drugiej strony kolejny platformowy Banjo to byłby piękny cukierek.

Opublikowano

i po figarze

Opublikowano

No ale co myślał ? Chyba chciał tego.

Opublikowano

Figaro sprzedałeś, grób sobie wykopałeś :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Zapraszam wszystkich botow na impreze z okazji bana dla Figaro. Alko za free, potem skoczymy na dziewczynki i tak do bialego rana. Wszystko na moj koszt :lapka:

Opublikowano

To gdzie ta impreza Niebo? Po wczoraj już wytrzeźwiałem, więc można znowu zaczynać.

Trochę tęskniliście, przyznajcie :kiss:

Czuliście tę zimną, bolesną pustkę przeglądając CW bez tweetów...

Ani trochę... :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No ale co myślał ? Chyba chciał tego.

Obawiam się, iż on właśnie zbytnio nie myślał...

:dynia:

Teraz tylko czekać na pojawienie się altera. 

Opublikowano

Zaraz się okaże, że Lem kolejnym alterem Figarogafa.

Opublikowano

Kolejnego standowego Damiana gejmingu mniej. :obama::ohboy:

Opublikowano

W ogłoszeniu podałem, ze sprzedam guwno obesrane z 9 grami w zestawie(wszystko z 3 ostatnich miesiecy plusa) przyjeżdza andrzej po konsole chwila gadki i on z tekstem, że jest graczem od pewnego czasu ale z tej listy zna tylko infamous i odwordla kojarzy z psxa :dynia: :dynia: :dynia:

Jak można nie znać rogue legacy czy transistora, kolejny naoczny dowód na to, że użytkownicy playstatyon to niezłe janusze

Opublikowano
:banderas: ale dzisiaj z tej okazji sie nayebie :banderas:
Opublikowano

dostałem achieve-a od Twitcha za ogądanie finału cs-a :obama:

Opublikowano

Tylko takie gamingowe szkodniki jak xboty cieszą się jak ubywa kolejnego gracza ze społeczności. Geez, cośmy źle zrobili, że ta rasa się wśród nas uchowała? :/

Opublikowano

Tylko takie gamingowe ogary jak xboty cieszą się jak ubywa kolejnego gracza standów empikowych ze społeczności. Tylko my, Klapki potrafimy odczuć stratę takiego janusza :/

Fix

:reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ban na ip czy może założyć 3 konto?

Opublikowano

UWAGA PRZELICZAM KLAPY

Mendrek - ta postać nie wymaga komentarza, człowiek legenda od lat zatrudniony w dziale marketingu MS mający za zadanie zniechęcanie konsumentów do produktów Playstation

Pokrytyhańbą

Fanek - czyli nieślubne dziecko Janusza z podkarpacia i Lemminga z korpo. Ślepo zapatrzony w jego nowy modny gadżet, obecnie ogrywa exy na xboxa

NiktCięNieLubi - ostatni klap u którego zachowały się zdolności logicznego myślenia

Lemonka- :reggie:

Ficek - czyli ostatni szogun, wciąż wierny zasadom tradycji starego Sony, osamotniony na polu walki wkrótce popełni harakiri

reszty randomów nie liczę, ponieważ szkoda mi na nich słów.W każdym razie obraz klaperstwa prezentuje się żałośnie 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Zapraszam wszystkich botow na impreze z okazji bana dla Figaro. Alko za free, potem skoczymy na dziewczynki i tak do bialego rana. Wszystko na moj koszt :lapka:

Twój chłopak nie będzie zazdrosny o kolegów?

Opublikowano

asax przy Ficku zapomniałeś wspomnieć o martwej vicie, której tak usilnie broni :cool:

Andrew i dominacja jak za czasów ps2 to już chyba klasyk w cw

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.