Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

UWAGA PRZELICZAM KLAPY

Mendrek - ta postać nie wymaga komentarza, człowiek legenda od lat zatrudniony w dziale marketingu MS mający za zadanie zniechęcanie konsumentów do produktów Playstation

Pokrytyhańbą

Fanek - czyli nieślubne dziecko Janusza z podkarpacia i Lemminga z korpo. Ślepo zapatrzony w jego nowy modny gadżet, obecnie ogrywa exy na xboxa

NiktCięNieLubi - ostatni klap u którego zachowały się zdolności logicznego myślenia

Lemonka- :reggie:

Ficek - czyli ostatni szogun, wciąż wierny zasadom tradycji starego Sony, osamotniony na polu walki wkrótce popełni harakiri

reszty randomów nie liczę, ponieważ szkoda mi na nich słów.W każdym razie obraz klaperstwa prezentuje się żałośnie 

a kim ty w ogóle jesteś randomie? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro nie ma, zapraszam znajomych i oblewamy - prawie najgorszy użytkownik forumka :reggie: 

Opublikowano

vite broni procz mnie kypq, zdunek, copper, kubson i paru innych co i tak czyni nasza grupe bardziej reprezentatywna niz obroncow ps4

Opublikowano

ALE TY JEJ BRONISZ PONAD ŻYCIE

Opublikowano

prawda bubu

Opublikowano

Vita i PS Plus to dziś idealny zestaw dla fana indyków. Ostatnio nawet Resogun się pojawił bo grałem u kumpla. Świetnie to wygląda na tym oledziku.

Opublikowano

Vita ze swoimi funkcjami i mocą to GOTY sprzęt. Prawdziwe gamechangery mogłyby na niej powstać. Ale nie...w końcu to Sony i ich wspaniałe wizje. Co nie zmienia faktu, że Vita>PS4, bo to tylko słaby PC w gu.wnianej obudowie.

Opublikowano

Nie rozumiem na jakiej podstawie można banować kogokolwiek na tym forum po tym jak YETI po porażce i kompromitacji nie dostał bana od adminów za bycie pozerem z brakiem honoru. Rozumiem, że to posiadacz PS4 ale wszystko ma swoje granice. 

Opublikowano

Wystarczy jakby mu zabrali dostęp do Cw. Co wy na to admini? :cool:

:ohboy: coś obiecywał w sprawie tego zakładu

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że Vita>PS4, bo to tylko słaby PC w gu.wnianej obudowie.

No to czym w takim razie jest xbone :kaz:

Vita bez wsprarcia Sony jest lepszym sprzetem niz w pierwszym roku po premierze. Gdyby pomysl Sony wypalil mielibysmy zalew januszowego uncharted na vicie :obama:

@kobik (nick specjalnie z malych liter) jestem randomem (jeszcze ;D)

Opublikowano

@asax zapomniałeś o Expercie wyciągów, tudzież w pewnych kręgach zwanym 'Nie skręcam i nie hamuję, a Mendrek mym idolem'.

E: Mnie też tu nazywają randomem. Nie martw się Bracie. Nie wiedzą co czynią. To wszystko wina Sorny.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Zapraszam wszystkich botow na impreze z okazji bana dla Figaro. Alko za free, potem skoczymy na dziewczynki i tak do bialego rana. Wszystko na moj koszt :lapka:

1

giphy.gif

2

giphy.gif

3

large.gif

Opublikowano

Figaro sam się o to prosił alterem,ale mimo wszystko takie strzelanie z ucha za głupoty w niepoważnym temacie to trochę przesada. Myślałem,że okres szpagatów za byle g.ówno w CW się skończył wraz z powstaniem betoniarni.

Teraz botom pozostało wyczekiwać DLC z radiowozami do buraków.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Kiedy leci egzio?

Opublikowano

Figaro sam się o to prosił alterem,ale mimo wszystko takie strzelanie z ucha za głupoty w niepoważnym temacie to trochę przesada. Myślałem,że okres szpagatów za byle g.ówno w CW się skończył wraz z powstaniem betoniarni.

Kiedyś to leciały warny za byle co, Teraz trzeba się naprawdę wysilić żeby dostać punktowanego warna już nie mówiąc o uzbieraniu takiej ilości żeby bana dostać.

Gifaro się po prostu mocno starał  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Yeti okryty spermą hańby, Figaro poleciał za głupotę. Który Klapek następny do odstrzału? :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Zaraz tu orgazmów niektórzy dostana z powodu bana dla kogos na forumku o gierkach.

Opublikowano

Wy nawet nie rozumiecie jak admini się o was troszczą. BAN na forumku to więcej czasu na granie. 

Opublikowano

Nie rozumiem na jakiej podstawie można banować kogokolwiek na tym forum po tym jak YETI po porażce i kompromitacji nie dostał bana od adminów za bycie pozerem z brakiem honoru. Rozumiem, że to posiadacz PS4 ale wszystko ma swoje granice. 

Z Yetim jest tak jak honorem użytkownika o tym samym nicku.

Ani jednego ani drugiego nikt nie widział :kaz:

Opublikowano

Jak klapy radza sobie z glosami osob, ktore juz graja, ze bb jest najslabsza gra z serii? 

Na razie denajal? 

Opublikowano

MyAbdMD.png

pjINhL1.gif

eKUz2BE.gif

8QAXCMw.gif

p9eMCz1.gif

mxchXOE.gif

Robimy zakłądy, kto wstawi się za niego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.