Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak klapy radza sobie z glosami osob, ktore juz graja, ze bb jest najslabsza gra z serii? 

Na razie denajal? 

kolejny bieda ex na (pipi) obesrane który zawiedzie? Czekamy!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Do wszystkich zainteresowanych losem Figaro... W moim statusie kilka słów pożegnania od niego. Z rozpaczy pewnie zapije się kakałkiem i zakończy żywot  zaduszony kapcioszkami...

Opublikowano

do mnie chore te banowanie, choc figaro takim jawnym alterem az sam sie o to prosil, ale tepilbym te kure.wskie szpagatowanie i donosicielstwo, tyczy sie to nawet szuji, ktorego osobiscie lubie ale za ta uwielbienie kapowania to tez bym walcem rozjezdzal

niech wreszcie wroci normalnosc na forumku gdzie za czarnych charakterow robila moderka i admini, a nie rozkapryszona mentalna dzieciarnia bo ktos pocisl jego ulubiony chinski kawalek plastiku lub wysmial go w innym temacie

Opublikowano

No Figar był jaki był ale zawsze wnosił jakiś tam urok na forumku. Dla mnie ten ban przez donosicielstwo też jest chory jak Fic napisał.

Opublikowano

dajcie mu założyć nowe konto, zero postów niech zaczyna od nowa

Opublikowano

on nikomu nie szkodzil, nie obrazal - jego grzechy to milosc do neogafa i jaranie sie 10lat grami, w ktore dopiero po tym czasie ogra, bylo to bekowe ale na pewno nie szkodliwe, do tego jako jedni z pierwszych mielismy newsy bo wklejal je tu minute po tym jak pojawily sie na gafie

mi go tam bedzie brakowac, na pewno pozyteczniejszy byl niz ...

Opublikowano

Szkoda Figaro, bo on na tego altera pewnie wszedł tylko dlatego, że mu forumka brakowało. Robił to więc z miłości, a wy tak go potraktowaliście :P Swoją drogą jakie to będzie forum bez Figaro? Ja tam jestem randomem, który lubi Was wszystkich czytać, tak dla pośmiania się, bo czasami niezłe żarty Wam wychodzą. Mój tam brak by nikogo nie zasmucił, ale Figaro  był ważnym ogniwem tego tematu. Nie szkoda Wam?

Opublikowano

Ja tam też go nawet na swój sposób lubiłem. Ogrywał gierki z Nesa, SNESa, przyznawał że zagra w dzisiejsze hity po paru latach no i z tym Neogafowaniem przesadzał ale taki już był. Teraz będzie nudniej.

Edit: jaką ku.rw.ą trzeba być, żeby donosić?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Korwin juz zaczal szukanie Figaro

10441409_10152705271777060_1390167355482

Opublikowano

Bartosz Szuja donosi na ludzi niczym najgorszy UBek. Pewnie dlatego tak często zmienia nicki, bo boi się kosy pod żebro od jednego z wyrzutków. Komu podpadł jako Bartezo, a później jako Bluber?

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

oczywiscie ze nie bylo ok, przeczytaj sie moj post z gory strony - obojetnie, ktory oboz, kazde takie zachowanie jest do mnie chore i to niezalezne kto z jakiego obozu leci jesli cos wnosil do forumka 

Opublikowano

Jak klapy radza sobie z glosami osob, ktore juz graja, ze bb jest najslabsza gra z serii? 

Na razie denajal? 

6a2b82926a3a6a07f60d6bf9db1b5906f9cba753

Opublikowano

Trzeba dokładnie przestudiować regulamin i szpagatować zielone chłopstwo gdzie się tylko da. Kto szpagatem wojuje... :shotgun:

Opublikowano

Lemonka ty to lepiej nie wojuj, bo jesteś pierwszy do odstrzału tak jak twoi koledzy z gejonly. :kaz:

Opublikowano

Nie pozdrowil mnie wiec mi go nie zal.

Opublikowano

Trzeba dokładnie przestudiować regulamin i szpagatować zielone chłopstwo gdzie się tylko da. Kto szpagatem wojuje...  :shotgun:

O, kolejny pyszczący random. Wiecie co robić Zieloni Bracia. :mage:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

5. Mendrek

I wtedy 

412iqElSWrL._SY300_.jpg

Opublikowano

Mendrek od dawna jest forumowym pośmiewiskiem bez względu na "barwy".

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Prędzej mendrek was wystrzela za byle co niż wy jego

'cause the eyes of ranger are upon you  :problem:

Opublikowano

Jego barwy to 

9a8ff97b122101b67a66f9da6d8317b8.jpg

Opublikowano

Mendrka mi zostawcie, komu ja bede dawac minusy jak nie jemu? on jest potrzebny obu stronom, do dzis zaluje, ze pisze tu coraz rzadziej bo chlopak swoimi glupotami mial dar jednoczenia obu obozow :D

Opublikowano

Jaka wojna, jak wojna jest już dawno skończona, jest PS4 które znalazło się w ponad 20mln domostw i xbon720p, który w Europie ostro walczy z PS3. Obudźcie się, wojna jest juz dawno rozstrzygnięta, wam pozostał tylko ten temat i poklepywanie się po plecach, bo gier brak, a jak już są to bez trawy i w jakiś dotąd niespotykanych rozdzielczościach.

Tylko takie gamingowe szkodniki jak xboty cieszą się jak ubywa kolejnego gracza ze społeczności. Geez, cośmy źle zrobili, że ta rasa się wśród nas uchowała? :/

Mazzeo, to nawet potrafił w Zakupach Growych dać minusa Masorzowi, za to że kupił PS4. Mentalnie podstawówka, wczesne gimnazjum.

Wystarczy jakby mu zabrali dostęp do Cw. Co wy na to admini? :cool:

:ohboy: coś obiecywał w sprawie tego zakładu

Jaki ten złodziej jest żałosny, ciebie już dawno nie powinno być na tym forum, bo za propagowanie piractwa należy się ban.

I piszę to ostatni raz. Zakład był o to czy Order to będzie gra na 8/10, i nikt mi nie wmówi, że mowa o jakies średniej. Jaczes tego nie sprecyzował, ja zakładał przyjąłem ponieważ zasady były niejasne i można je interpretować na kilka sposobów. Pokaż mi post, gdzie zgadzam się, że gra będzie miała średnią 80% lub więcej, takiego posta nie ma. Jakiś czas po zakładzie sam pisałem, że nigdzie nie było mowy o średniej, na co Jaczes zareagował, że zakład nie jest ważny.

Możecie sobie pisać o braku honoru i inne brednie, życzę wam dalszej zabawy w tym temacie 7 dni w tygodniu przez 24h, za pół roku wyjdzie jakaś gra, to może przypomnicie sobie, że macie w domu to coś nieudolnie imitujące next gena.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Teraz lecę na piwo, ale jak wrócę, to zgłoszę wszystkie posty z lemonką 50 stron wstecz. Przekręcanie nicków miało być z umiarem, więc niech moderacja zielony element tego umiaru nauczy :sir:

Opublikowano

Merdaj ogonkiem, no merdaj piesku. :cool:

@edit

O widzę, że LEMONKA się sam wykończy. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.