Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przekręcanie nicków miało być z umiarem, więc niech moderacja zielony element tego umiaru nauczy  :sir:

3. Nikogo nie obchodzi, że ktoś przekręcił wasz nick (chyba że w sposób nader obraźliwy).

nie ma podstaw

Teraz lecę na piwo, ale jak wrócę, to zgłoszę wszystkie posty z lemonką 50 stron wstecz. 

Nagminne i bezpodstawne raportowanie również może być przyczyną wyciągnięcia konsekwencji wobec zgłaszającego.

będą podstawy :Coolface:

Opublikowano

Colin zapisz sie plusika ode mnie w zeszyciku

Opublikowano

I piszę to ostatni raz. Zakład był o to czy Order to będzie gra na 8/10, i nikt mi nie wmówi, że mowa o jakies średniej. Jaczes tego nie sprecyzował, ja zakładał przyjąłem ponieważ zasady były niejasne i można je interpretować na kilka sposobów. Pokaż mi post, gdzie zgadzam się, że gra będzie miała średnią 80% lub więcej, takiego posta nie ma. Jakiś czas po zakładzie sam pisałem, że nigdzie nie było mowy o średniej, na co Jaczes zareagował, że zakład nie jest ważny.

Kończ waść wstydu sobie oszczędź i usuń konto pośmiewisko forumka nr1.

Opublikowano

jeti, wszystko co masz na dysku kupiłeś? 

Opublikowano

A widzisz różnice, między pisaniem na forum, "ukradłem tą grę, bo ta firma jest chójowa i nie zamierzam im płacić", od tego co kto ma na dysku i czy o tym pisze publicznie czy nie?

Opublikowano

Colin to daj mi tego warna, bo yetiemu zaraz rozerwie dupe. Nie sądziłem, że gra od ubisoftu skrzywi mu tak psychikę. :obama:

P.S Właśnie się przyznałeś, że sam piracisz. :kaz:

Opublikowano

Teraz lecę na piwo, ale jak wrócę, to zgłoszę wszystkie posty z lemonką 50 stron wstecz. 

Nagminne i bezpodstawne raportowanie również może być przyczyną wyciągnięcia konsekwencji wobec zgłaszającego.

będą podstawy :Coolface:

No i po co to pisałeś? :(

Opublikowano

P.S Właśnie się przyznałeś, że sam piracisz. :kaz:

W którym miejscu.

Colin, odpowiesz na mój post?

Opublikowano

namawiał kogoś do piracenia? linki, nazwy? trzeba było dema wydawać :teehee:

btw, piszemy chujowa

Opublikowano

Niestety, nie mam xone, żeby siedzieć 24h na forum i szukać jego postów z przed kilku miesięcy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Smutne kiedy koledzy z forumka cieszą się że bana dostaje jeden z sympatyczniejszych użytkowników, rozumiem polecieć za nie.doj.ebanie mózgowe, propagandowaniu piractwa, mocne/natrętne obrażanie personalne.

Wp.ierdolcie nam wszystkim bana, będziecie wtedy prowadzić rozmowy o wyższości cofania czasu nad replayami.

Wszyscy wchodzą do CW, bo można potrolować, można pośmiać się, można żartować i podchodzić do internetu z dystansem, ale widzę że niektórym The Order wpłynął na psychikę tak mocno że wszystko co w internecie to sirius biznes.

lekki_kaszel_a_rak_mozgu_2013-10-12_12-5

Troche to smutne, dla mnie każda strata bota byłaby smutna, bo przecież o to ku.rwa w tym temacie chodzi by się napierdalać pomiędzy sobą, monopol nie jest dobry dla żadnej z grup, i na forum, i w życiu.

Czas najwyższy wprowadzić nową chorobę do słownika formuowego, choroba którą od dzisiaj będę określał osoby cieszące się ze straty użytkownika który nikomu nic nie zrobił, gość który w ciągu roku obraził mniej użytkowników niż Daddy w każdym pisanym jednym poście.

3177965.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mendrek od dawna jest forumowym pośmiewiskiem bez względu na "barwy".

Kurcze, tapatalk nie uwzględnia ignora i musiał mi znotifikować że donsterydo aka redaktor fanbojskiego serwisu o xboxie raczył o mnie wspomnieć. Ni to zaszczyt, ni to zniewaga, bo człek ten pisze tu na koszt MS-u i nie lubi jak mu utrudniam pracę.

Tak czy owak, to ja jestem przeciwny gorliwemu banowaniu, choć Figaro to kretyn że nie mógł wyczekać tych paru dni, a wisiał mu jeden przeterminowany warn, więc byłaby szansa na to by miał lżejsze konto. A tak, alter - i co zrobisz?

Na szczęście xboty nie mogą tu beztrosko hasać. Na ich miejscu kupiłbym zapas czopków przeciwbólowych w parze z kroplami do oczu, bo od tej ich rozmazanej grafy w xbąku, i jedno i drugie będzie bolało. W zasadzie to trochę cieszę się, że jeszcze tu jakieś jest trochę walki. Reszta świata już wybrała Playstation, które wszędzie dominuje. CW to trochę taka nic nieznacząca bitwa na zad*piu konsolowego frontu, ale i tak fajnie jest pomasakrować botów moździerzami prawdy...

Opublikowano

@exact

Ale kurde my mamy beke z Figaro bo dostał bana za multika, z którym się w ogóle nie krył. Mi osobiście nie przeszkadzały jego posty(w końcu to cw) i byłem mocno zdziwiony jak dostał bana na swoim głównym koncie, ale wchodząc na multika wiedział z czym się liczy jak zostanie wykryty. Dla mnie to czysta głupota i jeżeli zależało mu w jakikolwiek sposób na forumku to powinien cierpliwie poczekać aż mu się ban skończy, a chyba kończył się z końcem marca. 

Ja się mógłbym spokojnie za nim wstawić, ale obecnie nie ma prowadzonej akcji z odbanowywaniem z tego co wiem więc co zrobisz jak nic nie zrobisz. 

Opublikowano

Klapy jak się rzucają :obama: Mówią, żekrowy tuż przed  wrzucaniem do maszyny robiącej hamburgery, stają się najagresywniejsze ponieważ czują zbliżający się koniec. Podobnie jest z klapami po tym, jak odszedł jeden z najwybitniejszych przedstawicieli obozu Playstatation, uświadomili sobie niechybną porażkę i rzucają się do ostatniego, bezcelowego ataku

EDIT

też mogę się wstawić za Figaro, nawet kosztem czasowego bana dla mnie 

Edytowane przez asax

Opublikowano

A widzisz różnice, między pisaniem na forum, "ukradłem tą grę, bo ta firma jest chójowa i nie zamierzam im płacić", od tego co kto ma na dysku i czy o tym pisze publicznie czy nie?

hahahahha :D 

Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo co poniektórzy uzytkownicy tego forum zachowuja sie powoli jak kibole. Kiboli juz nie interesuje mecz, piłka, ani co sie dzieje, najwazniejsze zeby sie ponap.ierdalac z druga frakcja, rozwalic komus łeb i wrocic zadowolonym do domu.

To samo powoli obserwuje w CW, juz nie wazne sa gry ani dyskusja o nich tylko personalne wjazdy. Niektorzy osobnicy to w ogole pewnie gry juz dawno nie odpalili i dla nich liczy sie tylko CW. Ping mial racje :Coolface:

Bandyci i łobuzy :frog:

17d6e032470a69315595c2396b0a3126,640,0,0

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo co poniektórzy uzytkownicy tego forum zachowuja sie powoli jak kibole. Kiboli juz nie interesuje mecz, piłka, ani co sie dzieje, najwazniejsze zeby sie ponap.ierdalac z druga frakcja, rozwalic komus łeb i wrocic zadowolonym do domu.

A jaki jest sens dyskutować i kłócić się w imię korporacji, które mają nas w d.upie? :reggie:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Oddawać Figaro !!! Już lepiej jakbyście dali bana na CW komuś kto przegrał zakład albo jest odpadem z gejonly.

Opublikowano

Oddawać Figaro !!! Już lepiej jakbyście dali bana na CW komuś kto przegrał zakład albo jest odpadem z gejonly.

Popieram. Przecież akcje detektywistyczną zrobiłem dla beki, a potem django, który sprawdzał ip i były te same dla wielu userów to debil musiał się sam wydać.

Mogę oddać moje konto za konto figaro jak coś.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie no ku,rwa przestańcie z tekstami o oddaniu konta lub czasowych banach xD

Figaro powinien wrócić mimo ze czasem był irytujący swoją miłością do gafa i twitow to jakby nie było tworzył pozytywny klimat

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.