Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bedziesz ogladal pt sunset overdrive na youtubie?

Nie, grał w DC jak na szlachte przystało, czemu wy nie ogarniacie że w tą gre na forum gra więcej osób niż tematów gier w dziale Xboxa macie.

Tak, i mimo wszystko wolę DC niż to

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

masz racje, mogłem zignorować obsypanie piaskiem w piaskownicy.

Opublikowano

Jeszcze apropos Yakuzy Zero. Fajna bitka w kibelku :rofl:

http://www.gamersyde.com/hqstream_yakuza_zero_yakuza_zero_bathroom_fight-34273_en.html

O, to jest gra, a nie jakaś popłuczyna dla niepełnosprawnych jak The Smroder 1885! :kaz:

PS: Emotki juz dzialaja. Chyba juz wszystko naprawione :cool:

Opublikowano

Na obu filmikach z postu exacta prawie zasnąłem. 

Aczkolwiek dłużej wytrzymałem z buraczkami. :cool:

Opublikowano

Na konsolach jest tylko jeden naprawdę dobry racer

czysty fun  :fsg:

Opublikowano

http://www.gamersyde.com/hqstream_yakuza_zero_yakuza_zero_bathroom_fight-34273_en.html

O, to jest gra, a nie jakaś popłuczyna dla niepełnosprawnych jak The Smroder 1885! :kaz:

Moja ulubiona marka na wylacznosc playstation :reggie:

Ale troche przesadzili z tym efektem Heat, Kazuma wyglada jak zarowka jakas.

Na konsolach jest tylko jeden naprawdę dobry racer

czysty fun  :fsg:

Najbardziej podoba mi sie to ze gra ma wszystko, dobry tryb do normalnego scigania sie, walka na czasy, oraz takie typowo nastawione na sam miod eventy:

:banderas:

Opublikowano

Swietny ten Horizon jest. Rozrywka w czystej postaci

Opublikowano

Bansai Ty to w ogóle coś grasz na tym Xbone czy już 100% klapers, którym trzeba gardzić? :Coolface:

Opublikowano

nie zapominajmy o

iBd9k93d_400x400.jpeg598350-412845_300px_dc2005_svg_large.png

Opublikowano

Najbardziej podoba mi sie to ze gra ma wszystko, dobry tryb do normalnego scigania sie, walka na czasy, oraz takie typowo nastawione na sam miod eventy:

Nie wiedziałem, że mamy rok 2008, ale jak widać, niektórzy dopiero teraz odkrywają Burnout Paradise  :sir:

Opublikowano

Nie wiedziałem, że mamy rok 2008, ale jak widać, niektórzy dopiero teraz odkrywają Burnout Paradise  :sir:

Gralem, gralem, ale BP a FH2 to jednak troche inne gry. :reggie:

Szkoda ze EA zabilo serie i kazalo klepac studiu cienkie nfsy.

Bansai Ty to w ogóle coś grasz na tym Xbone czy już 100% klapers, którym trzeba gardzić? :Coolface:

100% klapszczoch, okazjonalnie 15% znizki jak ogrywam cos na piecyku, np Ori czy Cities Skylines do ktorego sie przymierzam.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No inny model jazdy i trzon rozgrywki, ale tryby, które wymieniłeś są w BP i jest ich sporo. Dodatkowo twór Criterion posiada chyba najlepszy system dołączania do gry online jaki kiedykolwiek powstał.

Opublikowano

BP miał rewelacyjny plac zabaw. hopki, tunele, wszelkiej maści przeszkody. wyzwania z beczkami, obrotami, czysty fun. do dziś pamiętam i miło wspominam jak się zbieraliśmy ekipą by poskakać nad sobą i tworzyć chore ewolucje. przechodzenie singiel-multi było genialne. proste i działające o czym paradoksalnie obecnie, przy rozwoju technologii, nie można powiedzieć w wielu przypadkach. 

mazz, płynne, niemal natychmiastowe przechodzenie z singla do sesji multi. wybór opcji też był banalnie prosty i szybki. 

Opublikowano

niech robią już nowego burnouta ile można czekać karwa

Opublikowano

:slowpoke: oddajcie Figaro!

Oglądam te filmy z forzy i tylko utwierdzam się w przekonaniu by kupić w tym roku Xbox One :obama:

Opublikowano

nowy burnout TAK ale chyba mimo wszystko wolalbym by byl na zamknietych torach niz znowu piaskownica, no i niech crashe powroca na starych zasadach, piekny to byl tryb

Opublikowano

Pierwsze Burnouty były super.

Ale bardziej od tych ścigałek marzy mi się SSX On Tour 2. Byłem mega nahajpowany na tą część w takich klimatach i się nie zawiodłem. Te wznowienie z 2013 to jakiś fail był i do dziś żałuję, że brałem go na premierę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Chodzi mi o sam klimat. Iron Maiden>kolorowe Pitu pitu z trójki.

Opublikowano

SSX3 :banderas: Jak brat cioteczny wpadł na ferie zimowe z ps2 i z SSX3 działo sie grubo. Pierwszą sesję zakończyliśmy po ponad 24 godzinach. Tytuł nadal genialny, kosmicznie grywalny i przepiękny. W zeszłym roku cieliśmy z kumplem godzinami przy piwku. To samo Tony Howk ProS3. Jedyna gra przy której realnie miałem odciski na kciukach. No i ta muza...

Opublikowano

Moja ulubiona marka na wylacznosc playstation :reggie:

Dla mnie zdecydowanie też. Powiem więcej. Seria Yakuza obok może jeszcze powiedzmy Uncharted 2 to jedyne powody dzięki którym nie żałowałem, że kupiłem PS3, bo bądźmy szczerzy...ta konsola to było guano rozmazane mające wieczne i różnorakie problemy z multiplatformami przy których to co dzieje się teraz pomiędzy PS4 a XOne 1080p versus 900p to NIC, czyli pikuś! Pamiętam dokładnie dzień, w którym zobaczyłem jak na PS3 wygląda Bioshock 2. Ręce mi opadły do kostek i chciałem dzwonić po policję! Ale Yakuza....zawsze szanowałem, szanuję i do końca moich dni szanować będę...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.