Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ps4 było by równie dobrą konsolą bez sony na zasadzie konsoli z crowdfundingiem, wszystkie gry z kickstartera, indyki + multiplatformy, internet p2p (ale wtedy za darmo i bez plusa), bo exy to i tak chuy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Moze mi jakis bot powiedziec czy sa realne szanse ze ms poprawi jakas aktualizacja czas instalacji gier na xbone?

Nie wiem czy poprawili, ale ostatnio FC4 instalował mi się nie dłużej niż gry na 360tce. Może to jednorazowy przypadek. Może dlatego, że gra po instalacji zajmuje jakieś 30gb, o ile dobrze pamiętam, a nie 50-60 jak inne.

Może to kwestia tego, że zawsze najpierw instaluję samą płytę, a dopiero potem zgadzam się na ewentualną aktualizację.

Inna sprawa, że ten FC4 to gorsze gó.wno niż się spodziewałem. Pograłem jakieś 3h i więcej tego nie włączę. Przecież to jest trójka na nowej mapie. Całe szczęście, że to gra z wymiany, bez wydania grosza na ten crap. I ktoś dał temu czemuś tytuł Goty? Bitch please... :yao:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

PS4 może i chuyowe nie jest. Ale gry na nie i Sony już tak.

To juz kwestia gustu, mnie obie Forzy znudziły, DriveClub mi sie wciąż nie znudził.

Nic wiecej wybitnego na XOne nie ma, kolorowanka do ogrania na PC a SO mnie nie kręci, wole dorosła odmianę jaka jest Infamous.

To wszystko, jesli ktoś bedzie miał XOne to bedzie z nim zadowolony, jesli ktoś bedzie miał PS4 to bedzie tez zadowolony, a jesli ktoś jeszcze dodatkowo gra w multiplatformy to trzeba sprawdzić nie która konsola jest lepsza tylko gdzie mamy fajniejszych znajomych.

Ale pisanie o tym jakie to PS4 jest ch.ujowe jest nie fair bo tak samo ch.ujowy jest Xbox One.

Opublikowano

Zgadzam się, ale ja nie napisałem, że PS4 jako konsola, sama w sobie jest chuyowa.

Branża i this is waiting są (pipi)owe.

Opublikowano

Do mnie exy na ps4 to chwili obecnej tylko i wylacznie driveclub, reszta to zaokrania, przejscia i zapomnienia, co najwyzej sredniaki. Driveclub mi spasowal natomiast w pelni, procz tego kazdy inny szpil warty ogrania to albo pelnoprawna multiplatforma, albo indyk, ktory wole ograc na vicie albo tytul co tez wyszedl na pc

Opublikowano

20150316_driveclub_038ka0y.jpg

#tylkodriveclub

Opublikowano

Wszystkim klapkom polecam wybrac sie do kina na Chappiego. Ps4 odgrywa tam bardzo znaczaca role. :lapka:

Moze mi jakis bot powiedziec czy sa realne szanse ze ms poprawi jakas aktualizacja czas instalacji gier na xbone?

Są na to realne szanse, to kwestia oprogramowania, żadnych skomplikowanych rozwiązań technicznych ;) 

Opublikowano

Tylko co Ci po tym Macio, skoro znowu stałeś się niewolnikiem WOWa? :)

Opublikowano

Niestety, ale to teraz różnice są zdecydowanie bardziej dostrzegalne. Tym bardziej jakgracze przesiedli się  na większe tiviki. Wtedy nie oszukujmy się, ale kto miał tv jakiś super ogromny, to te kilka p nie robiło różnicy. Teraz tych p brakuje dużo więcej, a telewizory u niemal wszystkich "urosły". Inna sprawa, że grafika znaczenia nie ma, a liczy się grywalność. Dla exów boxa kiedyś kupię, ale PS4 na zawsze lepszym systemem.

Taka super konsola a grasz w gierki z androida lel

Opublikowano

Dzieki Macio. Czekam do E3 2015 i kupuje jedyna sluszna konsole. :cool:

Opublikowano

zawsze podczas instalacji gierki na xo mozna odpalic twitcha/yt i przejsc jakiegos exa na ps4

Opublikowano

Nikogo :reggie:

Opublikowano

Bloodborna tak nie przejdziesz:)

Długość Bloodborne jest równa przejściu wszystkich exow na XOne.
Opublikowano

Ale jak sam słyszałeś nie jest to gra dla fanów xboxa bo jest trudna:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ale hak sam słyszałeś nie jest to gra dla fanów xboxa bo jest trudna:)

Wiem, jeden bot pisał przecież ze DC<FH2 bo nie ma cofania czasu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nikogo :reggie:

Jaki potezny bol dupska, ulala. Grajta w ori przecie tam sie ginie jak w Soulsach xD
Jaki potężny ból anusa, bo ktoś śmiał coś złego napisać na ostatnią nadzieję klapów, sony i całego świata gier.

Taka reakcja to miód na me serce i dowód na to, jak bardzo obecna sytuacja w grach video jest chuyowa.

Jedno dobre Ori wiosny nie czyni, ale ogrywa się je cudownie. :banderas:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Śmieją się z the order że samograj a jednocześnie trudne gry dla nich nie istnieją;). Już na ori niektórzy narzekają że za trudna i frustrująca:).

The order to idealna gra dla xbota i dlatego tak ją hejtują z zazdrości; )

Opublikowano

Kobik przeszedles jakiekolwiek soulsy do tej pory?

Opublikowano

uż na ori niektórzy narzekają że za trudna i frustrująca:).

Dobrze, że BB zadowoli każdego wyczekującego na niego klapka. Takie z nich hardcoreowe Janusze, każdy rozpyka w dwa dni.

Opublikowano

W tematach o driveclub ciagle cos sie dzieje, a dzial forzy martwy. Juz sie jazda po burakach znudzila. 

Opublikowano

blantman to ze sie jarasz orderem to nie powód żeby obrażać tych ktorzy wola grac w ori, podziwiamy cie że mowisz o tym otwarcie i szanujemy twoj wybor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.