Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

boty ci odpisza ze w dziale DC sie dzieje bo nie mamy w co innego grac

Opublikowano

Od jedynki sie odbilem z uwagi na ramke. Oczy bolo i krwawio. A Demonsybliznalem jedynie. Za malo czasu bylo. BB peknie bo siedzi mi set

Opublikowano

@Ficek

Boty generalnie to zlewają z DC i z politowaniem patrzą na wojowników dla których jedyną tarczą, a zarazem mieczem jest obecnie ta gra.

Opublikowano

Bo taka jest prawda  :reggie:

Obie Forzy na Xone były katowane przez boty co potwierdzają rankingi spędzonego czasu z grą, które można sobie w dashu sprawdzić. W Horizon 2 mam obecnie 34h i jestem wśród znajomków ledwo na 22 miejscu na ponad 45 os. 

Podobnie wygląda sprawa z Forza 5.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

blantman to ze sie jarasz orderem to nie powód żeby obrażać tych ktorzy wola grac w ori, podziwiamy cie że mowisz o tym otwarcie i szanujemy twoj wybor

Ja w obie gram /grałem w przeciwieństwie do botków :D

Uważam tez że ori na pewno lepsze od the order.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Trzeba być jakimś psychofanem wyścigów lub Exactem, żeby DC miał stać się dealbreakerem.

Opublikowano

Bo taka jest prawda  :reggie:

Obie Forzy na Xone były katowane przez boty co potwierdzają rankingi spędzonego czasu z grą, które można sobie w dashu sprawdzić. W Horizon 2 mam obecnie 34h i jestem wśród znajomków ledwo na 22 miejscu na ponad 45 os. 

Podobnie wygląda sprawa z Forza 5.

ja mam pewnie z 80-90h jak nie wiecej w driveclubie i 18mln punktow i w rankingu na mojej friendliscie jestem na 30 miejscu na 100 ludzi jakie z mojego psn ma ta gre, najlepsi maja ponad 2x tyle punktow co ja

Opublikowano

Na Xone jest wybór, botki dzieliły czas pomiędzy Forza 5 i Horizon 2, na PS4 pozostaje Ci tylko DC. 

Najlepsi u mnie na liście mają ok. 300h łącznie w obu grach  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

gdybym mial ps4 z pewnoscia tez bym mial ponad 100h w DC, rozumiem klapków

Opublikowano

Tak. Łączymy się w bólu z Wami...

i krzyżyk na drogę.

Opublikowano

stary ale wielu najlepszych w naszych rywalizacjach DC to w ciagu jednego sezonu, ktory trwa miesiac spedza przy DC o wiele wiecej czasu niz twoje 34h w calej historii tej gry :D :D :D

w tej waszej konsoli i laurce ktora jej robicie w CW najbardziej zalosne jest to, ze nawet jak macie gry z potencjalem na community to one w ogole nie istnieje, w przeciwienstwie do tego co dzieje sie na psn

Opublikowano

Gimbaza z PS3 dorosła i nagle mamy poważne gaming community na PSN.

Opublikowano

yebana hipokryzja, pierw jaranko sie ze na xbonie sa exy na miliony godzin, a jak wychodzi szydlo z worka, ze zaden bot tyle czasu nie spedza przy grze to zaraz linia obrony, ze przeciez jest TYLE gier i nie ma czasu na granie i ogrywa sie po lebkach, a jedyne gry przy ktorych jedni z was spedzili wiecej czasu to multiplatformy - np zeratul ktory ma juz z 500h w hejtowanym przez niego destiny

Opublikowano

stary ale wielu najlepszych w naszych rywalizacjach DC to w ciagu jednego sezonu, ktory trwa miesiac spedza przy DC o wiele wiecej czasu niz twoje 34h w calej historii tej gry  :D  :D  :D

w tej waszej konsoli i laurce ktora jej robicie w CW najbardziej zalosne jest to, ze nawet jak macie gry z potencjalem na community to one w ogole nie istnieje, w przeciwienstwie do tego co dzieje sie na psn

Ale ból masz :) DC to jedyna grywalna gra na PS4, to i gracie, no co w co będziecie cisnąć?

Ja mam 34h teraz, a skończę spokojnie w okolicach 100h. W przeciwieństwie do takich wojowników jak Ty, ja czas przeznaczony na racery dzilę między Horizon 2, MK8 i Forza 5  :reggie:

Nie muszę non stop cisnąć jednej gry.

Opublikowano

Gimbaza z PS3 dorosła i nagle mamy poważne gaming community na PSN.

na pewno powazniejsze sa ligi, sezony, klany i realne nagrody fundowane przez uzytkownikow niz wasze powazne community ograniczajace sie do glupawki w CW

Opublikowano

Trzeba być jakimś psychofanem wyścigów lub Exactem, żeby DC miał stać się dealbreakerem.

Nie twierdze ze DC to dealbraker, ale jesli komuś leżą Soulsy, lubi grać w multiplatformy i czeka na Wiedźmina to tak, warto kupić PS4.
Opublikowano

yebana hipokryzja, pierw jaranko sie ze na xbonie sa exy na miliony godzin, a jak wychodzi szydlo z worka, ze zaden bot tyle czasu nie spedza przy grze to zaraz linia obrony, ze przeciez jest TYLE gier i nie ma czasu na granie i ogrywa sie po lebkach, a jedyne gry przy ktorych jedni z was spedzili wiecej czasu to multiplatformy - np zeratul ktory ma juz z 500h w hejtowanym przez niego destiny

jeśli z tej jednej linijki co napisałem zrozumiałeś to co napisałeś w odpowiedzi to serio już czas znów zrobić sobie przerwę i wyjść na świeże powietrze

Opublikowano

Z tym wiedźminem, to lepiej zacząć od książek, a nie od wyboru platformy. Później będzie ból i płacz, że fabuła chuyowa.

Opublikowano

Niestety, ale to teraz różnice są zdecydowanie bardziej dostrzegalne. Tym bardziej jakgracze przesiedli się  na większe tiviki. Wtedy nie oszukujmy się, ale kto miał tv jakiś super ogromny, to te kilka p nie robiło różnicy. Teraz tych p brakuje dużo więcej, a telewizory u niemal wszystkich "urosły". Inna sprawa, że grafika znaczenia nie ma, a liczy się grywalność. Dla exów boxa kiedyś kupię, ale PS4 na zawsze lepszym systemem.

Taka super konsola a grasz w gierki z androida lel

Przeto twoje ulubione, więc o co halo?

Opublikowano

Ja mam 100h w dark sould 2, mario kart 8 czy football managerze. Jak można mieć 100 h w dc lub forze? Tosz to są nudne gry:)

Opublikowano

Z tym wiedźminem, to lepiej zacząć od książek, a nie od wyboru platformy. Później będzie ból i płacz, że fabuła chuyowa.

No Figaro juz nadrabia 1 i 2 czesc gry czytajac ksiazki na urlopie.

up. piszesz, ze forza nudna, a wymieniasz football managera, przy ktorym wiekszosc osob usnie po godzinie. Kazdy ma swoj gust.

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.