Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A kto to jest ten Figaro?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z tym wiedźminem, to lepiej zacząć od książek, a nie od wyboru platformy. Później będzie ból i płacz, że fabuła chuyowa.

No Figaro juz nadrabia 1 i 2 czesc gry czytajac ksiazki na urlopie.

up. piszesz, ze forza nudna, a wymieniasz football menagera, przy ktorym wiekszosc osob usnie po godzinie. Kazdy ma swoj gust.

jak kochasz pilke nozna to fb to gra niesmiertelna, w samej vitowej wersji mam z 80h, a uwazam ze malo czasu jej poswiecilem, nie licze ile kiedys przy tym siedzialem na pc

Opublikowano

stary ale wielu najlepszych w naszych rywalizacjach DC to w ciagu jednego sezonu, ktory trwa miesiac spedza przy DC o wiele wiecej czasu niz twoje 34h w calej historii tej gry  :D  :D  :D

w tej waszej konsoli i laurce ktora jej robicie w CW najbardziej zalosne jest to, ze nawet jak macie gry z potencjalem na community to one w ogole nie istnieje, w przeciwienstwie do tego co dzieje sie na psn

Ale ból masz :) DC to jedyna grywalna gra na PS4, to i gracie, no co w co będziecie cisnąć?

Ja mam 34h teraz, a skończę spokojnie w okolicach 100h. W przeciwieństwie do takich wojowników jak Ty, ja czas przeznaczony na racery dzilę między Horizon 2, MK8 i Forza 5  :reggie:

Nie muszę non stop cisnąć jednej gry.

w plusach roznorodnosci racerow xone i klotni ps4 vs xone wymieniac MK8 - tez zazdroszcze tej gry botom

a jak juz jedziesz multiplatformowo to w twoim glupim rozumowaniu to ja moge nawet wymienic wipeouta2048 na vite przy , ktorym tez spedzilem wiecej czasu niz ty przy horizon2 i tez nie musze non stop cisnac jednej gry

Opublikowano

ficuś jaki sonyslejw, nawet w wipeouta będzie grał w 30 fpsach bo na vite!!!!

Opublikowano

@Ficek

Na vite sie nie liczy bo vita NIE ZYJE.

Opublikowano

ficuś jaki sonyslejw, nawet w wipeouta będzie grał w 30 fpsach bo na vite!!!!

:bolduper: juz ci pisalem bys po angielsku do mnie pisal lewacki kapusiu

Opublikowano

[Zaszyfrowana tajna wiadomość dla Botów]

Panowie w jaki sposób pozbędziemy się Leminga, skoro skubaniec nie odzywa się i w zasadzie nie reaguje na zaczepki? :/

[/Zaszyfrowana tajna wiadomość dla Botów]

Opublikowano

Ficek, prościej. Jakbym tak jak Ty na PS4 miał na Xone do wyboru jedną grywalną grę od MS, to też bym miał już ponad 100h w Horizon 2  :reggie:

Dlatego dla mnie beczka, że takie Guantanamo sugeruje, że w Forzę na Xone nikt nie gra, a w DC ciągle coś się dzieje, gdy ludzie mają już dawno w obu forzach nastukane kilkadziesiąt czy nawet kilkaset godzin.

Opublikowano

Beka z was. Co to niby za porównanie? Jedni masterują grę, a inni co chwilę zmieniają. 

Idąc tokiem rozumowania niektórych z was, to na kompie też, nie ma w co grać, bo część gra tylko w CS:GO, Doty, lole i inne hearthstony. 

Czyli jak ktoś spędza np. w Halo 321387181h w multi, to znaczy, że nie ma w co grać? 

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Don ale ja wiem o co ci chodzi, draznie sie :)

niekoniecznie 100h mialbym w horizon2 bo mnie z reguly racery o wiele wiele szybciej nudza - to co stalo sie niezwykle w DC to te nasze forumkowe community, to te ligi i rywalizacja z innymi, niekoniecznie te nagrody sprawily ze tak duzo osob tyle czasu gra w ta gre. Gdyby nie to to pewnie skonczylbym singla, ktory dlugi nie jest i kampanie z season pass i tyle. To wlasnie to jest niezwykle ale ty nawet hejtowales to, ze prywatne osoby daja nagrody wiec rozumiem, ze nigdy nie przyznasz mi racji

Opublikowano

Driveclub residentsleeper.png

Opublikowano

Ja mam 100h w dark sould 2, mario kart 8 czy football managerze. Jak można mieć 100 h w dc lub forze? Tosz to są nudne gry:)

Każdy lubi co innego.

Kiedyś na X360 zagrywałem się w takiego arkejda Iron Brigade. Miałem chyba coś w okolicach ~20h, z ciekawości globalne statsy sprawdziłem, a tam na czele stawki byli ludzie co mieli po parę tysięcy godzin. Musieli wszystkie etapy w grze z trylion razy przechodzić.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wypłata przyszła, śliczne Ori kupione od razu, zaraz będziemy ogrywać tej majstersztyk :banderas:

Opublikowano

Ja mam 100h w dark sould 2, mario kart 8 czy football managerze. Jak można mieć 100 h w dc lub forze? Tosz to są nudne gry:)

Każdy lubi co innego.

Kiedyś na X360 zagrywałem się w takiego arkejda Iron Brigade. Miałem chyba coś w okolicach ~20h, z ciekawości globalne statsy sprawdziłem, a tam na czele stawki byli ludzie co mieli po parę tysięcy godzin. Musieli wszystkie etapy w grze z trylion razy przechodzić.

czyli co? x360 bez gier oficjalnie skoro tyle czasu ktos spedzil przy takim arkejdzie to twoim tokiem rozumowania nic innego sensownego do grania na tej konsoli nie bylo

jeszcze raz napisze - to ze tylu ludzi spedza tyle czasu przy DC nie ma nic wspolnego z tym, ze rzekomo nie ma nic innego do grania na ps4

Opublikowano

Wypłata przyszła, śliczne Ori kupione od razu, zaraz będziemy ogrywać tej majstersztyk :banderas:

Tak, jak pisałem Ci w temacie Wowa - wygrałeś życie rzucając to gó.wno. Bonusowo wygrałeś drugie kupując od razu Ori.
Opublikowano

Tak, jak pisałem Ci w temacie Wowa - wygrałeś życie rzucając to gó.wno. Bonusowo wygrałeś drugie kupując od razu Ori.

A zaraz Wiedźmin 3, MGSV, nowy Batman, pod koniec roku kolejne wielkie gry :banderas: 

WoW miał swoje 5 lat w moim życiu :P Ale jakoś nie żałuję tego czasu.

Opublikowano

Humulin cwana bestia, mówi że kupił xbąka do gier bo Sony dobrych nie ma, ale jak już mu się je pokazuje, to wychodzi z niego typowy betonbot.

Tak więc Humulinie, nie kupiłeś xbąka dla lepszych gier, tylko ze ślepej nienawiści do Sony, spowodowanej byciem najlepszą opcją w poprzednich generacjach. Opcją której błędnie nie wybrałeś, i nie chcesz się przed sobą do tego przyznać. Lecz Humulinie, nie bój się tego. Zobacz jak wielu Twych dawnych towarzyszy dziś jest szczęśliwych z nami. Nie oszukuj się. My Cię zaakceptujemy. Bo nawet Ostatni z Nas to wciąż jeden z nas...

Opublikowano

@Macio

No ja w sumie też nie. Po dziś dzień utrzymuje kontakt z ludźmi poznanymi w wowie. Okazało się, że mieszkają kilka kilometrów ode mnie. To, co razem ugraliśmy i osiągnęliśmy w tym pożeraczu życia to już nasze. Kilka gamingowo trudnych momentów i osiągnięć mamy za sobą. Uważam, że nie da się wspominać tej gry, gdy spędziło się z nią tyle lat jako doświadczenie pojedynczej osoby - jednostka jest tam nikim. Zawsze liczyła się gildia i wspólne zgranie. Wtedy człowiek zamiast beki, podobnej do tej w CW toczył z ludźmi na team speaku.

Ale co za dużo to nie zdrowo i ostatecznie trzeba było to rzucić. :frog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mendrek znowu ma fazę. :dafuq:

Opublikowano

Mendrek im my head! Aaaa! Help!

Opublikowano

gorny slask i klap ficus przepraszaja za mendrka!!!!!!!!

Opublikowano

Lepiej nie czytać.

Opublikowano

Klapy dawno temu wyparły się Mądrka, a ten mówi nadal jako ich guru i wyrocznia w liczbie mnogiej. :facepalmz:

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.