Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To jest ten słynny humor z xbox live?

odblokuj privacy na psn lamusie :ogor:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jaki ten dziennikarz telewizyjny jest tragiczny, już nie wspomnę o pytaniach, ale dalej mnie kompletnie to niszczy, jak ludzie lekceważą rynek gier, bo to "zabawki dla dzieci". 

Taki człowiek nie powinien znaleźć pracy w TV, tragedia :/

Opublikowano

Humulin zamiast pogonić xbąka jak połowa botów z poprzedniej edycji CW, to schował się za obozowymi niedobitkami i ludźmi pracującymi dla MS-u. Co do tych drugich, to pal licho, oni przynajmniej kasę czy tam promki z tego mają, a on nadal kiepską konsolę. Choć taki donsterydo ma konsole od Sony, ale nie podaje swojego prawdziwego PSN ID bo mu w pracy zabraniają. Kurcze, mam przed oczami zagubionego 15-latka którego pr-owcy przemielili na xbota i chłopak traci tyle wrażeń. Kiedyś dorośnie, kupi Playstation za swoje i będzie pluł sobie w brodę...

Zastanawia mnie też postawa Ficusia, który mnie hejtuje i ogółem Sony. Taki człowiek-okres miesiączkowy, albo bluber v2 , który trolluje po prostu i narzeka na wszystko. Kurcze no, albo lubisz Sony albo nie. Albo lubisz klapków albo nie. Proste?

---

http://uk.ign.com/articles/2015/03/16/dragon-age-inquisition-wins-sxsw-game-of-the-year

• Game of the Year: Dragon Age: Inquisition
  • Mobile Game of the Year: Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • Table Top Game of the Year: Star Realms
  • Excellence in Gameplay: Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Excellence in Art: Child of Light
  • Excellence in Animation: Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Excellence in Technical Achievement: Destiny
  • Excellence in Visual Achievement: Far Cry 4
  • Excellence in Narrative: The Wolf Among Us
  • Excellence in Design and Direction: Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Excellence in SFX: Alien: Isolation
  • Excellence in Musical Score: Transistor
  • Excellence in Multiplayer: Super Smash Bros. Wii U
  • Excellence in Convergence: South Park: The Stick of Truth
  • Most Valuable Character: Ellie, The Last of Us: Left Behind
  • Most Valuable eSports Team: Cloud9
  • Most Valuable Online Channel: Rooster Teeth
  • Most Valuable Add-On Content: The Last of Us: Left Behind
  • Most Anti(pipi)ted Crowdfunded Game: Star Citizen
  • Matthew Crump Cultural Innovation Award: This War of Mine

Aż trzy nagrody lecą dla ex'ów/konsolowych ex'ów z PS4 i żadna dla exa z xbąka. Bo niby co tam miało dostać nagrodę? Taka najlepsza postać dla przykładu. Co tam miało być? Burak? Krasnal? Motocyklista? Bezpłciowiec strzelający do zombie? Ech bieda panie...

Opublikowano

oczy krwawią jak patrze na tę listę

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

oj jeti jeti. sony chyba dodaje coś do plastiku, który po nagrzaniu się wydziela jakieś substancje odurzające i robiące siekę w bani. innego wytłumaczenia na niektóre posty nie widzę.

A ja widzę, to jest CW i chyba nikt na serio nie bierze postów z tego tematu, czy może jednak się mylę?

no twoich po wiadomym zakładzie na pewno

Opublikowano

Mendrek, weź Ty już mi daj spokój, proszę... Zajmij się swoją nibylandią, nikt nie chce do niej wchodzić. 

photo-3232.gif?_r=0

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

---

http://uk.ign.com/articles/2015/03/16/dragon-age-inquisition-wins-sxsw-game-of-the-year

• Game of the Year: Dragon Age: Inquisition
  • Mobile Game of the Year: Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • Table Top Game of the Year: Star Realms
  • Excellence in Gameplay: Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Excellence in Art: Child of Light
  • Excellence in Animation: Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Excellence in Technical Achievement: Destiny
  • Excellence in Visual Achievement: Far Cry 4
  • Excellence in Narrative: The Wolf Among Us
  • Excellence in Design and Direction: Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Excellence in SFX: Alien: Isolation
  • Excellence in Musical Score: Transistor
  • Excellence in Multiplayer: Super Smash Bros. Wii U
  • Excellence in Convergence: South Park: The Stick of Truth
  • Most Valuable Character: Ellie, The Last of Us: Left Behind
  • Most Valuable eSports Team: Cloud9
  • Most Valuable Online Channel: Rooster Teeth
  • Most Valuable Add-On Content: The Last of Us: Left Behind
  • Most Anti(pipi)ted Crowdfunded Game: Star Citizen
  • Matthew Crump Cultural Innovation Award: This War of Mine

Aż trzy nagrody lecą dla ex'ów/konsolowych ex'ów z PS4 i żadna dla exa z xbąka. Bo niby co tam miało dostać nagrodę? Taka najlepsza postać dla przykładu. Co tam miało być? Burak? Krasnal? Motocyklista? Bezpłciowiec strzelający do zombie? Ech bieda panie...

az trzy nagrody i w zadna z tych gier nie grales  :daddy:

Opublikowano

Zaorane :obama:

Opublikowano

A to jak akurat w coś jeszcze nie zagrałem, to się nie liczy? Jeju, nie wiedziałem że jestem aż tak ważny. Przepraszam wszystkich co czekają z zagraniem aż ja zagram...

Opublikowano

wykorzystałem swój dzienny limit minusów na posty Mendrka( raz omyłkowo dałem plusa :frog:)

27751394.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Po ca grać w gierki, jak można sugerować się nagrodami? Im więcej nagród, tym więcej argumentów w CW.

Call of Duty najleprze.

Opublikowano

Sony robi pada do gier nastawionych na press X to awesome, wyeliminowali nawet problem z kijowymi gumami, padzik ponoc ma byc dostepny w bundlu z sequelem orderka :banderas:

PS4-Controller-600x300.jpg

Opublikowano

Jaki ten dziennikarz telewizyjny jest tragiczny, już nie wspomnę o pytaniach, ale dalej mnie kompletnie to niszczy, jak ludzie lekceważą rynek gier, bo to "zabawki dla dzieci". 

Taki człowiek nie powinien znaleźć pracy w TV, tragedia :/

Przecież to prawda, w gry video grają tylko mentalne gimbusy, prawiczki i no lify. Przykro mi ale taka jest prawda ona.

Opublikowano

Zastanawiam się co mnie bardziej denerwuje na tym filmiku. Ten zepsuty dzieciak, czy banda lemingów dookoła, która potrafi tylko heheszki uskuteczniać zamiast go opierniczyć.

Opublikowano

Wszystkich lałbym równo

Opublikowano

Jeden liść za te słownictwo co używał ten gówniarz by nie zaszkodził

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wiec obiecane fotki mojego Xbox720, relacja, montaż i kilka zdjęć poniżej:

in5vEM0.jpg?1

- na samym początku w oczy rzucił sie rozmiar pudła, słyszałem sporo, że nowy Xbox jest wielkości magnetowidu i troche sie zmartwiłem, ale po złożeniu w cale nie okazał sie duży o czym dalej

- po otwarciu kartonu wyjąłem wszystkie elementy i zacząłem assembly, instrukcja obsługi w języku chińskim, gdzie konsola jest zapewne produkowana oraz w języku polskim z kolorowymi obrazkami. Wszystkie podzespoły konsoli zabezpieczone odpowiednio w folie bąbelkową, napęd, wentylator, układy scalone itd.

- tu należą sie słowa uznania inżynierom Microsoftu, wszystkie podzespoły są plug&play, nie ma mowy o pomyłce, trzeba tylko dobrze dociskać kolorowe złącza. Teraz nawet rozumiem osoby, które narzekają, że Xbox im "chrobocze", chodzi jak szerszeń, coś obciera, brzęczy, one po prostu nie przeczytały MANUALA I SKŁADAŁY KONSOLE NA PAŁE

- po złożeniu i podłączeniu do tv i głośników wszystko ok. Należy tu dodać, że załączone kable w zestawie są bardzo wysokiej jakości, kolejne słowa uznania

- nowy Xbox720 jest tylko troche większy od PS4, zdjęcia z internetu zwyczajnie wizualnie go powiększają

- podsumowując świetna jakość wykonania najnowszej konsoli Microsoftu, jak widać zresztą na zdjęciach, jedynie do czego można sie przyczepić to, że obraz jest jakiś rozmazany

- tak czy siak Xbox zostaje w rodzinie :)

10nuahj.jpg

hajPMuj.jpg?1

j7UNTSf.jpg?1

zZl3pqj.jpg?1

KcyI0WF.jpg?1

h9OTob9.jpg?1

kmrLjlq.jpg?1

O04LZBw.jpg?1

maYrs2v.jpg?1

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

No i nadszedl dzien kiedy nawet Fanek trolluje ludzi w CW.

Dark times indeed for our beloved console wars.

Nie wierzyli mi, a mowilem :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.