Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

2/10

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:facepalmz:

#pcmasterrace

przeżyjmy to jeszcze raz 

#consolegaming

Opublikowano

Dlaczego ta PS4 stoi na zakrętach od jakiś butelek?

Opublikowano

typowy fan playstation

Opublikowano

Dlaczego ta PS4 stoi na zakrętach od jakiś butelek?

podkonsola - jak sama nazwa wskazuje by działać w miarę sprawnie trzeba coś pod to podłożyć bo inaczej się majta.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tego jeszcze nie grali, klapy tak bardzo pragną xbąka, że wycinają go z kartonu  :sir:

Opublikowano

niezła beka z klapiszczy, wchodzę do tematu z batmanem a tam ficuś z balonem płaczą że gra wychodzi w czerwcu bo oni wtedy na rower wychodzą albo wieczorem maczają w musztardzie kaszankę z grilla :pawel: totalne kurwa januszostfo

Opublikowano

typowy fan playstation

W co na Playstation grali na IEM? Niestety, prawdy nie oszukasz - impreza pecetowa, tłum pecetowy, dziecko pecetowe, grubas pecetowy = żenada pecetowa.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

niezła beka z klapiszczy, wchodzę do tematu z batmanem a tam ficuś z balonem płaczą że gra wychodzi w czerwcu bo oni wtedy na rower wychodzą albo wieczorem maczają w musztardzie kaszankę z grilla :pawel: totalne kurwa januszostfo

Klapy czerpio garściami z życia a boty na głupie gierki tylko czekajo

Opublikowano

Ej misczu ja miałem xboxa pierwszego jak ty dowiadywałeś się co to playstation, więc ostrożnie z tymi kubotami. Ej ej.

Co zrobię że od małego nie gram na lato-wiosnę z wyjątkiem deszczowych dni i bomb pokroju TLoU czy Wiesław 3. Batman poczeka na deszczowe dni, kominek i kapciuszki!

Opublikowano

Fanek, zasmuciles mnie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Fanek kupił PS4. Wystrugał nóżki i na tym zabawa z konsolą Sony się skończyła. Oszczędza tyla czasu mając PS4 w domu, że inne konsole może sobie z kartonu wycinać  :reggie:

Opublikowano

Ej misczu ja miałem xboxa pierwszego jak ty dowiadywałeś się co to playstation, więc ostrożnie z tymi kubotami. Ej ej.

Co zrobię że od małego nie gram na lato-wiosnę z wyjątkiem deszczowych dni i bomb pokroju TLoU czy Wiesław 3. Batman poczeka na deszczowe dni, kominek i kapciuszki!

dobra dobra januszu :ogor: smacznego krupnioczka

Opublikowano

Chyba smacznej kiełbasy. Gardzę zupami tak jak gejmingiem w lato!

Opublikowano

Na tego krupnioczka to trzeba uważać. Raz odmówiłem, a okazało się, że chodziło o wódkę :/

Opublikowano

Ale nóżki do PS4 Fanek, to masz w pełni profesjonalne widzę. XD

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Krupniok = kaszanka

Opublikowano

Po jakiemu to? :D

Opublikowano

Blubson coś ci się chyba ta kaszana marzy. Tyle co w życiu grilla przyjąłem tak nigdy takiego określenia na kaszankę nie zasłyszałem.

Opublikowano

Fanek, zasmuciles mnie.

hav3n przyjacielu, jeszcze zagramy w coś wierze

Opublikowano

typowy fan playstation
W co na Playstation grali na IEM? Niestety, prawdy nie oszukasz - impreza pecetowa, tłum pecetowy, dziecko pecetowe, grubas pecetowy = żenada pecetowa.
na bank gra w league of legends, przestalem w to grac przez taki umyslowy plankton
Opublikowano

yeti jaki agresywny

kmrLjlq.jpg?1

szrot ps4 na zakrętkach  xDDD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.