Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Avatar Altaira w avatarze Fanka dopełnił obrazu Janusza 

@Copper, no widać, że chłopak umiejętnościami manualnymi nie grzeszy ;d Krzywo skręcone drzwiczki, makieta którą kleił 2 dni,a mimo to wygląda jak efekt pracy dziecka z dysfunkcją ruchową, które pierwszy raz widziało nożyczki, no i gra na Playstation  :reggie:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Pytajcie ficusia lub yetiego, a tak ogólnie to polecam wikipedie (ponoć krupnioki to niby nie jest kaszanka, ale ciul tam go wie).

http://en.wikipedia.org/wiki/Kaszanka

Tak btw kwadraciok też nie wiecie co to?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

:facepalmz:

#pcmasterrace

przeżyjmy to jeszcze raz 

#consolegaming

Na pierwszym filmiku stulejarze i przegrywy z wykopu, które boją się stawić dziecku a na drugim filmie heteroseksualni mężczyźni, widać, że w ramach rywalizacji gotowi byliby rzucić się na siebie z pięściami. Świetne porównanie xD

Opublikowano

tylko wodzionka

Opublikowano

tylko wodzionka

mmmmmmmmmm wodzionka :banderas:

Opublikowano

najlepsza ze ślunskich zup

Opublikowano

tylko czernina, że świeżej, cieplutkiej świńskiej krwi <bluber aproves>

Opublikowano

tylko czernina, że świeżej, cieplutkiej świńskiej krwi <bluber aproves>

Bluber nie pochwala, bo kaleczysz jego jezyk ojczysty (approves sie pisze)

Opublikowano

jo wom dom gorole besztac slonsko strawa waszym kalecznym slonskim, paciuloki jedne

Opublikowano

niezła beka z klapiszczy, wchodzę do tematu z batmanem a tam ficuś z balonem płaczą że gra wychodzi w czerwcu bo oni wtedy na rower wychodzą albo wieczorem maczają w musztardzie kaszankę z grilla :pawel: totalne kurwa januszostfo

serdecznie przepraszam, ze moje zycie nie sprowadza sie jedynie do konsoli i CW i mam realnych znajomych i chec robienia czegokolwiek poza graniem gdy piekna pogoda za oknem

Opublikowano

niezła beka z klapiszczy, wchodzę do tematu z batmanem a tam ficuś z balonem płaczą że gra wychodzi w czerwcu bo oni wtedy na rower wychodzą albo wieczorem maczają w musztardzie kaszankę z grilla :pawel: totalne kurwa januszostfo

serdecznie przepraszam, ze moje zycie nie sprowadza sie jedynie do konsoli i CW i mam realnych znajomych i chec robienia czegokolwiek poza graniem gdy piekna pogoda za oknem

dlatego dzień przed kupieniem Wiedzmina 3 jadę do Castoramy po rolety :D

Opublikowano

Na forum o gierkach ktoś ma życie :rotfl: ?

Opublikowano

nie istnieje życie poza forum. więc tak. 

Opublikowano

jakbym mial takie czolo jak ty tez bym siedzial caly czas w domu

czolo mazzeo> exy na ps4 i xone razem wziete

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

ino nie fapuj

feat-biale-ps4-z-destiny-614x347.jpg

Opublikowano

Nie wymiekaj. Pokaż z kim wygrywasz życie, kiedy my biedne botki zgarbione szukamy nowych newsów o Halo w upalny czerwcowy wieczór :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

ino nie fapuj

feat-biale-ps4-z-destiny-614x347.jpg

Mam to pokazać Twojej żonie? Ciekawe co by powiedziała, że ją zdradzasz z jakimś pasztetem.  :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ty lepiej porównaj sobie gabaryty ps4 z x1 zanim wypowiesz się o pasztetach. :doom:

chyba że kręci Cię kategoria chubby. :kaz:

Opublikowano

TY SIĘ NIE WTRĄCAJ BO TEŻ OBERWIESZ

a tego bym nie chciał

ALE JAK MNIE ZMUSISZ TO

:shotgun:

PS4 to anorektyczka, Xbone to normalnych rozmiarów kobieta z fajnymi cyckami. :daddy:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przecież xbone nie jest chubby tylko fat.

jezu ficuś jaki tryhard. gierki > kaszanka popijana harnasiem

chociaż z drugiej strony exy PS4 < kaszanka popijana harnasiem

Pomyliły ci się klasy społeczne mazzeo. Jeśli grill dla posiadaczy PlayStation, to comber z sarny marynowany w maślance i czerwone wino z dobrego rocznika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.