Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, nie wydaje się kasy na gierki to chociaż na lepsze żarcie na grila zostaje

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Już ich nie dobijaj, po ostatnich czystkach jak po promocji w biedrze. Z całej armii klapków już tylko nieliczne crocsy się tu i ówdzie walają

Opublikowano

po postach cooper i humulin stwierdzam, że ten temat zrobił się nudny, zachowawczy i ogólnie huyowy jak nigdy wcześniej. powtarzalność, zero kreatywności i wymęczona beqa. wyłączenie licznika postów to dobry ruch  

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

PS4 to anorektyczka, Xbone to normalnych rozmiarów kobieta z fajnymi cyckami. :daddy:

Wow_d72f1e_240032.jpg

Wiesz co? No jednak nie.  :dog:

@up

Ten temat zrobił się choojowy po śmierci Figaro.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

PS4 to anorektyczka, Xbone to normalnych rozmiarów kobieta z fajnymi cyckami. :daddy:

No to na dzisiaj już koniec z forumkiem :P

Opublikowano

Po 8 ostatnich stronach stwierdzam, że i jeden i drugi obóz klapów mają niezły butthurt. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

jakbym mial takie czolo jak ty tez bym siedzial caly czas w domu

Hmmm ekhm mmm jakby to Ficuś powiedzieć ale o tym samym pomyślałem jak CZOŁOWY bot forum to napisał. Mazz my mamy wybór latem, możemy pograć w gry albo porobić coś innego, ty niestety masz tylko 1 opcję. No opowiedz jak z padem od xone poszedłeś na weselę jako osobą towarzyszącą <jakieś śmieszne ikonki np Kaz z palcami>

Opublikowano

Musisz go z samego rana dołować i przypominać jak się nachlał wtedy i nie wie gdzie zostawił Swojego... Wybrańca?

Opublikowano

klapy to widzę wmawiają sobie atrakcje z życia rzeczywistego, w wiosną i latem grill, może jakieś żagle, a zimą to pewnie kulig albo ognisko, w sumie nic dziwnego, trzeba szukać wrażeń które PS4 nie daje. Pewno sobie kontemplują podczas pieczenia pianek o dominacji za czasów PS2 która nie wróci.

Opublikowano

Ja mam aż nadmiar gier latem ale po prostu kupię i poczekają do września :). Jestem ciekaw ile przyjemności w 30 stopniowym upale bez klimy masz z tego grania. Ja tam wolę po pracy nad jeziorko pójść; )

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ostatnio to raczej powinni robić stypy z okazji straty członków w swoich szeregach, a na koniec spotkania odśpiewanie gorzkich żali z powodu fuckupów ich Bożka Sony.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Proponuje klapusiom organizować wyjścia z domu od momentu premiery bloodborne do końca roku, bo raczej nie będziecie mieli powodów do siedzenia przy konsoli i TV. Szrot z plusa można ograć na Vicie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

jak czolowego bota piecze od rana :kaz:

Opublikowano

Bociki szturchają się własnymi penisami. Zaraz dojdzie do wojenki między nimi samymi bo MY NIEBIESCY mamy za chwilę HIT. BLOODBORNE, później najlepsze wersje Wieśka i Gacka a wy dalej w fekaliach rozpiżdżonych po ekranie w 30 stopniowym gównianym pokoiku bez życia.  :yao:

Opublikowano

argumenty klapów w cw

> mam żone

> mam grilla i kaszanke z biedry

> mam konsole na zakrętkach

ps. fanek dobry troll

Opublikowano

Fanek to ma ostro w glowie namieszane od tych rewizji i pracy konsoli - srednio raz na tydzien rzuca gdzies na forumku pytanie jak pracuje konsola, teraz sobie ubzduwal poprawe grafy po patchu w DC bo mu konsola glosniej zaczela chodzic, podobaja mi sie tez te teksty jak ogrywa gry w stylu "grafa super, a konsola chodzi cicho wiec duzo mocy mimo to nie wykorzystuje", zakretki pewnie tez postawione by mial hiper turbo cyrkulacje powietrza pod konsola...aaaa....jeszcze od paru dni pewnie dziennie z odkurzaczem biega obok ps4

Opublikowano

Bociki szturchają się własnymi penisami. Zaraz dojdzie do wojenki między nimi samymi bo MY NIEBIESCY mamy za chwilę HIT. BLOODBORNE, później najlepsze wersje Wieśka i Gacka a wy dalej w fekaliach rozpiżdżonych po ekranie w 30 stopniowym gównianym pokoiku bez życia.  :yao:

Trochę kolegę poniesło

Wysłane z Tapatalka podczas grillowania ze znajomymi

Edytowane przez teddy

Opublikowano

fanek na zakrętkach od staropolanki podobno ps4 zyskuje +5% poprawy stabilności dasha, te co ty masz są dobre jedynie jak masz kamerkę

Opublikowano

#teamcisowianka tudziez muszynianka

Opublikowano

Najlepsze wersje :pawel: :pawel: :pawel: :pawel: 

Ech, co to konsolowy plebs to ja nawet nie :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.