Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A jest tu jakiś bot w związku innym niż partnerski z krulem Spencerem:)

To młode prawiczki są.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bociki szturchają się własnymi penisami. Zaraz dojdzie do wojenki między nimi samymi bo MY NIEBIESCY mamy za chwilę HIT. BLOODBORNE, później najlepsze wersje Wieśka i Gacka a wy dalej w fekaliach rozpiżdżonych po ekranie w 30 stopniowym gównianym pokoiku bez życia.  :yao:

Najlepsze wersje :pawel:  :pawel:  :pawel:  :pawel:

Ech, co to konsolowy plebs to ja nawet nie :pawel:

wiesz że pc nikogo, blaszaku prawilniaku

Opublikowano

no tak, lepiej grac w 1,5 razy drozsze wersje w mid detalach :pawel:

Opublikowano

@Ficus, ale ja tez uwazam ze cos w grafice poprawili :(

Pierwsze co powiedziałem po odpaleniu wyścigów to to ze cos z grafika zrobili, moze nic wielkiego, moze tylko kontrast podnieśli, ale tez uwazam ze cos było robione mino ze w poprawkach nie jest to wyszczególnione.

Opublikowano

Skromny developer drivecluba przemyca usprawnienia graficzne po kryjomu nie wspominając o tym w patch notach. Klapki od rana w amoku

Edytowane przez teddy

Opublikowano

ojjj ciemne chmury zbieraja sie nad klapkami

sicsqq.gif

Opublikowano

Yaczez sony zapowiedzialo w updatecie rekonfiguracje przyciskow w padzie, trzeba ps4 kupic :pawel:

Opublikowano

Yaczez sony zapowiedzialo w updatecie rekonfiguracje przyciskow w padzie, trzeba ps4 kupic :pawel:

slyszalem.

Full button mapping na pc to od zawsze :sir:

Opublikowano

Polutowałes już wszystkie podzespoły, sformatowałeś jądra i napisałeś sterowniki do swojego zderzacza hadronów?

Edytowane przez teddy

Opublikowano

sformatowałeś jądra

:isee:

Opublikowano

nemokof oddalem, nie chce proca uszkodzic  :sweat:

Opublikowano

argumenty klapów w cw

> mam żone

> mam grilla i kaszanke z biedry

> mam konsole na zakrętkach

ps. fanek dobry troll

I najważniejszy argument. Mamy jeszcze inne konsole i jak nie ma jakiejś dobrej multiplatformy czy ex na ps4 mogę pograć np na WiiU albo pójść ba grilla ale nie boty bedą walić pięćsetną godzinę w FH2 w lipcowe, słoneczne popołudnie, bo są tak prawdziwymi graczami że aż płaczą jak kończą grać i odkładają swojego pada (partnera).

Tam bardzo ciężko musi być lalalalala.

Opublikowano

wiiu, inne konsole xD ficuś powiedz mu co ma w domu prawdziwy klapek bo on cie obraża

Edytowane przez kermit

Opublikowano

kobiete, kominek, butelke 100letniego wina, wielka plasme i kazda konsole jaka go aktualnie interesuje :sir:

Opublikowano

Vite?

wszystko playstation

51jMjCicCsL._SY300_.jpg

Opublikowano

Ten temat zrobił się choojowy po śmierci Figaro.

:yao:

Opublikowano

Tak na powaznie teraz, w EA zmienił sie jakiś dyrektor czy co? jakaś słaba promocja ostatnich produktów EA, mało premier, już nie płacą you tuberom, a recenzje teraz są "obiektywne" o dziwo, B:hardline zbiera średnio oceny 6-7/10 wtf? pracują nad wizerunkiem? chcą wkońcu oddac nagrode raka branży ubi?

Opublikowano

Wiedza ze janusze i tak recek nie czytaja i gra sie sprzeda.

Opublikowano

Skromny developer drivecluba przemyca usprawnienia graficzne po kryjomu nie wspominając o tym w patch notach. Klapki od rana w amoku

Prawdę piszą, więc w czym masz problem?

Opublikowano

Tylko patrzec az niepostrzezenie multiplatformy zaczna wygladac lepiej na xone skoro mamy nowy trend nie wspominania o grafie.

Opublikowano

zrob lepsza grafe, nikomu o tym nie mow liczac ze fanek z exactem sami do tego dojdą

just sony things

Opublikowano

Wiedza ze janusze i tak recek nie czytaja i gra sie sprzeda.

no może nie czytają, ale widząc cyferki na twitchach czy wyświetlenia na yt nie mozna przejść obojętnie w szczególności że robią gry dla "masówki", a takich tytułów jak fifa czy simsy nie trzeba reklamowac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.