Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wy tu gadu gadu o jakis (pipi)ach a Nintendo wydaje nowa konsole, Nintendo NX

image.jpg?fit=780%2C9999

Edytowane przez Labtec

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zrob lepsza grafe, nikomu o tym nie mow liczac ze fanek z exactem sami do tego dojdą

just sony things

Niektórzy nie maja upośledzenia wzroku, gdy ja wam tłumacze ze widze różnice pomiędzy 900p a 1080p to wy beczycie, ja tez ale nad tym jak Xbox One jest spi.erdolony technologicznie.

Przypadkowe tez nie jest to ze i ja i Fanek mamy minimum 50" tv

Sorry, szkoda zeby bot zauważył cos na 32"hdready z drugiego końca pokoju.

Opublikowano

A czy wasz wzrok potrafi wyświetlać gry z ps4 w 60 klatkach czy jeszcze nie wyewoluował na ten poziom?

Opublikowano

Wiedza ze janusze i tak recek nie czytaja i gra sie sprzeda.

no może nie czytają, ale widząc cyferki na twitchach czy wyświetlenia na yt nie mozna przejść obojętnie w szczególności że robią gry dla "masówki", a takich tytułów jak fifa czy simsy nie trzeba reklamowac

W robocie mam takich co w ogole sie nie interesuja zadnymi portalami, nowy assassin czy bf to jest zakup w ciemno i (pipi). Kiedys z jednym gadalem o ac3, preorder mial, a nie wiedzial o grze nic, nawet ze statki dodaja. takich ludzi jest masa.
Opublikowano

http://www.theverge.com/2015/3/17/8230477/nintendo-dena-mobile-games-announcement

Nintendo is making smartphone games with Japanese mobile giant DeNA

[*]

Ciekawe jakie beda miny ludzi w Nintendo jak sie skapuja ze telefony na Andku maja wieksza moc niz WiiU XDDD.
Spoko, Andkowi to tej mocy nawet na system nie starcza.
Opublikowano

dziwne, ze na wszystkich forach gdzie ludzie na iezaco dyskutuja o driveclub tylko ty i fanek widzicie by cos w temacie grafy sie zmienilo, a nie zauwazacie tego co faktycznie sie zmienilo (zwiekszyli efekt mirage przed dodanie efektu lustra na drodze w wysokich temparaturach)

Opublikowano

zrob lepsza grafe, nikomu o tym nie mow liczac ze fanek z exactem sami do tego dojdą

just sony things

Niektórzy nie maja upośledzenia wzroku, gdy ja wam tłumacze ze widze różnice pomiędzy 900p a 1080p 

a ja tam roznicy w rozdzielczosci nigdy nie widzialem i klade na to lache

#samisieoracie

Opublikowano

ale co ty kermit odpier.dalasz? odkad ja to ex4ct? ja od poczatku twierdze, ze roznicy w rozdzielczosci tak mi sie w oczy nie rzucaja (720p vs 1080p juz owszem) jak roznica w framerate co nie zmienia faktu, ze przy wiekszych przekatnych juz to ma znaczenie i beka z xone ze next gen i nie potrafi full hd ogarnac co za chwile bedzie potrafila pralka

Opublikowano

nie widze nicków, tylko klapek1, klapek2, fanek, klapek3 itp

Opublikowano

wyślij mi pocztą to ci je podpisze

Opublikowano

dziwne, ze na wszystkich forach gdzie ludzie na iezaco dyskutuja o driveclub tylko ty i fanek widzicie by cos w temacie grafy sie zmienilo, a nie zauwazacie tego co faktycznie sie zmienilo (zwiekszyli efekt mirage przed dodanie efektu lustra na drodze w wysokich temparaturach)

Lem pisze ze mam racje i ja mu wierze.
Opublikowano

http://www.theverge.com/2015/3/17/8230477/nintendo-dena-mobile-games-announcement

Nintendo is making smartphone games with Japanese mobile giant DeNA

[*]

Ciekawe jakie beda miny ludzi w Nintendo jak sie skapuja ze telefony na Andku maja wieksza moc niz WiiU XDDD.

ojj tam ojj tam, dostane Xenoblade i Zelda U i wiecej do szczescia nie potrzebuje, grafika to nie wszystko......sry w tym temacie to wszystko jednak

Opublikowano

Pewnie te gierki Nintendo na komórki to beda jakies gówienka z postaciami typu Mario i bedzie sie kupowalo zlote monety i gwiazdki w app store za dolary zeby przejsc dalej albo swiecic jajami mario dla zabawy.

Opublikowano

Pewnie te gierki Nintendo na komórki to beda jakies gówienka z postaciami typu Mario i bedzie sie kupowalo zlote monety i gwiazdki w app store za dolary zeby przejsc dalej albo swiecic jajami mario dla zabawy.

albo paczka z możliwością zrobienia 100 skoków za 4.99$

Opublikowano

Podpierasz się słowem odpada z gejonly? 

Opublikowano
This service will work across all platforms - PC, mobile, tablet, 3DS, Wii U and the upcoming NX - a new dedicated game system that Nintendo also announced.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-17-nintendo-to-release-games-on-smart-devices

czyli co na win10 exy z PC, nintendo, xboxa, ps4 i najlepsze multiplatformy?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

NX to nowa konsola tylko nie wiadomo jaka? Tylko Nintendo potrafi zrobić taką zapowiedź :P

Opublikowano

NX to nowa konsola tylko nie wiadomo jaka? Tylko Nintendo potrafi zrobić taką zapowiedź :P

Opublikowano

obstawiam coś jak ouya, skrzyneczka do odpalania tych gierek z tego nowego serwisu

Opublikowano

This service will work across all platforms - PC, mobile, tablet, 3DS, Wii U and the upcoming NX - a new dedicated game system that Nintendo also announced.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-17-nintendo-to-release-games-on-smart-devices

czyli co na win10 exy z PC, nintendo, xboxa, ps4 i najlepsze multiplatformy?

+ najlepszy arenowy shooter w historii :banderas:

No nic, trzeba sie chyba przeprosic z taboretem :frog:

Opublikowano

NX - Nintendo Wii U polaczone zapewne z Nintendo 3DS jako jedna konsola zebys sobie gral mobilnie na carty i stacjonarnie na CD, nosil ze soba i w ogole. Mam nadzieje ze Nintendo sie nie zapdzi w kozi róg bo jak nawet oni popelnia bledy biznesowe to juz nic nam nie zostanie :frog:

Opublikowano

Podpierasz się słowem odpada z gejonly?
Skoro jest inteligentniejszy od wszystkich botów to jakie ma znaczenie pochodzenie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

można by powiedzieć, że chodziliście na ten sam uniwersytet

Edytowane przez kermit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.