Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że dostrzegasz nie tylko wyimaginowane upgrady graficzne, ale również dobrze zamaskowaną inteligencję

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak ze ślepego fanboystwa Lemonki i Exacta można wywnioskować i ocenić poziom inteligencji...? Co te Klapy to ja nawet nie próbuje...

O ile w przypadku Exacta można jeszcze spróbować wnioskować, że skoro wyjechał za granicę i ponoć na zmywaku tam nie pracuje, urodził mu się syn - rodzinę utrzymuje - więc jakiś poziom w życiu osobistym zapewne reprezentuje.

Ale taki Lem o którym nic nikt nie wie... szkoda słów.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Podpierasz się słowem odpada z gejonly?
Skoro jest inteligentniejszy od wszystkich botów to jakie ma znaczenie pochodzenie.

Dobre dragi masz. Fazę jeszcze lepszą. :obama:

Opublikowano

czyli co 2016 rokiem konca WiiU? w sumie fajnie, niech dowala z grubej rury specyfikacja tego NX, a WiiU kupi sie po taniosci by ograc Xeno i Zelde

Opublikowano

W 2016 to mają chyba dopiero się informacje pojawić na temat tego sprzętu, więc premiera najwcześniej w 2017.

Opublikowano

no wiadomka ze 2017 - niech bedzie wsteczna kompatybilnosc z WiiU i bebechy porownywalne z ps4/xone (w lepsze nie wierze) i bedzie to mialo sens

Opublikowano

A co z grami, które przez ten czas zdążą wyjść na ps4/one? Miałyby się nagle też pojawić na nowej konsoli. Nie wiem, czy to dobry pomysł.

Zainteresowany danym tytułem już dawno go ogra, i znowu będzie miał konsolę Nintendo z Zeldą i Marianem TBA oraz kilkoma 'starymi' tytułami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dobrze, że Nintendo już teraz zapowiedziało nową konsolę. Wii U przestanie się sprzedawać już całkiem, a jego cena spadnie do 4-5 stów. Dla Zeldy idealnie w jakimś bundle za 6-7 stówek. 

Opublikowano

dziwne, ze na wszystkich forach gdzie ludzie na iezaco dyskutuja o driveclub tylko ty i fanek widzicie by cos w temacie grafy sie zmienilo, a nie zauwazacie tego co faktycznie sie zmienilo (zwiekszyli efekt mirage przed dodanie efektu lustra na drodze w wysokich temparaturach)

Lem pisze ze mam racje i ja mu wierze.

przeciez oni obaj to taki sam poziom xd randomy dla których ps3 to pierwsza konsola

Opublikowano

'Bo kumple z Tibii powiedzieli, że fajna graficzka w fifie'

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

This service will work across all platforms - PC, mobile, tablet, 3DS, Wii U and the upcoming NX - a new dedicated game system that Nintendo also announced.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-17-nintendo-to-release-games-on-smart-devices

czyli co na win10 exy z PC, nintendo, xboxa, ps4 i najlepsze multiplatformy?

Jakie exy z ps4 ? Nie wiedziałem,że pogram w bloodborne,amplitude,persone i drajwklaba na pc.

Co wy boty ćpacie ? SONY to nie mikroshit wydający swoje exy na pc. U japończyków wszystko zostaje w rodzinie i jak nie masz playstation to :reggie:

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Dobrze, że Nintendo już teraz zapowiedziało nową konsolę. Wii U przestanie się sprzedawać już całkiem, a jego cena spadnie do 4-5 stów. Dla Zeldy idealnie w jakimś bundle za 6-7 stówek. 

Równie dobrze może chodzić o nowego handhelda Nintendo. 3DS miał premierę na początku 2011 roku, więc nowy handheld 6-7 lat później, to bardzo prawdopodobny scenariusz.

Opublikowano

Xbąk ze składanką magdy gessler za 1700zł, nowy bundel w naszym kraju. Jeszcze o jakieś 700zł za dużo za ten smartfon zamknięty w obudowie dekodera. Akurat do premiery H5 cena powinna spaść do tego tysiaka, jeżeli w ogóle myślą aby wygrywać w Europie z PS3. :kaz:

Opublikowano

Równie dobrze może chodzić o nowego handhelda Nintendo. 3DS miał premierę na początku 2011 roku, więc nowy handheld 6-7 lat później, to bardzo prawdopodobny scenariusz.

Co chwilę wydają odświeżone modele tego 3DSa, co raz to mocniejsze i mocniejsze. Według mnie chodzi o nowa stacjonarkę, bo w obliczu Xone i PS4, Wii U nie ma żadnego przebicia na rynku, sprzedaje się fatalnie i ludzie przechodzą obok tego obojętnie (same wyniki sprzedaży są kpiną, konsola rok dłużej na rynku, a sprzedaż już 2x gorsza od PS4). 

Opublikowano

Ale to tylko odświeżone modele, a nie nowe konsole. DS też miał co chwilę upgrade i nowa konsola wyszła po 6.5 roku. W przypadku 3DS byłaby to właśnie końcówka 2017.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

This service will work across all platforms - PC, mobile, tablet, 3DS, Wii U and the upcoming NX - a new dedicated game system that Nintendo also announced.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-17-nintendo-to-release-games-on-smart-devices

czyli co na win10 exy z PC, nintendo, xboxa, ps4 i najlepsze multiplatformy?

Jakie exy z ps4 ? Nie wiedziałem,że pogram w bloodborne,amplitude,persone i drajwklaba na pc.

Co wy boty ćpacie ? SONY to nie mikroshit wydający swoje exy na pc. U japończyków wszystko zostaje w rodzinie i jak nie masz playstation to :reggie:

No np w najlepsza wersje najbardziej wyczekiwanego exa na ps4 przez pokrytegosperma, czyli w SF5 sobie pogram :)

amplitude - indyk. Ogralem lata temu.

Persona? Zmeczenie materialu.

Bloodborne? Osoby, ktore graja pisza, ze najslabsza czesc.

No niestety.

Opublikowano

Xbąk ze składanką magdy gessler za 1700zł, nowy bundel w naszym kraju. Jeszcze o jakieś 700zł za dużo za ten smartfon zamknięty w obudowie dekodera. Akurat do premiery H5 cena powinna spaść do tego tysiaka, jeżeli w ogóle myślą aby wygrywać w Europie z PS3. :kaz:

Yeti bez śmichów. Chodzą słuchy, że nawet używki za 8 stówek nie da się opchnąć.  :kaz:

Opublikowano

Jeszcze kilka dni i będę wiedział czy mogę szrotowate PS4 sprzedać. Jakoś nie chcę mi się wierzyć, że sam Bloodborne mi wystarczy na rok grania no ale zobaczymy.

Opublikowano

dziwne, ze na wszystkich forach gdzie ludzie na iezaco dyskutuja o driveclub tylko ty i fanek widzicie by cos w temacie grafy sie zmienilo, a nie zauwazacie tego co faktycznie sie zmienilo (zwiekszyli efekt mirage przed dodanie efektu lustra na drodze w wysokich temparaturach)

Lem pisze ze mam racje i ja mu wierze.

przeciez oni obaj to taki sam poziom xd randomy dla których ps3 to pierwsza konsola

XD, nie wiem ale sie wypowiem, tereotyk, ps4, wii u, Xbox one tez nie mam ale sie wypowiem, mowilem Ci ze jestes najzabawniejsza maskotka tego tematu?
Opublikowano

Kiedys to byly czasy kazdy lecial po nowa dobra bijatyke do sklepu zawsze bylo z kim pograc w Bitke czy Teczke a teraz to tylko Pif Paf Press X To Jason itd Gaming staje sie smutny :(

Opublikowano

No ja sie tasowalem od pierwszych zapowiedzi kaliburka czy tekkenka :(

Opublikowano

Weź teraz pograj z kimś na kanapie w bitkę jakąś. Graniczy z cudem :P

Opublikowano

Juz niedlugo, dzieki hololens, bedziesz widzial kumpla obok na kanapie jak bedziecie grac w nowego mortala :)

Star Trek tylko u zielonej szlachty i pc master race :master:

TAKZE WRACAC DO CHLEWU KLAPY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.