Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

oni nigdy szalowej grafy nie robili i pewnie nie zrobia, zreszta ten screen o ile nie pokazuje momentu gdzie sie cos nie wczytalo tylko potwierdza, ze nie wszystko jest doszlifowane, nie mniej jednak fajnie, ze wreszcie ta seria dostala solidny framerate

Taki screen to można zrobić każdej grze.

http://www.iv.pl/images/88918949684121140558.jpg

BB wygląda bardzo dobrze, już alpha graficznie dawała mocno radę, można powiedzieć, że jak na FS graficznie jest świetnie. Zresztą wystarczy poczytać wczorajsze previewy, jest też nieco o grafice.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Szuja obrazony jak ciapatych wyzywaja a taka prywate wali w cw.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Bulduper, próbujesz tu imponować botom, gardząc ich konsola, kupując PS4 a jednocześnie wyśmiewając posiadaczy PS4, ubliżając innym ze wola grać w inne gry lub słabe gry wklejając screeny z Crysisa w ktorego pewnie nigdy nie grałes, śmiejąc sie z Far Cry ktorego na youtubie widziałeś.

Starasz sie na sile byc gwiazda tęgo tematu.

Nie wychodzi Ci to czasem, co przed chwila pokazałeś.

po pierwsze primo zamknij dupe :D po drugie skończyłem crysisa na kompie i mam go tez na konsoli (ch.ujowa gra swoją drogą), far crya 4 grałem na ps4 I CO TERAS?

Zbliża się premiera głośnej gry na PS4 - w temacie pojawiają się rozmazane screeny ze streama i nagle się okazuje, że boty grają w grafikę :dynia:

Przecież to posiadacz ps4 wrzucił tego screena lamko

Opublikowano

BB wygląda bardzo dobrze, już alpha graficznie dawała mocno radę, można powiedzieć, że jak na FS graficznie jest świetnie. Zresztą wystarczy poczytać wczorajsze previewy, jest też nieco o grafice.

yeti ale wiesz, że nie o to w tej gierce chodzi? nawet BB bedą spłycali jedynie do tasowania nad grafą

Opublikowano

yeti ale wiesz, że nie o to w tej gierce chodzi? nawet BB bedą spłycali jedynie do tasowania nad grafą

Ale wiesz, że w tym momencie dyskusja toczy się wokół grafiki w BB? Przejrzy poprzednie posty to może chwycisz.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Widze bulduper ze piecze mocno skoro gimbusowskie pyskówki stosujesz.

Opublikowano

Przecież to posiadacz ps4 wrzucił tego screena lamko

W którym miejscu minąłem się z prawdą?

Zbliża się premiera głośnej gry na PS4

5fe8fbe179428fa0276b3ff4b5346ab6.png

symbol_check.png

w temacie pojawiają się rozmazane screeny ze streama

Bylo?

cQS3gIW.jpg

symbol_check.png

i nagle się okazuje, że boty grają w grafikę :dynia:

Klapy muszą juz wyciągać gierki z PS2 żeby się dowartościować lol...oh wait toć to gra z PS4 1080p race. Somacz ditajl

c873496b5ed22db1f0b9035479f943ae.png

symbol_check.png

Także ten, lewacka szujo, czytać się naucz :reggie:

Opublikowano

O co mu chodzi to ja nawet nie...

Opublikowano

lemonka ale ty wiesz ze im dluzej bedziesz zwlekac z ujawnieniem psn id to tym bardziej nawet klapki przestana tu z toba pisac

Opublikowano

on jest z gejonly, im można wierzyć na słowo

Opublikowano

lemonka ale ty wiesz ze im dluzej bedziesz zwlekac z ujawnieniem psn id to tym bardziej nawet klapki przestana tu z toba pisac

Moze Lem to alter kidnappy? :reggie:

Opublikowano

Nie bój się Lem, to nic, że masz podaną datę urodzenia i kraj pochodzenia w koncie PSN ID. Każdy kiedyś miał 14 lat, był prawiczkiem i kochał playstation.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Widze bulduper ze piecze mocno skoro gimbusowskie pyskówki stosujesz.

na twoją głupote nie uradzę

@lemoniada, screen z streama wrzucił zaq, który ostatnio pisał, że kupił ps4 i do tego się odnosiłem, skoro nawet posiadacze tego szrota robią sobie z niego beke to wiedz, że jest źle

Opublikowano

serwisy które ograły ostatnio BB piszą, że nie ma jakiegoś przełomu graficznego w tym gatunku, przełomu takiego jak w The Order czy Driveclub, ale grafika jest bardzo dobra

Opublikowano

serwisy które ograły ostatnio BB piszą, że nie ma jakiegoś przełomu graficznego w tym gatunku, przełomu takiego jak w The Order czy Driveclub, ale grafika jest bardzo dobra

już nie mogę się doczekać twoich postów w temacie :fsg: a co to robi? a jak zabić tego dużego bossa? pomoże ktoś w co-opie?

Opublikowano

pomoże ktoś w co-opie?

Opublikowano

ja pokopie na pomorzu  :dog:

Opublikowano

Premiera Goty 19 maja.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Obejrzałem sobie dluzszy filmik z moda/DLC do Dark souls 2. Oto on:

http://www.dailymotion.com/video/x2jm3bl_bb-stream_videogames

Wnioski po obejrzeniu:

1.Animacje glownego hiroła identiko z tym z DS, DS2

2.Taunty identiko:   -"-

3.Ciąganie trucheł padłych niemiluchów po podłodze:  -"-

4.Animacje padania na glebe adwersarzy naszego herosa: -"-

5. W ktoryms momencie filmiku widac walke z nieco przerosnietym paszczakiem. Paszczak jest wyzszy od drzewa i jego przejscie obok niego powinno co najmniej:

a) spowodowac połamanie galezi tegoż...

b) jesli nie to to chociazby ich nagiecie, rozchylenie lub rozchwianie tychze...

Nic takiego miejsca nie ma...Tru nekstgen po prostu...

Innymi slowy wracam do punktu wyjscia. Diagnoza dr Czezare jest nastepujaca: mod/DLC do DS2

No ale dla :klapek: :klapek: to mesjasz pan, krul i cesarz wsrod gier end brand nju ekspirijens! :greeting:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

czezare mod do mroku

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Zacznij wreszcie uskuteczniac porownywanie gier pod jakims innym katem, a nie ciagle ta grafika grafika grafika, za to ze w porownaniu wstawiles BB obok takiego crapiszcza jak Order mam ochote utylizowac, no masz ty w ogole godnosc i rozum czlowieka?

Powoli zaczynam myslec ze jestes blacharzem ktorego po prostu na kompa dobrego nie stac i w postaci ps4 znalazles tansza alternatywe :reggie:

Opublikowano

Wiele to mówi o obecnej generacji skoro najlepszą grą po półtora roku od startu będzie kolejny mod do Demons Souls

Opublikowano

Fanek to nasz forumowy mastermind, on wie co jest grafika, a co nie ;)

Opublikowano

Bansai - ale nie trolując już to nie ja zacząłem temat grafiki BB tutaj, tylko boty

Order czy DC dałem jako porównanie przeskoku grafiki na tej generacji, bo chyba nie zaprzeczysz że w tych 2 tytułach jest rewelacyjna

nie interesuje mnie grafa w BB w tym przypadku

(pipi)a żygam od patrzenia na klawiature i myszke

przekreciłeś moje słowa, bede Cie od tego momentu obserwował :wujaszek:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.