Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wszyscy podjarka Bloodborne w które z przyjemnością zagra raptem 5 osób z tego forum, a każdy przespał premierę najwybitniejszej gry tego roku wydanej na PS3/4.

20150113172623.jpg

Nawet mi was nie żal, koneserzy od siedmiu boleści. Ale wiadomo, grunt żeby graficzka była. Dobrze, że tu jestem i mogę Wam otwierać oczy na to co dobre.

Opublikowano

Yakuza 0 GOTY.

Ograłem demko i gdyby nie inne wydatki to już by do mnie leciała kopia na PS3.

Opublikowano

wyjdzie to w innym jezyk niz krzaczasty?

Opublikowano

wyjdzie to w innym jezyk niz krzaczasty?

kidnappie to nie przeszkadza grać z skryptem na kolanach a uberklapkowi ficusiowi będzie? 

:oh_you:

Opublikowano

Wątpliwe.

Prędzej Mendrek zacznie pisać sensowne posty niż Yakuza 0/Ishin wyjdzie po ang.

Opublikowano

Wszyscy podjarka Bloodborne w które z przyjemnością zagra raptem 5 osób z tego forum, a każdy przespał premierę najwybitniejszej gry tego roku wydanej na PS3/4.

20150113172623.jpg

Nawet mi was nie żal, koneserzy od siedmiu boleści. Ale wiadomo, grunt żeby graficzka była. Dobrze, że tu jestem i mogę Wam otwierać oczy na to co dobre.

nie kazdy zna chinski

Opublikowano

Witam wszystkich, tęskniliście za mną ? Bo ja bardzo za CW ; ))

Ja (pipi)ję panowie anczarted cztery został przesuni3ty na 2016 ? Nie dosc ze downgorad to korytarzyk, skrypty na każdym kroku xddddd

BEKA BEKA i jeszcze raz BEKA ! Xddddd

Dark Souls 2.5 tez bedzie guwnem obesranym,podroba od zbokow z Japonii no bez jaj panowie, Sony robi w Was w chuya.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

No, w końcu mamy prawilny równoważnik dla Lemura. :)

Opublikowano

Mroku kontroluj bajere lepiej. 

Opublikowano

To mroku jest modelką?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

20150113172623.jpg

Ping, lepiej niech ta gra nie wychodzi teraz na Zachodzie. W przeciwnym wypadku bede MUSIAŁ kupic to guvno obeszczane PS4, a groszem obecnie nie smierdze :frog:

Opublikowano

Klapki to jednak są mistrze wychodziło Order1886 to była beka z klocka bo gufno rozmazane to nawet nie grafika etc

Teraz BB wygląda jak gra z 2005 tylko podbita do 1080p to u klapków zaczyna liczyć się  głębia gameplayu i grafika nikogo.

Lemonka boli dupcia co? BB pewnie będzie wyglądał jak DS z wyższa rozdziałka i do tego 80% klapków i tak nieprzejdzie przez pierwszego bossa bo za-tru-dne i Sony nie wrzuci BB na premiere w PS+ więc kolejne 20% klapków ma pograne XD

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ten ból du.py botów o Bloodborne'a :banderas:

Opublikowano

Nie maja w co grac  przez najblizsze miesiace, co maja robic

Opublikowano

A ja sobie spokojnie będę czekał i czytał co jakis czas temat BB, żeby zobaczyć ile z tych ludzi co tak fapiło do BB pograło w niego dłużej niż godzinę/przeszło dalej niż przez pierwszego bossa. :dafuq:

Opublikowano

Za tydzień im te dupy w poprzek pękną z zazdrości i wiecie co? Nawet mi ich nie żal :kaz:

Opublikowano

Ale wiesz Kudłaty, że próba takiego uzmysławiania im jak wygląda sytuacja z obiektywnego punktu widzenia na nic się zda?

Większość z nich to zaślepieni miłością, z klapami na oczach Janusze. Zapewne myślący, że wygrali życie bo mają kawałek plastiku z lepszymi parametrami niż konkurencja.

Do ciągłych fuckupów Sony i braku sensownych gier należy dodać wyczekiwanie na ostatnią nadzieję tego roku dla nich... nic dziwnego, że anusy im pękają z bólu.

Jedynie Ci co bardziej myślący podchodzą do całej tej sytuacji z dawką rezerwy i czekają na jej rozwój.

Opublikowano

Bloodborne 7/10. Max 8. Czyli średniak po naszemu. A miało zstąpić zbawienie na lud otępiony. No nic, trzeba zwiększyć zapasy maści na ból dupy ażeby wytrwać te ciągłe upokorzenia ze strony SORY. A mówiłem bratu "Po co brać szrocisko czwarte jak możemy kupić bąka i zagrywać sie w HALO5"?. Ehhhh cóż, człowiek młody był, głupi był.

Opublikowano

Tak, jak pisze poprzednik.

Opublikowano

Bloodborne - jedna, zdaje się dobra gra na przestrzeni półtora roku i też jedyna do końca tego roku. 

cxctkpkbfbdg.jpg

Opublikowano

Nie maja w co grac  przez najblizsze miesiace, co maja robic

A wy w co będziecie grać na jesień ? hehe

Opublikowano

A ja sobie spokojnie będę czekał i czytał co jakis czas temat BB, żeby zobaczyć ile z tych ludzi co tak fapiło do BB pograło w niego dłużej niż godzinę/przeszło dalej niż przez pierwszego bossa. :dafuq:

Bez kitu, gadasz chocby seria miala uj wie jaki mega fakin hard poziom trudnosci. Bedziesz czekal i czytal i znowu gral na YT. Idz pan w uj.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Mogę się założyć, że BB nie przebije na MC tej tak bardzo wyśmiewanej przez Klapy gierki z PC - Ori.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.